You are currently viewing Αργολίδος Νεκτάριος: ”Πονάω για την Κριμαία”

Αργολίδος Νεκτάριος: ”Πονάω για την Κριμαία”

  • Reading time:1 mins read

Τον πόνο του για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κριμάια, εξέφρασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας για τις εξελίξεις στην χώρα του Αγίου Λουκά, μεταξύ άλλων τόνισε: “Για μενα είναι ενας μεγάλος πόνος! Την περιοχή αυτή την ξέρω πάρα πολύ καλά, έχω πάει πέριπου 100 φορές.”

“Δυστυχώς το κλίμα αυτό υπεβοσκε εδώ και πολλά χρονια μην πω δεκαετίες”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Νεκτάριος.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ανέφερε ότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο τόσο σύντομα, υπογραμμίζοντας ότι “προσωπικά πίστευα ότι κάποτε κάτι θα γίνει, αλλά δεν περίμενα να γινει τόσο γρήγορα και τόσο ξαφνικά.”

“Ειναι μίσοι αιώνων τα οποία δυστυχώς διασπείρονται ανάμεσα στους λαούς και δεν βλέπουν το συμφέρον τους, με αποτέλεσμα να ξεκινάει αυτό το κακό τώρα και δεν ξέρω που θα καταλήξει”, συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος.

Ο κ. Νεκτάριος σε άλλο σημείο τόνισε: “Παίζονται μεγάλα γεωπολιτικά παιχνίδια και οι μεγάλοι δεν αφήνουν εμάς τους μικρούς λαούς να ησυχάσουμε, και δυστυχώς πολύ φοβάμαι θα υποφέρει πολύ ο κόσμος.”

“Παρακαλώ και εύχομαι ο Άγιος Λουκάς να βάλει το χέρι του, να σκεπάσει αυτόν τον λαό ο οποιος εχει υποφέρει τα πάνδηνα και στους προηγούμενους πολεμους”, ανέφερε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Αργολίδος.

ΠΗΓΗ:  Romfea.gr