You are currently viewing Ο Τρις Χειρότερος: Ο Παππάς και οι παπάδες του. Βρώμα και δυσωδία στο παρασκήνιο.
ÓõíÝ÷éóç ôçò óõæÞôçóçò óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò, åðß ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ "Ñõèìßóåéò èåìÜôùí Äçìüóéïõ Ñáäéïôçëåïðôéêïý ÖïñÝá, ÅëëçíéêÞ Ñáäéïöùíßá Ôçëåüñáóç Áíþíõìç Åôáéñåßá êáé ôñïðïðïßçóç ôïõ Üñèñïõ 48 ôïõ ê.í. 2190/1920 êáé Üëëåò äéáôÜîåéò" ôçí Ôñßôç 28 Áðñéëßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ο Τρις Χειρότερος: Ο Παππάς και οι παπάδες του. Βρώμα και δυσωδία στο παρασκήνιο.

  • Reading time:1 mins read

 

Θυμάμαι τα φοβερά και τρομερά χρόνια του βρώμικου ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπου τα κλειδιά της άκρατης διαπλοκής κρατούσε εκείνος ο «πολύς» ( τότε ) Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος σήμερα αποτελεί κι αυτός σελίδας τη μαύρης ιστορίας αυτού του άτυχου πραγματικά τόπου.

Ο Κ. Λαλιώτης ήταν ο θιασώτης όλων των σκοτεινών ενεργειών που έπλεξαν το κουβάρι της αρρωστημένης πολιτικής κατάστασης που επικράτησε για τουλάχιστον μια εικοσαετία στην Ελλάδα, ίσως και περισσότερο, αν σκεφτείς πως και αυτός αποτελούσε μέρος των ανδρείων της λεγομένης γενιάς του Πολυτεχνείου.

Σήμερα τα σκήπτρα τα κρατάει κάποιος άλλος, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Συριζαίο Υπουργό Επικρατείας Νικ. Παππά. Ο Παππάς σε αντιδιαστολή με τον πρόγονο Λαλιώτη μας έδωσε από πολύ νωρίς δείγματα καλλιτεχνικής γραφής, και από έργα, πολλά, σκοτεινά και διαπλεκόμενα. Το δεξί χέρι του αρχιψεύταρου αριστερού Πρωθυπουργού είναι ιδιαίτερα αγαπητό ( και πολύ χρήσιμο ) στο βρώμικο Αρχιερατείο, το οποίο βρίθει διαπλοκής και λοβιτούρας, βουλιάζοντας ακόμα περισσότερο τη χώρα στο βόθρο της διαφθοράς και των σκανδάλων.

Οι Έλληνες παρακολουθούν υπνωτισμένοι τα έργα και τις ημέρες των δήμιων του, που δεν είναι μόνο οι εκλεγμένοι άρχοντες αλλά και οι διορισμένοι από αυτούς δήθεν εκπρόσωποι του Θεού. Ενός Θεού που κατάντησε αναλώσιμο παιχνίδι στα χέρια θεομπαικτών, που στ΄ όνομα Του δρουν ληστρικά κατά της Πατρίδας και των όποιων αξιών, παρουσιάζοντας τη νύχτα ως ημέρα και το λάθος ως σωστό, μόνο και μόνο για να καρπωθούν τα οφέλη της εξουσίας.

Οι σύντροφοι Συριζαίοι φαίνεται πως πιστεύουν πολύ περισσότερο απ΄ όσο μας διαβεβαίωναν τα προηγούμενα χρόνια ( ως αντιπολίτευση ) στον Θεό, αλλά ακόμα περισσότερο στους λυκοποίμενες αυτόκλητους εκπροσώπους Του. Εξάλλου έχουν οι ίδιοι ένα Παππά στις τάξεις τους, ο οποίος λύνει και δένει, για λογαριασμό συγκεκριμένων Αυτοκρατόρων δεσποτάδων της διαπλοκής, παρέχοντάς τους το απαραίτητο δίκτυ προστασίας σε περίπτωση ατυχήματος, το οποίο αυτήν την εποχή φαντάζει πολύ πιθανό και θα μπορούσε ( δυστυχώς γι΄ αυτούς ) ν΄ αποβεί μοιραίο._

Αναρτήθηκε από ΙΕΡΑ ΚΑΤΗΧΗΣΙΣ