You are currently viewing Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου για όσους επικρίνουν την πώληση οικοπέδου

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου για όσους επικρίνουν την πώληση οικοπέδου

  • Reading time:0 mins read

Ξεσπάθωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, εναντίον όλων όσοι, επικρίνουν την πώληση οικοπέδου στους Καλογήρους στην Άντρη Αναστασιάδη.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι το οικόπεδο θα το ενοικίαζε το κράτος για τη φρουρά του προέδρου.

Στόχος της όλης επίθεσης, λέει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, είναι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και κακίζει τις πολιτικές δυνάμεις που ασχολήθηκαν μόνο με τη συγκεκριμένη πώληση.

Την εκτίμηση για το οικόπεδο στη Λεμεσό δημοσιοποίησε η σύζυγος του Προέδρου

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, εξήγησε ότι η εκκλησία προ πολλών ετών διαθέτει οικόπεδα προς πώληση, και οι τιμές τους διαφοροποιούνται από καιρό εις καιρόν.

Πριν έξι μήνες, ανέφερε, είχαμε πωλήσει πολλά οικόπεδα στην περιοχή σε ταμεία υπαλλήλων ημικρατικών οργανισμών γιατί θέλαμε να αγοράσουμε αξιόγραφα για την ελληνική τράπεζα, στις ίδιες τιμές.

Τότε, υπέδειξε δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Τώρα, πρόσθεσε, κάποιοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα ότι τάχα ζήμιωσε η εκκλησία επειδή δήθεν έγινε έκπτωση και κάναμε χατίρι στην οικογένεια του προέδρου.”Αυτά δεν ευσταθούν”.

Επειδή, η Εκκλησία, είπε ο προκαθήμενος της Εκκλησίας, έχει κι άλλα οικόπεδα στην περιοχή όπου αγορασε η σύζυγος του προέδρου, όσοι θέλουν στην ίδια τιμή μπορούμε να τους πουλήσουμε και θα το δούμε και σαν ευεργεσία της εκκλησίας”.

“Ας έρθουν”, υπέδειξε, “η πόρτα της εκκλησίας είναι ανοικτή και θα τους ευχαριστήσουμε κιόλας γιατί τα τελευταία χρόνια δεν αγοράζονται οικόπεδα”.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, κάκισε παράλληλα την επίθεση που εξαπέλυσαν οι πολιτικές δυνάμεις για την αγορά του οικοπέδου από την οικογένεια του προέδρου Αναστασιάδη, λέγοντας ότι για τα υπόλοιπα 30 οικόπεδα που πωλήθηκαν δεν έδειξαν ενδιαφέρον.

Είναι προφανές είπε ότι στόχος, είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.