You are currently viewing Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

  • Reading time:2 mins read

Αρχιεπισκοπής Αθηνών πέρασα το πρωί της Παρασκεύης 5 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Τον κ. Γεωργιάδη στην είσοδο του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου, υποδέχθηκε ο Αρχιμ. Νικόδημος Φαρμάκης, Διευθυντής του Ιδρύματος “Κόκκορη”.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον κ.Γεωργιάδη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές του κόμματος στις 22 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την συνάντηση που είχαν, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τον σεβασμό που έχει προς την Εκκλησία.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις του τόνισε: «Επισκέφτηκα τον Μακαριώτατο για να πάρω την ευλογία του για αυτό τον αγώνα που δίνω αλλά και για να εκφράσω το σεβασμό και το θαυμασμό μου για τους αγώνες που κάνει η Εκκλησία αυτές τις κρίσιμες ώρες για να μείνει η πατρίδα μας ενωμένη. Έχοντας δει τώρα σε όλες τις επαρχίες ότι χιλιάδες άνθρωποι κυριολεκτικά ζουν από την Εκκλησία δεν μπορώ παρά να εκφράσω ως Έλλην Βουλευτής την ευγνωμοσύνη μου. Χωρίς τη ζώσα Εκκλησία, χωρίς τη μάνα Εκκλησία δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει.
Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μακαριώτατο και τους αγώνες που δίνει προσωπικά ο ίδιος για αυτό, να κρατήσει το λαό μας όρθιο.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε: «Και εγώ θέλω να ομολογήσω την χαρά μου που είχαμε την επίσκεψη εδώ του φίλου μας του κυρίου Άδωνι. Ακούσαμε, συζητήσαμε και εγώ θα έλεγα ότι μέσα σε μία δημοκρατική χώρα ευνομούμενη ο καθένας που αισθάνεται δυνάμεις εσωτερικές μπορεί να διεκδικήσει ό,τι νομίζει ότι μπορεί να το επιτελέσει, να το εκτελέσει καλύτερα. Έχει ένα αγώνα μπροστά του, όπως και άλλοι αγωνίζονται για τον ίδιο λόγο. Να ευχηθώ να έχουν δύναμη μέσα στην ειρήνη, την αγάπη, τη συνεργασία ο καθένας να κάνει τον αγώνα του».

adonis-1

adonis-2

adonis-3

adonis-4