Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Αρχιεπισκοπής και Οικονομικού Επιμελητηρίου

  • Reading time:3 mins read

arxiepiskopi epimelitirio-4

ROMFEA.GR | Μνήμονιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Η υπογραφή του μνημονίου πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος σε δηλώσεις του στον 89,5 τόνισε πως “σήμερα επισημοποιήθηκε μία συνεργασία του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου με σκοπό οι άνθρωποι που δε μπορούν, δεν έχουν τις δυνατότητες να τακτοποιήσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις ή τα φοροτεχνικά θέματα να έχουν κάπου να ακουμπήσουν και να πάρουν βοήθεια” και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους καινούργιους συνεργάτες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο αυτό.

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας χαρακτήρισε πολύ σημαντική αυτήν την συνεργασία.

“Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ευπαθείς ομάδες που έχουν ανάγκη λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών σε πρώτο επίπεδο και από κει και πέρα να αναπτύξουμε κοινές δράσεις για να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα” είπε ο κ. Κόλλιας.

Το Επιμελητήριο θα δημιουργήσει μία λίστα με όσα γραφεία θα προσφέρουν υπηρεσίες στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πηγαίνουν στο φιλόπτωχο ταμείο, όπου θα τους δίνεται μία κάρτα με την οποία θα μπορούν να αξιοποιούν τις υπηρεσίες των συμβεβλημένων γραφείων.

arxiepiskopi epimelitirio-1

arxiepiskopi epimelitirio-2

arxiepiskopi epimelitirio-3

arxiepiskopi epimelitirio-5

arxiepiskopi epimelitirio-6