You are currently viewing Η Αγιοβασιλόπιτα στη Μητρόπολη Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Η Αγιοβασιλόπιτα στη Μητρόπολη Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

  • Reading time:1 mins read

Την Αγιοβασιλόπιτα των Γραφείων της Κεντρικής Διοικήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ευλόγησε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος παρουσία των Κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων των Γραφείων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους εκκλησιαστικούς υπαλλήλους δύναμη, προθυμία εξυπηρετήσεως των προσερχομένων στα γραφεία της Μητροπόλεως και αγάπη προς την εργασία αυτή, κυρίως δε πόθο, ώστε δια της εργασίας να τιμάται και να δοξάζεται η Εκκλησία μας και το όνομα του Τριαδικού Θεού.

Συμπλήρωσε δε ο Άγιος Βασίλειος, που είναι ο κατ’ εξοχήν Άγιος της φιλανθρωπίας και της ασκήσεως, να φωτίζει και να γίνεται παράδειγμα προς όλους ώστε η εργασία να γίνεται πάντοτε με γνώμονα τη Δόξα του Θεού και το πνευματικό και υλικό συμφέρον των ανθρώπων.

Κατά την κοπή της πίτας από τον Σεβασμιώτατο, οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ενώ ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως, Πρωτοπρ. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, ευχήθηκε εκ μέρους όλων στο Σεβασμιώτατο ολοψύχως μακρά και αγιαστική Αρχιερατεία προς όφελος των πιστών της Μητροπόλεως και διακονία της Εκκλησίας μας.

Το φλουρί της πίττας έτυχε στην υπάλληλο της Βιβλιοθήκης της Μητροπόλεως κα Ελένη Κωσταρά.

0801fthiot.jpg
0801fthiot1.jpg
0801fthiot2.jpg
0801fthiot3.jpg
0801fthiot4.jpg
0801fthiot5.jpg
0801fthiot6.jpg
0801fthiot7.jpg
0801fthiot8.jpg
0801fthiot9.jpg