You are currently viewing Επίσημη παρουσίαση του Τόμου των Πρακτικών του Α΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821 – ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Επίσημη παρουσίαση του Τόμου των Πρακτικών του Α΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821 – ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

  • Reading time:1 mins read

Την ερχόμενη Δευτέρα, Μαρτίου στην αίθουσα «Λόγου και Τέχνης» της Στοάς του Βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος η παρουσίαση του τόμου του Α΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα: «Ιστοριογραφία και πηγές για την ερμηνεία του 1821».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος ενώ εισηγητές θα είναι οι: μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, καθηγητής Λαογραφίας του ΔΠΘράκης κ. Εμμανουήλ Βαρβούνης και ο καθηγητής της γενικής εκκλησιαστικής ιστορίας της Θεολογικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτριος Μόσχος.

Ο καταληκτήριος χαιρετισμός θα γίνει από τον Πρόεδρο της Συνοδικής επιτροπής Πολιτιστικής ταυτότητας, μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.