You are currently viewing Αγιασμός στο Πασχαλινό Παζάρι της Ι.Μ. Κυδωνίας

Αγιασμός στο Πασχαλινό Παζάρι της Ι.Μ. Κυδωνίας

  • Reading time:1 mins read

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού ξεκίνησε και εφέτος το πασχαλινό Παζάρι αγάπης, στην Λέσχη Αξιωματικών Χανίων, παρουσία τοπικών, στρατιωτικών αρχών και πλήθους κόσμου.

Το παζάρι αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης έχει γίνει η ελπίδα εδώ και λίγα χρόνια για τους αδελφούς μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, που καθημερινά αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν τον άρτον τον επιούσιον.

Για όλους αυτούς τους ανθρώπους η Τοπική μας Εκκλησία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Σεβασμιώτατος με οργανωτή σε αυτόν τον αγώνα εξασφάλισης των αναγκαίων αγαθών τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, προσπαθεί να αναπαύσει με κάθε τρόπο τον πόνο αυτών των ανθρώπων.

Πραγματικά συγκινητική η προσέλευση και ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αυτό της τοπικής μας Εκκλησίας, οι χορηγίες τόσο ιδιωτών, εθελοντών όσο και τοπικών επιχειρήσεων που ευαισθητοποιούνται στην όμορφη πόλη μας, που επιδιώκει ένα όμορφο αύριο.

Το Πασχαλινό Παζάρι Αγάπη θα συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο μέχρι και την Πέμπτη 17 Απριλίου καθημερινά 09.00-14.00 και 17.00-21.00 στη Λέσχη Αξιωματικών (Αν. Παπανδρέου 64).

ag2

ag3

ag4