You are currently viewing Υπέρ της πρότασης Σπηλιωτόπουλου για το Τζαμί οι Ιεράρχες

Υπέρ της πρότασης Σπηλιωτόπουλου για το Τζαμί οι Ιεράρχες

  • Reading time:1 mins read

Στην γραμμή του Άρη Σπηλιωτόπουλου τάσσονται, σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, πολλοί ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Σπηλιωτόπουλος δήλωσε σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα” πως αν εκλεγεί δήμαρχος θα ζητήσει από τους πολίτες να αποφασίσουν οι ίδιοι αν πρέπει να ανεγερθεί ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα ή όχι.

“Οι πολίτες της Αθήνας έχουν τον πρώτο λόγο και το δημοψήφισμα είναι η πιο δημοκρατική διαδικασία που θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε” έλεγε σήμερα το πρωί σε συνεργάτες του Μητροπολίτης του Λεκανοπεδίου της Αττικής που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

“Ρωτήστε έξω τον κόσμο” συνέχισε ο Μητροπολίτης, “αν συζητούν καν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Είναι κάθετα αντίθετοι σε κάθε σκέψη ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα”.

Ο ίδιος Μητροπολίτης δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την ανακοίνωση των προσώπων που θα πλαισιώσουν τον δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους τάσσονται κατά των θέσεων της Εκκλησίας.

ΠΗΓΗ: Romfea.gr