You are currently viewing Ντροπή και αίσχος!

Ντροπή και αίσχος!

  • Reading time:1 mins read

ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ Μ. ΤΖΟΥΜΑ

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την διαδρομή της η ανάρτηση που κάναμε με τα τελευταία …σφηνάκια και ήλθε το “Μακελειό” να μας επιβεβαιώσει με μία αποκάλυψη που έκανε σήμερα και την οποία προς μεγάλη μας θλίψη δημοσιεύουμε κατωτέρω! Ο τίτλος του ρεπορτάζ  χαρακτηριστικός του περιεχομένου του και αρκούντως αηδιαστικός: βρώμα και μπόχα!
Το ρεπορτάζ αυτό δεν αποτελεί προϊόν μυστικής έρευνας,αλλά τροφή στο στόμα, αφού όλα όσα εκτίθενται στο ρεπορτάζ,είναι μέσα στο Fb.  Κληρικοί της Εκκλησίας μας, από Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, ξεδιπλώνουν χωρίς ίχνος ντροπής το θαυμασμό τους για τους…. κοιλιακούς – και όχι μόνο– του εικονιζόμενου νέου και επιδίδονται σε αστεϊσμούς για ιππασίες, του αφιερώνουν τραγούδια και μαντινάδες και τον αποκαλούν “κουκλί”! Και δεν έφτανε η περίσσεια χάρη και η οικειότητα  με την οποία εξεδήλωναν επωνύμως τις διαθέσεις τους και κατέθεταν τον θαυμασμό τους , κάποιος εξ αυτών και μάλιστα Ιερομόναχος, δεν δίστασε να   πεί και πού ανήκει ως κληρικός!
Αλήθεια Άγιε Λαρίσης , έχετε έναν  τέτοιο ιερομόναχο στη Μητρόπολή σας που εν μέσω Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής επιδίδεται σε μία τόσο σκανδαλώδη συνομιλία και μάλιστα δημοσίως; Αλλά και οι άλλοι Σεβ. Αρχιερείς  στους οποίους ανήκουν οι άλλοι κληρικοί που εκφράζουν  με αυτόν τον απροκάλυπτο τρόπο τις ορέξεις τους και τον θαυμασμό τους, στον εικονιζόμενο… Κούρο, τί θα πράξετε;  Κι ύστερα η Εκκλησία προσπαθεί να αρθρώσει διαφορετική άποψη και να διαφωτίσει το λαό μας για το σύμφωνο συμβίωσης!! Μα πώς  να το κάνει και πώς να πείσει όταν παρουσιάζονται τέτοια νοσηρά φαινόμενα; Και ας  δεχόμαστε μετά εμείς όλη την κατακραυγή του κόσμου αλλά και των τηλεοπτικών αστέρων όταν βγαίνουμε να υποστηρίξουμε την Εκκλησία,αφού δεν τολμά κανείς να βγεί και να πεί τις θέσεις της! Ναί εμείς βγήκαμε, μέχρι προχθές ακόμη, αφού δεν τόλμησε κανείς εκκλησιαστικός ή έμμισθος λαικός συνεργάτης– αυτούς τους έχουν για διακοσμητικούς ή άλλους λόγους  — να βγεί και να πεί ξεκάθαρα τις θέσεις της Εκκλησίας! Εμείς που είμαστε κόκκινο πανί γις τον Αρχιεπίσκοπο και δεν πλησιάζουμε ούτε καλημέρα να του πούμε! Το γιατί(;) θα σας το εξηγήσω λίαν προσεχώς! Κάτι στοιχεία διασταυρώνω και θα επανέλθω δριμύτερος!
Προχθές ακόμη εκφράσαμε με πόνο ψυχής τον φόβο ότι αν προκύψει ένα νέο τσουνάμι στην Εκκλησία μας, αυτή τη φορά τίποτα δεν θα σώσει  μία τέτοια κατάσταση! Άρχισαν ήδη να  φαίνονται και να ακούγονται  οι πρώτες… κρότου λάμψεις οι οποίες δημιουργούν το ανάλογο σκηνικό!
Άγιοι,σφίξτε λίγο τα ζωνάρια των κληρικών σας, γιατί τα παντελόνια άρχισαν να …πέφτουν  και να αποκαλύπτονται απείρου κάλλους σκηνές!

 

«Πάταγο» κάνουν οι sexy φωτογραφίες νεαρού άνδρα στα social media!

Για τα μάτια του μελαχρινού αγοριού φαίνεται πως σφάζεται κόσμος και κοσμάκης… ακόμα και πατέρες της εκκλησίας!

Οι απίστευτοι διάλογοι λαμβάνουν χώρα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του Facebook, με αφορμή αισθησιακή φωτογραφία ενός νεαρού…

Τα σχόλια όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δίνουν και παίρνουν.

Δεν είναι όμως αυτό το περίεργο της υπόθεσης. Όπως θα δείτε και παρακάτω, μεταξύ των διαδικτυακών… «φίλων» που σχολιάζουν τον απεικονιζόμενο άνδρα , βρίσκονται και τρεις παπάδες!

Ναι καλά διαβάσατε .

Με μια γρήγορη αναζήτηση στα προφίλ των εν λόγω «ιερέων», διαπιστώσαμε πως ενδέχεται να μην είναι «τρολιά» το σκηνικό που διαδραματίζεται!

Ο ένας ιερέας  από τις δημόσιες φωτογραφίες του και τα σχόλια που δέχεται φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media!

Ο άλλος με σπουδές στη Θεολογική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εντυπωσιασμένος από τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του μελαχρινού άνδρα, του αφιερώνει μάλιστα και «μαντινάδες»!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους φίλους του νεαρού που σχολίασαν άλλες φωτογραφίες που ποζάρει με σέξι διάθεση, βρίσκονται ένας πασίγνωστος κομμωτής αλλά και ένας πολύ δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός!