You are currently viewing Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Μίσος κατά της Εκκλησίας και της Πατρίδας έχει ο Τσίπρας και τα τσιράκια του

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Μίσος κατά της Εκκλησίας και της Πατρίδας έχει ο Τσίπρας και τα τσιράκια του

  • Reading time:1 mins read

Με αφορμή πρόσφατα περιστατικά αλλά και την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Τουρκία, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος επανέρχεται με κείμενό του και κατακεραυνώνει τον πρωθυπουργό.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Καθώς περνάει ο καιρός οι άνθρωποι, που μας κυβερνούν, οι ΝΕΟ-Κομμουνιστές, οι εμφανιζόμενοι ως άθεοι καί άρα εχθροί του Σωτήρος Χριστού, δηλ. ο κ. Αλέξης Τσίπρας και τα τσιράκια του, όπως οι κ. κ. Κωνστ. Γαβρόγλου, Παύλος Πολάκης καί οι λοιποί, εξωτερικεύουν και εκδηλώνουν το συνεχώς αυξανόμενο πάθος τους κατά της Μητρός ημών Εκκλησίας, κατά της αμωμήτου ημών Πίστεως και της φιλτάτης ημών Πατρίδος!
_______Η Ελλάδα μας τώρα πλέον αλλάζει χαρακτήρα. Η επιρροή της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας μειώνεται συνεχώς, ενώ εκ παραλλήλου αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς η προβολή και η επιβολή του Ισλαμισμού στη Χώρα μας!
________Και γιατί όχι; Ο κ. Τσίπρας, ευρισκόμενος στην Τουρκία περί τα τέλη Φεβρουαρίου τρ.έ., προέβη στην ακόλουθη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Εδήλωσε, λοιπόν, ότι εκεί στην Αδριανούπολη «αισθάνεται σαν στο σπίτι του, όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία, καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι, ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι»!!! Και το ακόμη χειρότερο! Καθώς έγραψε μια Τουρκική εφημερίδα: οι ρίζες του Πρωθυπουργού μας κ. Τσίπρα είναι ακόμη βαθύτερες! «Έποικοι Εβραίοι της Δυτικής Τουρκίας η φαμίλια του»! Άρα και ο κ. Τσίπρας είναι «Τουρκοεβραίος»!!! κατά τήνΤουρκική εφημερίδα, επαναλαμβάνω.
______«Όπερ έδει δείξαι», καθώς έλεγαν και οι αρχαίοι Ελληνες! Επομένως, γιατί να μη προωθείται η εισβολή των Μουσουλμάνων στη Χώρα μας; Γιατί να μη τους δώσουμε την Ελληνική υπηκο-ότητα; Γιατί να μη τους δώσουμε το δικαίωμα να ψηφίζουν ως ισότιμοι πολίτες στις πάσης μορφής εκλογές στην Ελλάδα μας; ‘Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ξυπνείστε! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΥΔΟΥΛΩΘΗ! Είμαστε ήδη ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ!

__________Έπειτα είναι φανερό πλέον και δεν κρύβεται το γεγονός, ότι στα Ελληνικά Δημόσια Σχολεία, δηλ. στα Ελληνόπουλα, παρέχεται αγωγή Ισλαμικής πνοής και κατευθύνσεως! «Πνοή προόοδου και στα Σχολεία» γράφει με ενθουσιασμό η εφημερίδα ΑΥΓΗ στην πρώτη σελίδα της στο φ. της 9ης Ιανουαρίου 2019. Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα, για να θαυμάσετε τα μαθήματα Μουσουλμανικής λατρείας και συμπεριφοράς στα παιδιά μας! Και όμως ουδείς ενοχλείται! Ούτε και η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος! Πνοή προόδου, λοιπόν, είναι το να καταστήσουμε τα παιδιά μας τέκνα του Μωάμεθ!!! Θαυμάστε τον τρόπο, που προσεύχονται! Θαυμάστε το νεαρό παιδί, που έχει πέσει «μπρούμιτα» μπροστά στο Κοράνιο! Καμαρώστε επίσης τον Υπουργό της α-Παιδείας και της αμορφωσιάς πως καμαρώνει δίπλα στον θρησκευτικό εκπρόσωπο του Ισλάμ, και μάλιστα κρατώντας στα χέρια του το Κοράνιο!

Πηγή:βλ. http://scripta—manent.blogspot.com/2019/01/blog-post_83.html

______Ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Τράγκας, στην ραδιοφωνική του εκπομπή «Εν Αθήναις», απευθυνόμενος στα Στελέχη του καταστρεπτικού Συγκροτήματος, που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ, με πολλή σαφήνεια έλεγε και τα εξής: «Ο κόσμος αντιδρά και εσείς τους βαπτίζετε ακροδεξιούς. Η χθεσινή (22.02.2019) αποδοκιμασία (ενν. του κ. Τζανακόπουλου στην Κατερίνη) είναι ένα δείγμα της οργής του κόσμου. Δε θα βρούν την ψήφο τους πάνω από τη Λάρισα, προς παραδειγματισμό γι’ αυτή την εθνική μειοδοσία» (εννοεί τη Συμφωνία των Πρεσπών) Και συνεχίζει: «Η Χώρα βυθίζεται από ξένους, Αφγανούς και Πακιστανούς, οι οποίοι στηρίζουν Τσίπρα. Οι γειτονιές γεμίζουν από ξένους. Αυτοί οι παληοί διεθνιστές, αυτοί που «αγαπούν» και τους άλλους Λαούς, ξεπουλάνε την Πατρίδα μας» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 23.02.2019, σελ. 5).
__________Η καταστροφή συνεχίζεται! Η Ελλάδα αναγνωρίζει ως παγκόσμιο Αρχηχό του Ισλάμ την Τουρκία!!!! Μεγάλη …αναγνώρι- ση! Μας το αποκαλύπτει η ΕΣΤΙΑ:
Πηγή: Εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» 18.02.2019

________Πολύ σωστά, λοιπόν, στην ιστοσελίδα του ο κ. Ιωάννης Μπαρμπόπουλος στίς 26/02/2019 έγραψε:

Πολύ μίσος;, πολύ μίσος, πολύ μίσος;!!!

Σημείωσις: θαυμάστε το βλέμμα του ανδρός!
«Καί ἐπειδή, γι᾿αὐτούς οἱ ἀναφορές σέ Πατρίδα,Ἔθνος, Ἑλληνικό Γένος σημαίνουν «φασισμός, ναζισμός, ρατσισμός», ὅταν ὁ Ἄξελ Χαβαναγκίλα λέει: «Το φασισμό, βαθειά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον».
Απειλές από Α. Τσίπρα: «Θα συντρίψουμε στην πράξη την “ακροδεξιά”», ἐννοεῖ νά τσακίσῃ ὅλους ἐμᾶς, πού πιστεύουμε σέ Πατρίδα, Ἔθνος, Φυλή ! Καί τό εἶπε, μόλις χθές, στήν ἡμερίδα τοῦ Βαξεβάνη (πού μέ ὅλες τίς κυβερνήσεις χλαπακιάζει και τήν μαρμίτα μαζύ! ) μέ θέμα: Ευρώπη, Σκοτεινή Ήπειρος Ξανά. Φασισμός – Ρατσισμός. Ό,τι «ξεχνάμε» το ξαναζούμε».

Καί συνεχίζει! «Τί εἶναι αὐτά μωρέ; Τί ζοῦμε σέ τοῦτο τόν τόπον ; ! ! !
Φασίστες τό 80%, περίπου τῶν Ἑλλήνων κατά τόν Ἄξελ Χαβαναγκίλα καί τό …σόϊ του! Δέν μπορῶ ν᾿ἀναφερθῶ σέ περαιτέρω τσιπρέϊκες ἀνοησίες, οὔτε στίς μπολσεβίκικες κραυγές. Μιά ἐρώτησι μόνον : Ὅταν κάνετε λόγον γιά φασισμό ἐννοεῖται τό 70% καί πλέον τῶν Ἑλλήνων πού εἶναι ἀντίθετοι στήν προδοτική συμφωνία τῶν λιμνῶν; Ἔ, προφανῶς, ἀφοῦ τούς συμμετέχοντες στά συλλαλητήρια τούς χαρακτηρίζατε φασίστες, τότε σύμφωνα μέ τά λεγόμενα τοῦ Ἄξελ Χαβαναγκίλα, ο Τουρκο-ἑβραίος -εννοεί τον κ. Τσίπρα- (τό παραδέχθηκε προσφάτως μόνος του ἐν Τουρκίᾳ) θέλει νά τσακίσουν τό 70% καί πλέον τῶν Ἑλλήνων! Ἄντε,νά δοῦμε ποιός θά τσακιστῆ καί μάλιστα μέ μεγάλο, πολύ μεγάλο θόρυβο …

Ἄκου Μπαμπέσκι ! Ἔμ ποῦ ἀλλοῦ θά πήγαινε ἡ φάρα του; Μπαμπέσκι όνομα καί πρᾶμα ! ! !( δηλαδή τόπος της μπαμπεσιάς, της πονηρίας, των απατεώνων και των μπαμπέσιδων;;;)

Υ.Γ. Νομίζετε πώς ὅλα αὐτά τά περί «μειονοτήτων» σέ Μακεδονία καί Θράκη, πού γράφονται, εἶναι τυχαῖα καί ἐν ἀγνοίᾳ τοῦ Χαβαναγκίλα; Ἄμ δέ ! Μέσα στό σχέδιο εἶναι καί τό ξέρει ὁ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ πολύ καλῶς. Ἄλλως τε, οἱ μπολσεβίκοι γι᾿αὐτό ἦρθαν, γιά ν᾿ἀποτελειώσουν … τήν Ἑλλάδα μιά καί καλή».

Πηγή: [email protected] -Ἡ Πελασγική

________Και η καταστρεπτική μανία των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ συνεχίζεται! «Προκλητικός ο Υπουργός Παιδείας για συμφωνία! Εκβιάζει μερίδα του Κλήρου», γράφει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ (της 26ης Φεβρουαρίου 2019, σελ. 16) Ψευδόμενος ασυστόλως ο κ. Γαβρόγλου είπε επί λέξει τα εξής: «Η πρότασή μας εξασφαλίζει τους κληρικούς πιό πολύ απ΄όσο είναι σήμερα εξασφαλισμένοι»!
________Το έξοργιστικό όμως γεγονός, που υπερβαίνει κάθε φαντασία είναι το εξής: Η Κυβέρνηση κ. Τσίπρα, με Υπουργό τον γραφικό κ. Γαβρόγλου, ενώ με κλωτσιές και πολλή βαρβαρότητα απωθούν τον ιερό Εφημεριακό Κλήρο της Ορθοδόξου Εκκλη- σίας της Ελλάδος από το Κρατικό Ταμείο Πληρωμών του Δημοσίου, την ίδια ώρα ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ όχι μόνον τους Μουφτήδες, αλλά και όλους τους Διοικητικούς Υπαλλήλους του υπό αποπεράτωση Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό!!!!
_______Δεν μας πιστεύετε; Ιδού, λοιπόν, τι γράφει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ο Ελληνικός Λαός θα πληρώνει τους εργαζό-μενους στο Τζαμί, που ετοιμάζεται να εγκαινιάσει η «ανοικτό-μυαλη» κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα μάλιστα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που αναρτήθηκε στη Δι@ύγεια, μέχρι σήμερα όσοι δημόσιοι υπάλληλοι το επιθυμούν, έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν το βιογραφικό τους και να κάνουν τη σχετική αίτηση, προκειμένου να στελεχώσουν τη Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών» (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 01.03.2019, σελ. 3). Η σχετική Πρόσκληση ενδιαφέροντος του κ. Γαβρόγλου φέρει Ημερομηνία 3-2-2019!

Πηγή:Εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» 01.03.2019 σελ.3

______Αφού η σειρά των γεγονότων οδήγησε τα βήματά μας στο ανεγειρόμενο Τζαμί, εκεί κάπου στον Βοτανικό, οι εφημερίδες καταγράφουν τον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ με τον οποίον ο Πρωθυπουρ-γός της Ορθοδόξου Χώρας της Ελλάδος ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το Τέμενος αυτό! «Φιέστα για το τζαμί σχεδιάζει ο Τσίπρας» γράφει η ΕΣΤΙΑ (27.02.2019) Και προσθέτει με νόημα: «Ιμάμης με χαρακτηριστικά μάνατζερ και ειρηνοποιού»! Ναι, τον κ. Τσίπρα ονομάζει Ιμάμη-μάνατζερ και ειρηνοποίο η ιστορική εφημερίδα των Αθηνών ΕΣΤΙΑ! Και συνεχίζει: «….Τα εγκαίνια θα γίνουν με κάθε επισημότητα και ήδη προγραμματίζεται να προσκληθούν προσωπικότητες από όλο τον κόσμο -και τον Μουσουλμανικό- ώστε να δοθεί η εικόνα, ότι η Ελλάς σέβεται την ανεξιθρησκεία και τα δικαιώματα των πολιτών…..Πολλοί, ωστόσο, εκτιμούν, ότι η επίσπευσις των εγκαινίων γίνεται με σκοπό να προσκελκύσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ψήφους των Μουσουλμάνων»…..Η ΕΛΛΑΔΑ, λοιπόν, αποβάλλει τον Ορθόδοξο μανδύα της! Γίνεται ΟΥΔΕΤΕΡΟ-ΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!! Και για την ακρίβεια: Μιά ακόμη μη Μουσουλμανική Χώρα, η Χριστιανική Ελλάδα μας, με σταθερά βήματα κατακτάται πλέον από τους Μουσουλμάνους εποίκους, δηλ. Ισλαμοποιείται και θα προστεθή εν καιρώ στον παγκόσμιο Χάρτη σαν μια ακόμη Χώρα του ……….Ισλάμ! Τί φρίκη!
Χριστέ μου και Θεέ μου, Σώσε την Ελλάδα μας!
______Η ευθύνη για την παραμόρφωση της ενδόξου Πατρίδος μας από κοιτίδος του Χριστιανισμού σε μια «ουδετερόθρησκη» Χώρα Ισλαμικής αποχρώσεως και ανυποληψίας βαρύνει όλους μας! Το ομολογούν άνθρωποι κοσμικοί! Γράφει, λοιπόν, ο Δικηγόρος κ. Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής 03.03.2019 τα εξής:

«Η ανοχή των πολιτών προς την διαφθορά και η παντελής αδιαφορία διά το τι μέλλει γενέσθαι, τους καθιστά αυτοδικαίως άμεσους συνεργούς προς το διαπραχθέν έγκλημα εις βάρος της καθημαγμένης Πατρίδας μας.
Η μη σύσσωμη καταγγελία των ανοσιουργημάτων εκ μέρους της παρούσης Κυβερνήσεως σε καθολικό και ευρύ επίπεδο ανά την Ελλάδα, καταμαρτυρεί δυστυχώς, ότι ο Έλλην έχει καταστεί θύμα της χρόνιας φαιάς παρελκυστικής προπαγάνδας των εξωνημένων μηχανισμών του συστήματος, το οποίο προσβλέπει στον πνευματικό ευνουχισμό και τη χειραγώγηση των μαζών» (βλ. σελ. 5). Όταν οι κοσμικοί άνδρες ομιλούν με τόση σαφήνεια, τι άλλο θα είχαμε να ποσθέσουμε εμείς οι της Εκκλησίας εργάτες;

______’Επειτα από τα παραπάνω Εύγε, λοιπόν, σε όλους μας, που κοιμώμαστε ήσυχοι! Ή Εύγε και Μπράβο:

στον Εξοχώτατο κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας,
στις Δικαστικές Αρχές του Τόπου,
στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας μας,
στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος,
στους Μητροπολίτες και Επισκόπους,
στους Πρεσβυτέρους,
στους Διακόνους,
στους Μοναχούς και τις Μοναχές,
στους βαπτισμένους Ορθοδόξους Χριστιανούς πάσης ηλικίας καί πάσης πολιτικής αποχρώσεως,
στους Πολιτικούς Αρχηγούς,
και γενικώς στα Πολιτικά Πρόσωπα της συντηρητικής παρατάξεως,
στα Μέλη της Ακαδημίας των Αθηνών= τους Ακαδημαϊκούς,
στούς Πανεπιστημιακούς Καθηγητές,
στους Αξιωματικούς και τους Στρατιώτες του Στρατού Ξηράς, Θαλάσσης και Αέρος, δηλ. τους φρουρούς της Ελλάδος,
στον έως χθές ευσεβή Λαό της Χριστιανικής Ελλάδος,
στους μεγάλους και τους μικρούς.
στους άνδρες και τις γυναίκες!

ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΥΓΕ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!
ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ!

«Φιέστα για το Τζαμί στό Βοτανικό ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ!» γράφει και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ (βλ. γ\φ. της 27.02.2019, σελ. 16)

ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!
ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, δηλ.ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΕΑΛΩ!, ΔΗΛ. ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΕ!
ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΑΛΩ! ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ!
ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΕΣ!

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΗ ΧΩΡΑ!

______Θέλετε κι’ άλλες αποδείξεις; Ακούστε, λοιπόν, και τα εξής:
Με Εισαγγελική Βούλα απ’ εδώ και στο εξής οι Σατανιστές, οι οπαδοί των Gays κλπ. μπορούν ελεύθερα να χαράσσουν στους τοίχους τα σύμβολα της αρεσκείας των, ήτοι τον Σατανά, τράγους, δράκους κλπ.! «Καλώς ήλθατε στην Πανθρησκεία! Δεν θεωρείται προσβολή θρησκεύματος και προσηλυτισμός, ό,τι αναπαρίσταται σε δημόσιουςς χώρους υπό την μορφή Δαιμόνων, με τη μορφή του Εωσφόρου και άλλων τερατικών συμβολισμών» γράφει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της 27.02.2019, σελ. 14. Και συμπληρώνει: «Με την βούλα του εισαγγελέα, νόμιμα κρίθηκαν τα παραθρησκευτικά γκράφιτι σε δημόσια κτίρια, αλλά και σχολεία, ακόμη και σε δημοτικά!!!… Είναι έργα τέχνης και αποτελούν εκδήλωση της προσωπικότητος των σχεδιαστών, η οποία ως άσκηση του δικαιώματος της ατομικής ελευθερίας είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα»!!!!!
_________Μη τολμήσετε, λοιπόν, ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί να ομιλήσετε δημοσίως για την καταστροφή των Σοδόμων και των Γομμόρων, τότε δηλ. που ο Θεός έρριψε φωτιά από τον ουρανό και κατέκαυσε όλους τους ομοφυλόφιλους κατοίκους! Μη το τολμήσετε, διότι με την επίκληση των διατάξεων του αντιρατσι- στικού Νόμου θα οδηγηθείτε στο εδώλιο του κατηγορουμένου! Η φυλακή σας περιμένει!
______Αντιθέτως! Αναρτήστε δαιμονικά σύμβολα σε δημόσιους χώρους! Γκρεμίστε τον Τίμιο Σταυρό, όπως Μουσουλμάνοι έκαναν στη Μυτιλήνη! Περιφρονήστε τις Εικόνες των Αγίων μας! Βάλτε, αν θέλετε, ένα ποντίκι στην εικόνα, δηλ.στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου! (π.χ. κ. Βερύκιος) Βάλτε τις εικόνες των Αγίων μας στα γεννητικά σας όργανα και κάμετε παρελάσεις στους δρόμους! Ουδείς πρόκειται να σας ενοχλήσει! Η Ελλάδα είναι μια ουδετερόθρησκη Χώρα, όπου όλα …..επιτρέπονται! Αλλά μη τολμήσετε να υπερασπισθήτε τον Σωτήρα του κόσμου, τον Χριστό! Θα σας καταδικάσουν σε φυλάκιση!
______Και ένα υστερόγραφο: Στην άλλοτε χριστιανική Ελλάδα με τις συντηρητικές Αρχές σήμερα «αυξάνονται τα διαζύγια, οι γεννήσεις εκτός γάμου και τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ όλο καί περισσότερο επιλέγουν ελεύθερη συμβίωση», γράφουν οι ημερήσιες εφημερίδες (βλ. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, βλ. φ. της 27.01.2019, σελ. 12).
_______Ένας συνειδητός χριστιανός από την λεβεντογέννα Κρήτη σημειώνει τα εξής:
Αιτιώδης συνάφεια;

Α. Παπαγιάννης, Ιατρός πνευμονολόγος.

«Διαβάζω στο ιστολόγιο ‘Ακτίνες’ ότι σύμφωνα με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, που εγκρίθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Κρήτης, η… διακόσμηση τοίχων δημοσίων κτιρίων (π.χ. σχολείων) με graffiti σατανιστικά ή πανθεϊστικά ή κάθε κοπής παγανιστικά δεν αποτελεί παράνομο, αθέμιτο και καταχρηστικό θρησκευτικό προσηλυτισμό ούτε δημόσια κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού αλλά απλώς νόμιμη εκδήλωση καλλιτεχνικής έμπνευσης, άξια προστασίας και συντήρησης. Μάλιστα. Κι ακούω παράλληλα στις ειδήσεις για τις φοβερές θεομηνίες που πλήττουν τον νομό Χανίων και δεν αφήνουν όρθια ούτε ιστορικά γεφύρια ούτε βουνά ούτε δρόμους. Κι έχουν και ανθρώπινα θύματα».

Πηγή: «[email protected]»

_________Και κάτι ακόμη: Μαυρίστε τις εικόνες των Αγίων μας! Ουδείς θα σας ενοχλήσει! Βεβηλώστε τους Ναούς των Ορθοδόξων. Ουδείς και πάλιν θα σας ενοχλήσει! Παραποιείστε τις εικόνες των Αγίων μας, όπως έκανε ένας γνωστός δημοσιογράφος: παρουσίασε την Υπεραγία Θεοτόκο σαν ποντίκι, μετέβαλε δηλ. την μορφή της Υπεραγίας Θεοτόκου σαν ποντίκι!!!! Και όμως ουδείς τον ενώχλησε! Γκρεμίστε, λοιπόν, το Σύμβολο της Ορθοδοξίας, τον Τίμιο Σταυρό, όπου κι΄αν τον βρίσκετε! Ουδείς πρόκειται να σας ενοχλήσει! Αλλά, πρός Θεού, μη τολμήσετε να αναστηλώσετε ένα γκρεμισμένο Σταυρό ή και το ακόμη χειρότερο, μη τολμήσετε στη θέση ενός γκρεμισμένου από Μετανάστες Τιμίου Σταυρού να υψώσετε ένα καινούργιο, διότι ΤΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ! Αυτά συμβαίνουν, δυστυχώς, σήμερα στην Ορθόδοξη, την Χριστιανική Ελλάδα μας! Αυτά συνέβησαν μόλις χθές στην Μυτιλήνη, όπου η Αστυνομία συνέλαβε 32 πιστούς χριστιανούς, οι οποίοι απετόλμησαν να υψώσουν τον Τίμιο Σταυρό στη θέση, εκεί που προϋυπήρχε κάποιος άλλος Σταυρός, και τον οποίον αλλόθρησκοι μετανάστες τον γκρέμισαν, μόνο καί μόνο, διότι τους ενωχλούσε!
Επομένως όσοι γκρεμίζουν ένα Σταυρό παραμένουν ασύλληπτοι και ανενόχλητοι! Όσοι, αντιθέτως, υψώνουν ένα Σταυρό, συλλαμβάνονται καί τιμωρούνται!

________Ένα ακόμη μελανό σημάδι της Κοινωνίας μας στις ημέρες διακυβερνήσεως της Χώρας μας από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι άνθρωποι του οποίου, δηλ. οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, με περισσή θρασύτητα γκρεμίζουν ό,τι υγιές, ό,τι ιερό, ό,τι όσιο, ό,τι εθνικό κλπ. είναι η ακόλουθη είδηση: «Καρατόμησαν τον Υποπτέραρχο Λίγκρη για το θαύμα της Παναγίας!» (β ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 3.03.2019, σελ. 2)/
______Τί άραγε συνέβη; «Τήν Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου η Ελεύθερη Ώρα κυκλοφόρησε με τίτλο: «ΠΑΝΑΓΙΑ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» και υπότιτλο:« Συγκλονιστική μαρτυρία του Υποπτεράρχου εν ενεργεία Θεόδωρου Λίγκρη», γράφει επί λέξει η εφημερίδα. Το δημοσίευμά της αναφερόταν στην θαυματουργική διάσωση μιάς αεροπόρου γυναικός, της κας Βασιλικής Πλεξίδα, από την Παναγία μας, όταν το ελικόπτερο της Αεροπορίας, που επέβαινε, μερικούς μήνες πρίν κατέπεσε και συνετρίβη στην περιοχή Σαραντάπορο της Ελασσόνος. Τότε οι τρεις αεροπόροι συνετρίβησαν, αλλά η Βασιλική, επικαλεσθείσα την Παναγία μας, είδε ξαφνικά μπροστά της μια μαυροφόρα Γυναίκα να την αγκαλιάζει, να ξεκολλάει ολόκληρο το κάθισμά της μαζί με την Βασιλική, και να την μεταφέρει εκτός του ελικοπτέρου, το οποίον έκανε συνεχώς τούμπες στον αέρα! Την έσωσε, λοιπόν, δηλ. την μετέφερε σώα και ασφαλή στο έδαφος!!!!
_______Τό θαύμα αυτό, λοιπόν, με θαυμασμό καί σεβασμό συγχρόνως, διηγήθηκε ο τότε εν ενεργεία Υποπτέραρχος της Αεροπορίας κ. Λίγκρης διά των στηλών της Εφημερίδος Ελ. Ώρα! Η ομολογία του αυτή θεωρήθηκε έγκλημα και ως αποτέλεσμα ήλθεν η αποστρατεία του, κατά την κρίση της εφημερίδος πάντοτε, δύο ήμέρες αργότερα! Έτσι αμείβονται οι γενναίοι και πιστοί στο Χριστό στρατιώτες σήμερα! Καρατομούνται! Δηλ. γίνονται Μάρτυρες της Ορθοδοξίας!

________Σας ερωτώ: Ποιό, λοιπόν, είναι το αποτέλεσμα αυτής της μη χριστιανικής διαπαιδαγωγήσεως των πολιτών; Της πολεμικής, που με πείσμα εφαρμόζεται σήμερα, εναντίον της αμωμήτου ημών Πίστεως; Μας το περιγράφουν καί πάλιν οι ημερήσιες εφημερίδες. Να, η Ελλάδα, που έρχεται! Ιδού, η Ελλάδα, χωρίς Χριστό! Η Ελλάδα της αύριον!

«Ο κίνδυνος θα είναι πλέον ορατός, ο κόσμος με τον καιρό να απομακρύνεται από την Εκκλησία και οι ναοί μας να μεταβάλλωνται σε χώρους κοινωνικών εκδηλώσεων ή σε μουσεία, όπως συμβαίνει σήμερα στην Δύση, που τόσο πολύ θέλουμε να της μοιάσουμε και που στο τέλος θα μας καταπιεί!» (βλ. ΕΣΤΙΑ, 3.03.2019, σελ. 9).

«Υπάρχει στο Μνημόνιο ρητή παραίτηση δικαιωμάτων εθνικής κυριαρχίας. Ποτέ δεν είχε υπογραφεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο υπογράφεις κάτι τέτοιο». Ταύτα εδήλωσεν ο Συνταγματολόγος Καθηγητής κ. Γ. Κασιμάτης στις 03.06.2015!!!! (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 02.03.2019, σελ. 3).

Πηγή: Εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» 03.03.2019

Και ο κ. Λαμψίδης με περισσήν παρρησίαν στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει τα παρακάτω πονεμένα λόγια:

«Ο Θεός μας προστάτεψε,
η κρατική Εκκλησία όχι!
Ο Θεός ως Παντοδύναμος
δεν επέτρεψε στον Σατανά
νά κρύψει ο αιχμαλωτισμένος απ’ αυτόν
Τσίπρας την αφοσίωσή του στον ίδιο (τον Σατανά).
Διότι αυτό σημαίνει το «δεν θρησκεύω».
Σημαίνει, ότι με βρήκε έξω
από την ομπρέλα προστασίας του Θεού
ο Σατανάς και με άρπαξε».
(βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 02.03.2019, σελ. 10)

Καί ο κ. Λαμψίδης συμπληρώνει:

Η Κρατική Εκκλησία…..
είδε τον λύκο (τον άθεο Τσίπρα)

νά έρχεται

και μας παρέδωσε
στα δόντια του!

_______Ποιό, λοιπόν, είναι το αποτέλεσμα, όταν ο άνθρωπος απομακρύνεται από την αγκαλιά του Θεού; Μας το είπε ήδη παραπάνω ο κ. Λαμψίδης!

Το «δεν θρησκεύω»

σημαίνει,
ότι ο Σατανάς
με βρήκε έξω από την ομπρέλα προστασίας του Θεού
και με άρπαξε».

Τότε, λοιπόν, ο άνθρωπος γίνεται

δούλος της αμαρτίας,

συνεπώς δε και επικίνδυνος!

Τότε ο άνθρωπος τυφλώνεται από τα πάθη

και ευτελίζεται!
Τότε βρίσκει την εφαρμογή της η παροιμία των Λατίνων:

«ο άνθρωπος για τον άνθρωπο λύκος»!
Homo homini lupus!

Τότε η ανθρώπινη Κοινωνία μετατρέπεται

σε μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!

_________Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε μερικά δείγματα αυτής της Κοινωνίας = Κολάσεως!
Παράδειγμα πρώτον:

«12χρονος βίαζε την 6χρονη αδελφή του, ενώ κοιμούνταν οι γονείς τους»! (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 1η Μαρτίου 2019, σελ. 22).

Παράδειγμα δεύτερον:

«Αρνήθηκαν να κάνουν άμβλωση σε 11χρονη, που την βίασε ο παππούς της»!!! (βλ. εφημερίδα ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, 1.03.2019,σελ. 12).

Παράδειγμα τρίτον:

«Gay παρέλαση» το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών! Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος βάζει drag queens καί μέλη ΛΟΑΤΚΙ να μάθουν στα παιδιά τα μυστικά της τέχνης τους (!0 σε ένα «εκπαιδευτικό» πρόγραμμα…» βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 27.02.2019, σελ. 18).

Παράδειγμα τέταρτον:

«Έφηβη έπεσε σε κώμα και γέννησε μωρό, που δεν ήξερε ότι κυοφορούσε» (βλ. ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, 20.02.2019).

Παράδειγμα πέμπτον:

Εμπόριο βρεφών. «Θα πουλούσαν για 18 χιλ. ευρώ βρέφος 4 ημερών» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 7.08.2018, σελ.19).

Παράδειγμα έκτον:

«Γεννήθηκα για να σκοτώνω! Ένας 17χρονος ‘Ελληνας ο μακελάρης σχολείου….» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 19.05.2018).

Παράδειγμα έβδομον:

«Σοκ στην Κέρκυρα. Ζευγάρι αποπλάνησε 13χρονο για να κάνουν ερωτικό τρίο» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 25.05.2018, σελ. 3).

Παράδειγμα όγδοον:

«Ο εφιάλτης που στοιχειώνει την Αμερική. Από το 2012 έχουν σημειωθεί τουλάχιστoν 291 ένοπλες επιθέσεις με τουλάχιστον 400 νεκρούς σε σχολεία. Περίπου 265 εκατ. όπλα υπάρχουν σήμερα στις ΗΠΑ. Ο ρόλος του πανίσχυρου λόμπι NRA» (βλ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 27.05.2018, σελ. Α23).

Παράδειγμα ένατον:

«Ισόβια σε «μακρυχέρη» ιερέα! Η εσχάτη των ποινών σε ρασοφόρο από τα Φάρσαλα για υπεξαίρεση 3.800.000 € σε διάστημα επτά ετών εις βάρος του Δημοσίου» (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 18.05.2018, σελ.16).

Παράδειγμα δέκατον:

«Άθλιος εκβιασμός σε βάρος 11χρονης. Ο δράστης είχε αποσπάσει γυμνές φωτογραφίες μέσω του facebook και στη συνέχεια την εκβίαζε. Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν αποθηκευμένα δεκάδες ακόμα στοιχεία 22 ανήλικων κοριτσιών» (βλ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 02.06.2018, σελ. 1η).

Παράδειγμα ενδέκατον:

«Παιδόφιλος 81 χρονών ασελγούσε σε 11χρονη. Η μαθήτρα πήγαινε στο γραφείο του ηλικιωμένου, στη Θεσσαλονίκη, αντί οικονομικών ανταλλαγμάτων» (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 17.05.2018, σελ. 26).

Παράδειγμα δωδέκατον:

«Την έσφαξε μπροστά στα δύο παιδιά τους! Χαμός στα Τρίκαλα με τον συζυγοκτόνο» (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 22.05.2018, σελ. 17).

Παράδειγμα δέκατον τρίτον και τελευταίον:
«Θέλεις συνάντηση για σεξάκι 3ωρίτσες; Αλλά θέλω 100€»!!!!

«ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK
(ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK,
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ!)
ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ»: ΠΡΟΣ ΑΡΡΕΝΑ
ΓΡΑΦΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK
«Θες συναντηση για σεξακι 3 ωρίτσες
αλλα θελω 100 €.
16 Φεβ 2019, 12:40 π.μ.»
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ «ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SODOMITE FACEBOOK «ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ» ΠΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΧΡΗΣΤΕΣ…
ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ SODOMITE FACEBOOK ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥ «ΠΕΛΑΤΕΣ»… ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ;;; ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙΙΙΙΙ. ]…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΔΟΜΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟFACEBOOK
(ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ)
ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΟΔΟΜΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟFACEBOOK ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. S.O.S. = Save Our Souls (= Σώστε τις ψυχές μας· διεθνές σήμα κινδύνου) http://www.freevolition.gr/sodomitezionistfacebook.htm (Συμπληρωμένο)

Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου
(Πηγή: http://www.ελεύθερηβούληση.gr , http://www.freevolition.gr)

******

Αδελφοί μου καί Παιδιά μου εν Κυρίω,

_____Δεν κουρασθήκατε να διαβάζετε τις μαύρες σελίδες της Κοινωνίας μας; Δεν αγανάκτησε η ψυχή σας; Δεν νοιώθετε κάποιο ίχνος ενοχής για την αδιαφορία μας; Θα αφήσουμε, λοιπόν, τήν Ελλάδα μας να καταντήσει μία κόλαση; Θα τους αφήσουμε να διώξουν τον Χριστό από την Ελλάδα μας; Θα διακινδυνεύσουμε -με τη θέλησή μας πάντοτε- στον επικρεμάμενο κίνδυνο της ζωής μας, που έχει ως σύνθημά του το «θάνατος στους απίστους»; Ή το ακόμη χειρότερο: Μήπως θα αλλαξοπιστήσουμε, για να σώσουμε το τομάρι μας;
_______Σε λίγα χρόνια εμείς οι ‘Ελληνες θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας; ‘Αλλοι θα έχουν το τιμόνι της Χώρας! ‘Αλλοι θα έχουν τα πρωτεία! Άλλοι θα κυβερνούν! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ! ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΒΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! Σε λίγο η Θεσσαλονίκη δεν θα είναι δική μας! Έπειτα και η Θράκη! ‘Επειτα και μερικά ακόμη νησιά του Αιγαίου! Και….βλέπουμε!
______Δεν ακούσατε τι είπε ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, όταν βρέθηκε σε Τουρκικής κυριαρχίας έδαφος; Σας το επαναλαμβάνω:

Εκεί στην Αδριανούπολη «αισθάνεται σαν στο σπίτι του, όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία, καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι, ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι»!!! Και το ακόμη χειρότερο!

Καθώς έγραψε μια Τουρκική εφημερίδα:

Οι ρίζες του Πρωθυπουργού μας κ. Τσίπρα είναι ακόμη βαθύτερες! «Έποικοι Εβραίοι της Δυτικής Τουρκίας η φαμίλια του»!

Άρα

και ο κ. Τσίπρας είναι «Τουρκοεβραίος»!!!
******

Περαστικά σας! Περαστικά μας!

Αίγιον, 4 Μαρτίου 2019
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ