You are currently viewing Συναντήσεις υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Συναντήσεις υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

  • Reading time:1 mins read

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο επισκέφθηκε, την Παρασκευή 4 Απριλίου το πρωί, στο γραφείο του στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχου κ. Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, κ. Ιωάννης Περλεπές, Διευθυντής της εφημερίδος ʽʼΝαυτεμπορικήςʼʼ, ο οποίος κατάγεται από τη Φθιώτιδα.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα θέματα.

Ο κ. Περλεπές προσέφερε στον Σεβασμιώτατο το λεύκωμα των 90 χρόνων της Ναυτεμπορικής και ο Σεβασμιώτατος διάφορά βιβλία των εκδόσεων τής Ιεράς Μητροπόλεως.

Έπειτα από τον κ. Περλεπέ, τον Ποιμενάρχη μας επισκέφθηκε ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, τέως υπουργός Ναυτιλίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής, συνοδευόμενος από τον κ. Στυλιανό Κανέλλο, πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα και άλλους συνεργάτες του.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ζήτησε την ευχή του Ποιμενάρχου μας για τις προσεχείς ευρωεκλογές και κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, ο Σεβασμιώτατος τον ενημέρωσε για την ποιμαντική δραστηριότητα της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ως ευλογία τού προσέφερε βιβλία των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως. Μετά το πέρας της συναντήσεως ο κ. Κεφαλογιάννης ξεναγήθηκε στους χώρους του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το μεγάλο αυτό έργο.

Το μεσημέρι συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο είχε και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο οποίος ζήτησε την ευχή του εν όψει των εκλογών του Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως συζήτησαν διάφορα θέματα τοπικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος ευχήθηκε στον κ. Κοτρωνιά ό,τι το καλύτερο, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Δήμο Λαμιέων.

y2

y3