You are currently viewing Στο πλευρό των αγανακτισμένων ο Μητροπολίτης Κίτρους

Στο πλευρό των αγανακτισμένων ο Μητροπολίτης Κίτρους

  • Reading time:1 mins read

Μήνυμα συμπαράστασης απεύθυνε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος στους αγανακτισμένους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Κορινού του Δήμου Κατερίνης, οι οποίοι αντιστέκονται στην κατεδάφιση, από την παραχωρισιούχο εταιρία και το αρμόδιο υπουργείο, της αερογέφυρας που αποτελεί και την κεντρική και μοναδική είσοδο της πόλεως του Κορινού.

Ο κ. Γεώργιος δήλωσε ανεπιφύλακτα ότι ενστερνίζεται την άποψη και πρόταση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης(που αποτελεί και άποψη και αίτημα του των κατοίκων του Κορινού) δηλώνοντας χαρακτηριστικά στην διευρυμένη σύσκεψη που προηγουμένως στο Δήμο Κατερίνης «πως δεν πρέπει να κλείνουμε δρόμους αλλά να ανοίγουμε».

Επίσης υπογράμμισε πως ασφαλώς πρέπει να προχωρήσουν τα έργα προηγουμένως δε να ενισχυθεί στατικώς η υπάρχουσα αερογέφυρα και έπειτα να αρχίσουν οι εργασίες για την ανοικοδόμηση της νέας προκειμένου να αποφευχθεί ο οικονομικός μαρασμός της περιοχής.

Η χαρά των κατοίκων του Κορινού εκφράσθηκε με ζητωκραυγές και χειροκροτήματα για την θέση του Σεβασμιώτατου, ενώ του ευχήθηκαν και για την νέα του Διακονία στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους.

kitrous4

kitrous2

kitrous3