You are currently viewing Ο Φίλιππος Συτιλίδης με  την ευχή του Μητροπολίτη Καστορίας και ένα Σταυρό για ευλογία ξεκίνησε το ταξίδι για το Χάρβαρντ

Ο Φίλιππος Συτιλίδης με την ευχή του Μητροπολίτη Καστορίας και ένα Σταυρό για ευλογία ξεκίνησε το ταξίδι για το Χάρβαρντ

  • Reading time:2 mins read

Την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ έλαβε σήμερα, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, ο Φίλιππος – Ιλαρίων Συτιλίδης, ο οποίος επιλέχθηκε και έλαβε πλήρη υποτροφία για το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Ο Φίλιππος είναι υιός του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού του Αγίου Νικάνορος Καστοριάς και Υπευθύνου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεώς μας π. Ελευθερίου Συτιλίδη.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Φίλιππο για την επιτυχία του και του δώρισε έναν Σταυρό για να τον φυλάει και να τον προστατεύει πάντοτε στη ζωή του.

Ο Φίλιππος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ και του ζήτησε να προσεύχεται, ώστε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών της οικογένειάς του και του πνευματικού του πατρός και Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Αθανασίου Γιαννουσά.

sitilidis-1

sitilidis-2

sitilidis-3

sitilidis-5