You are currently viewing Ο Διάκος απο τις τηλεοπτικές πεθερές διάκος του Μητροπολίτη Κιλκισίου (BINTEO)

Ο Διάκος απο τις τηλεοπτικές πεθερές διάκος του Μητροπολίτη Κιλκισίου (BINTEO)

  • Reading time:1 mins read

Ο π. Ευτύχιος από την υπόθεση «απρόβλεπτη πεθερά» της τηλεοπτικής σειράς «7 θανάσιμες πεθερές», ο κατά κόσμον Ευγένιος Λαμπρινάκος, έγινε μοναχός με το όνομα Ιερώνυμος.

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ έκειρε μοναχό και χειροτόνησε διάκονο τον ηθοποιό που γεννήθηκε στο Πειραιά στις 22 Ιουνίου 1973 από Μανιάτες γονείς και με συγγενή τους τον Πρωτοσύγκελλο Μητροπολίτη της Πελοποννήσου .

Ο νέος κληρικός, μετά τον Ελληνικό Στρατό, θέλησε να γίνει ηθοποιός και στο βιογραφικό του καταγράφεται ως Απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «Παλκοσένικο», Χρ. Τσάγκα, του Θεατρικού Σπουδαστήριου Κ. Καζάκου και της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «ΙΑΣΜΟΣ», του Β. Διαμαντόπουλου. Παρακολούθησε το Σεμινάριο Κ.Ε.Κ. Αιγαλέου για Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου. «Μορφές Τουρισμού». και το Σεμινάριο Κ.Ε.Κ. «ΜΕΝΤΩΡ», Εκπαιδευτική Α.Ε. για «Προώθηση Εκδηλώσεων Τέχνης & Πολιτισμού».

Ο π. Ιερώνυμος από το 1997 έχει λάβει ρόλους εκτός από τις 7 θανάσιμες πεθερές και σε άλλα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα καθώς και σε διαφημίσεις. “Σαν αδελφές’, “Καλημέρα Ζωή” “Δυο ξένοι» «ο Υιός του πατέρα» είναι μερικά από τα όσα εμφανίσθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός, ενώ δίδαξε Θεατρική Αγωγή & Παιχνίδι σε Δημοτικά Σχολεία.