You are currently viewing Ο Αρχιεπίσκοπος στην παρουσία βιβλίου του π. Αδαμάντιου Αυγουστίδη, ψυχιάτρου

Ο Αρχιεπίσκοπος στην παρουσία βιβλίου του π. Αδαμάντιου Αυγουστίδη, ψυχιάτρου

  • Reading time:5 mins read

ROMFEA.GR | Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Στοά του Βιβλίου η παρουσία του νέου βιβλίου του π. Αδαμαντίου Αυγουστίδη με τίτλο: “”Συντροφεύοντας τον άνθρωπο που νοσεί”.

Την παρουσίαση τίμησαν με την παρουσία τους οι Μητροπολίτες Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, καθώς και οι Επίσκοποι Αβύδου κ. Κύριλλος, Θαυμακού κ. Ιάκωβος και Μεθώνης κ. Κλήμης.

Να αναφερθεί λίγο πριν την έναρξη της παρουσίασης, μίλησε για το βιβλίο και τον π. Αδαμάντιο ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.

Επίσης για το βιβλίο μίλησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο Καθ. Μελέτιος – Αθανάσιος Δημόπουλος, Πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών και ο π. Σταύρος Κοφινάς, Συντονιστής του Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική στον Χώρο της Υγείας.

Ο Πρωτ. Αδαμάντιος Αυγουστίδης, στο βιβλίο του κάνει μία εισαγωγή στην Ποιμαντική της Υγείας και μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του από τη θέση του ως πανεπιστημιακός και ιερέας, υπεύθυνος για την ποιμαντική επιμόρφωση των ιερέων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πολλών Μητροπόλεων.

augoustidis-1

augoustidis-2

augoustidis-3

augoustidis-4

augoustidis-5

augoustidis-6

augoustidis-7

augoustidis-8

augoustidis-9

augoustidis-10

augoustidis-11

augoustidis-12

augoustidis-13

augoustidis-15

augoustidis-16

augoustidis-17