You are currently viewing Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Καρέλειο Ίδρυμα (ΦΩΤΟ)

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Καρέλειο Ίδρυμα (ΦΩΤΟ)

  • Reading time:2 mins read

Το Καρέλειο Ίδρυμα επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ “Αποστολή” κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, τους οποίους υποδέχθηκε η Υπεύθυνη του Κέντρου κ. Κατερίνα Ευθυμιοπούλου.

Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε τους χώρους του Ιδρύματος, όπου φιλοξενούνται άτομα με την νόσο Αλτσχαϊμερ τα οποία και ευλόγησε.

Τέλος παρετέθη γεύμα προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου και στη συνέχεια η υπεύθυνη κ. Κατερίνα Ευθυμιοπούλου του προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο.

Το Καρέλλειο Κέντρο είναι μια Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης της Νόσου «Alzheimer» και συναφών παθήσεων, η οποία λειτουργεί με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικών πόρων του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στη Μονάδα παρέχεται η δυνατότητα μακράς διαμονής 25 ατόμων, βραχείας διαμονής 5 επιπλέον ασθενών και λειτουργεί Κέντρο Ημέρας υποστήριξης 200 ανοϊκών ασθενών.

Η M.K.O. «Αποστολή» παρέχει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής προς τους ασθενείς και τους περιθάλποντές τους.

Τόσο οι υπηρεσίες, όσο και οι δραστηριότητές της προβλέπεται να επεκταθούν και εκτός του χώρου της μονάδας στο φυσικό χώρο των ασθενών.

0-karel1

0-karel2

0-karel3

0-karel4

0-karel5

0-karel6

0-karel7