You are currently viewing Μόνον ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος θυμάται πια το … Σκοπιανό: «Θα είστε Μακεδονία μόνο αν προσαρτηθείτε στην Ελλάδα»είπε στο Κυριακάτικο κήρυγμά του.

Μόνον ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος θυμάται πια το … Σκοπιανό: «Θα είστε Μακεδονία μόνο αν προσαρτηθείτε στην Ελλάδα»είπε στο Κυριακάτικο κήρυγμά του.

  • Reading time:0 mins read

Λεκτική επίθεση εναντίον των Σκοπίων εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου κηρύγματος στο ναό όπου ιερούργησε την περασμένη Κυριακή.

«Δεν είστε Μακεδονία. Θα είστε αν θέλετε να προσαρτηθείτε στην Ελλάδα και να είστε ένα με την Ελλάδα», επεσήμανε ο μητροπολίτης.

Ο κ. Άνθιμος είναι ο μόνος που ασχολείται πλέον με το Σκοπιανό και ευκαίρωσ ακαίρωσ μασ το θυμίζει. Επίσης στα πλαίσια του κηρύγματος αναφέρθηκε και στην υφιστάμενη οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα: «Πρέπει όλοι να διορθωθούμε αλλά πρώτοι όλοι οι 300 της Βουλής που αν διέθεταν το χρόνο που διαθέτουν να τσακώνονται για να βρουν λύσεις, θα είχαμε σωθεί….»