You are currently viewing Επειδή η Νικόλ μας προκαλεί, την προκαλούμε κι εμείς να μας κάνει μήνυση και αγωγή!

Επειδή η Νικόλ μας προκαλεί, την προκαλούμε κι εμείς να μας κάνει μήνυση και αγωγή!

  • Reading time:1 mins read

Δεν προλάβαμε να αναρτήσουμε την είδηση με τις αθλιότητες της… Νικόλ και την υπόγεια ανάμιξή της στην εκλογή του νέου Μητροπολίτη Γρεβενών και η ξεδιάντροπη μας προκαλεί ..Νομίζει οτι μπορεί να κάνει οτι θέλει και να τρώει τα σπίτια των ευάλωτων και προσφερομένων προς εκβιασμό κληρικών και αυτός να τους πουλάει εκδούλευση με το αζημίωτο, εννοείται!
Βλέπετε γλυκάθηκε με το λάφυρο που της απέμεινε από τον αείμνηστο Διδυμοτείχου Νικηφόρο και τώρα που αισθάνεται παντοδύναμη — λόγω του οτι είναι η …”θεία” στα πράγματα,όπως λέει, χωρίς όμως να μας λέει ποιά είναι αυτή η ..θεία— θελει να επεκτείνει τα πλοκάμια της και τις δουλειές της ,σε εκλογές Ιεραρχών που θα της επιφέρουν και τα ανάλογα οφέλη!
Μας διεμήνυσε με τους κολλητούς της οτι δεν έχει ανάμιξη στην εκλογή Γρεβενών κι οτι δεν προωθεί κανέναν υποψήφιο! Δεν ανακατεύεται λέει! Μήπως θέλει να ακούσει τί λέει και πώς εξασφάλισε το οκ της.. θείας; Και τί του λέει ο υποτακτικός του υποψήφιου για τα Γρεβενά,που το όνομά του θυμίζει τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ!
Μάλιστα για τον συγκεκριμένο υποψήφιο, ο Μακαριώτατος άρχισε ήδη να λέει στους Αρχιερείς οτι μπορούν να λένε οτι προωθεί αυτόν, ενώ μέχρι χθές έλεγε οτι είναι ακόμη νωρίς και οτι ο τάφος του Σεργίου είναι ακόμη νωπός!
Τί άλλαξε τα δεδομένα και τί είναι αυτό που έκανε τον Αρχιεπίσκοπο να γίνει ο διαπρύσιος διαφημιστής της προαγωγής του Υποψηφίου σπό την Στερεά Ελλάδα. η υποψηφιότητα του οποίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα γίνει η αιτία για να διαταραχθεί η πνευματική σχέση δύο Ιεραρχών– Πατρός και υιού ,Μητροπολιτών αμφοτέρων, του Πατρός στη Μακεδονία και του υιού στην Στερεά Ελλάδα!
Κι επειδή η Νικόλ δημιουργεί με την αντίδραςή της ψευδείς εντυπώσεις για να βγάλει την ουρά του απέξω,τον προκαλούμε να μας μηνύσει ή να μας κάνει αγωγή, για να του παρουσιάσουμε τα πειστήρια του εγκλήματος: τα όσα λέει δηλαδή στη συνομιλία του!
Κσι δεν είναι η πρώτη φορά. Έχουμε και βίντεο ταινίες από κεντρικό ναό των Αθηνών,ο οποίος διαθέτει κλειστό κύκλωμα με κάμερες οι οποίες δείχνουν τον μεγαλοπαράγοντα της Εκκλησίας Νικόλ να ξαφρίζει σημαντικές ποσότητες τροφίμων (όπως λάδια και κρασί για τις θείες λειτουργίες…).Μόνο που τα έστελνε στα …Τρίκαλα για να το απολαμβάνει και να το πίνει η ασθενής μανούλα του !
Μήπως θέλει να δεί την αποκρουστική φάτσα του και πως φαίνεται από τις κάμερες;;
Περιμένουμε την νέα πρόκληση του!
Όσοι μάλιστα από τους Αρχιερείς-αναγνώστες μας, ερωτούν και μας ζαλίζουν για το ποιά είναι, επιτέλους, αυτή η …Νικόλ, τους απαντάμε ευθέως: Ας ρωτήσουν τη …θεία, όταν τους πει να ψηφίσουν τον εκλεκτό που διάλεξαν να στείλουν στα Γρεβενά για να διαχειριστεί την προίκα που άφησε πίσω του ο Σέργιος!