You are currently viewing ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ… – Νέος Αρχιερατικός Επίτροπος στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ορίσθηκε ο  πολυθεσίτης

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ… – Νέος Αρχιερατικός Επίτροπος στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ορίσθηκε ο πολυθεσίτης

  • Reading time:0 mins read

Καθήκοντα Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανέλαβε ο προσωπικός Ιατρός και επιστήθιος φίλος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ψυχίατρος π. Αδαμάντιος Αυγουστίδης.

Ο π. Αδαμάντιος μέχρι σήμερα εκτός από Ιερέας, ιατρός και καθηγητής πανεπιστημίου ήταν και διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης.Δεν έμεινε άλλη θέση που να μην καταλάβει! Κατά τα άλλα τους ενοχλούσε ο τότε Πρωτοσύγκελος π. Θωμάς Συνοδινός που μέχρι Επίσκοπο εξ εγάμων τον έκαναν για να μειώσουν και να φθείρονται οι άθλιοι τον τότε Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο!
Να αναφερθεί ότι την θέση του Αρχιερατικού κατείχε μέχρι πρότινος ο Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης, ο οποίος ανέλαβε Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Ολα δείχνουν πλέον οτι η διοίκηση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πέρασε στο ισχυρό δίδυμο: τον π. Αδαμάντιο Αυγουστίδη και στον λαϊκό εθελοντή συνεργάτη του Αρχιεπισκόπου κ. Κουρεντή. Ως γνωστόν, οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι εξαιρετικές σε σχέση με τις κάκιστες που ήταν μέχρι πρότινος του κ. Κουρεντή, με τον τότε Πρωτοσύγκελο και νύν Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο!