You are currently viewing ” Εξάψαλμος” Παύλου στους δημοτικούς συμβούλους

” Εξάψαλμος” Παύλου στους δημοτικούς συμβούλους

  • Reading time:1 mins read

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλος συνοδευόμενος από τον π. Κωνσταντίνο.

Αιτία της επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου ήταν η συζήτηση στην Ημερήσια Διάταξη για την παραχώρηση της χρήσης χώρων του Κοιμητηρίου Βούλας και την χρήση χώρου κάτωθεν του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέου στο Κοιμητήριο Βούλας.

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας περίμενε 2,5 ώρες μέχρι να τελειώσει η διαδικασία των ερωτήσεων-επερωτήσεων για να πάρει τον λόγο και να ξεκινήσει η συζήτηση των παραπάνω θεμάτων.

Διαφώνησε σε κάποια στιγμή της συζήτησης με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο όπως επίσης και με τους Δ. Δαβάκη και Λ. Αργυροπούλου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Κ.Πασακυριάκος αποχώρησε πριν την έναρξη της συζήτησης καθώς όπως είπε ένιωσε προσβεβλημένος από την υπόδειξη του Μητροπολίτη κ. Παύλου να σηκωθούν όρθιοι όλοι οι σύμβουλοι αλλά και οι δημότες που παρακολουθούσαν το συμβούλιο ως ένδειξη σεβασμού.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στους συμβούλους και αρχηγούς παρατάξεων είπε να διώξουν τα πολιτικά τους πιστεύω καθώς θα είναι εις βάρος των δημοτών που θα σας ψηφίσουν.

Για την ιστορία… το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε υπέρ της παραχώρησης της χρήσης χώρων του Κοιμητηρίου Βούλας και της χρήσης χώρου κάτωθεν του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέου στο Κοιμητήριο Βούλας.