You are currently viewing Εγκαίνια Κοινωνικoύ Παντοπωλείου από τον Μητροπολίτη Πρεβέζης

Εγκαίνια Κοινωνικoύ Παντοπωλείου από τον Μητροπολίτη Πρεβέζης

  • Reading time:1 mins read

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πρέβεζας άνοιξε σήμερα τις πόρτες του Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 στην οδό Νίκης 4 στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομο ενώ το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαίλης, ο νέος Δήμαρχος Άρτας κ. Τσιρογιάννης, ο εκπρόσωπος του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών <<Αποστολή>> και πολλοί πολίτες της Πρέβεζας που ήρθαν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως – Πρεβέζης σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών << Αποστολή>>.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε όσους στηρίζουν ηθικά και υλικά τη νέα αυτή προσπάθεια, που αποβλέπει στην βοήθεια και ανακούφιση των συνανθρώπων μας στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης που βασανίζει δεκάδες συμπολίτες μας που πλέον στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.

Συμπλήρωσε επίσης πως αρχικά ο νέος αυτός θεσμός θα στηρίζει 65 οικογένειες της Πρέβεζας δίνοντας τους τρόφιμα σε μηνιαία βάση ενώ στη συνέχεια θα αυξηθούν τα άτομα που θα ενισχύονται.

pre1

pre3

pre4