You are currently viewing Γιώργος Καλαντζής: «Χωρίς τη βοήθεια της Εκκλησίας η χώρα δεν θα είχε καμία ελπίδα να ισορροπήσει!» – Ο Γ.Γ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

Γιώργος Καλαντζής: «Χωρίς τη βοήθεια της Εκκλησίας η χώρα δεν θα είχε καμία ελπίδα να ισορροπήσει!» – Ο Γ.Γ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

  • Reading time:0 mins read

Για θέματα που απασχολούν την εκκλησιαστική εκπαίδευση και γενικότερα την Εκκλησία της Ελλάδος συζήτησαν σήμερα ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Καλαντζής με τον μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο κατα την επίσκεψη του πρώτου στο πνευματικό διοικητικό κέντρο της Μητρόπολης.

Ο μητροπολίτης παρουσίασε τον κ. Καλαντζή στους ιερείς που πραγματοποιούσαν την μηνιαία σύναξή τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου.

Ο κ. γενικός στο σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι: «Για μας το ράσο είναι σταυρός και η δική μας ευθύνη και καθήκον είναι να στηρίξουμε εσάς και γενικότερα την Εκκλησία στο έργο που επιτελεί, διότι ειδικά τα τελευταία χρόνια εάν η Εκκλησία δεν έπραττε όσα έχει πράξει σε οικονομικό και πνευματικό επίπεδο, είναι βέβαιο ότι η χώρα δεν θα είχε καμία ελπίδα να ισορροπήσει».

Στη συνέχεια ο κ. Νικόλαος ξενάγησε τον κ. Καλαντζή στο αμφιθέατρο και την βιβλιοθήκη του κέντρου.