You are currently viewing Ανυπέρβλητα εμπόδια: Παίκτες γκολφ πετούν το μπαλάκι πάνω από ένα βουνό και μετακινούνται με ελικόπτερο [εικόνες&βίντεο]

Ανυπέρβλητα εμπόδια: Παίκτες γκολφ πετούν το μπαλάκι πάνω από ένα βουνό και μετακινούνται με ελικόπτερο [εικόνες&βίντεο]

  • Reading time:1 mins read

Αυτό το γήπεδο του γκολφ ξεπερνάει κάθε φαντασία. Οι λάτρεις του αθλήματος που επισκέπτονται τη Νότια Αφρική για να απολαύσουν το παιχνίδι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έπαιζαν κάπου ανάμεσα στα άγρια ζώα, ενώ για να φθάσουν στη μικρή άσπρη μπαλίτσα θα χρειαζόταν να μετακινηθούν με ελικόπτερο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, οι παίκτες καλούνται να περάσουν το μαγικό άσπρο μπαλάκι, που μέσα στην άγρια φύση, δύσκολα μπορεί κανείς να το δει, πάνω από ένα βουνό ύψους 365 μέτρων.

golf2

 

Και να ήταν μόνο αυτό…Το παιχνίδι μετατρέπεται σε σαφάρι, καθώς μετά την πρώτη μπαλιά, όλοι προσπαθούν να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό. Την άσπρη μπάλα του γκολφ. Η μετακίνηση βέβαια των παικτών δεν θα μπορούσε να γίνει με το μικρό χαριτωμένο αυτοκινητάκι, αλλά με ένα ελικόπτερο.

golf3 golf4 golf5

 

http://youtu.be/lDQYndUEc-M