You are currently viewing Το Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Νόσου Alzheimer στο 3ο Φεστιβάλ Εύ Ζήν

Το Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Νόσου Alzheimer στο 3ο Φεστιβάλ Εύ Ζήν

  • Reading time:1 mins read

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του «Καρέλλειου – Πρότυπου Κέντρου Νόσου Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στο 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην, στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, φεστιβάλ το οποίο διοργανώθηκε από την ομάδα Surfers for Life.

Υποστηρίζοντας το σύνθημα «Είμαι νικητής» (#eimainikitis), το επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας χορήγησε δωρεάν νευροψυχολογικούς ελέγχους (τεστ μνήμης) σε 47 επισκέπτες του φεστιβάλ, ηλικίας άνω των 60 ετών.

Επιπρόσθετα, εκατοντάδες επισκεπτών ενημερώθηκαν σχετικά με τη συγκεκριμένη νόσο, τους τρόπους πρόληψης αυτής, αλλά και τις υπηρεσίες που μπορούν να λάβουν από το «Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Νόσου Alzheimer».

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, ενημερωτικές ομιλίες, σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών και βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, αθλητικές και χορευτικές επιδείξεις, γευστικές δοκιμές κ.α.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά το «Καρέλλειο – Πρότυπο Κέντρο Νόσου Alzheimer» για την συμμετοχή του στο Φεστιβάλ, η οποία «ήταν απόλυτα επιτυχημένη και εμπλούτισε τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν στους επισκέπτες». Από τη πλευρά της η υπεύθυνη της δομής ευχαρίστησε για την πρόσκληση και συνεχάρη τους υπευθύνους για την άψογη διοργάνωση.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ INFO Ι Το Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Νόσου Alzheimer στο 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ INFO Ι Το Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Νόσου Alzheimer στο 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην