You are currently viewing Συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια των Μητροπόλεων

Συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια των Μητροπόλεων

  • Reading time:1 mins read

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 88 χρόνων ζωής του ΠΑΟΚ, ο Α.Σ. θα προσφέρει και φέτος βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και άτομα που χρειάζονται υλική και ηθική συμπαράσταση (είναι η τρίτη χρονιά που το κάνει αυτό ο Ερασιτέχνης και το ονομάζει “ημέρα ΠΑΟΚ)”.

Έτσι θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνεται την Κυριακή (6/4) έξω από την Τούμπα και το “Παλατάκι” ενώ χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Sport24.gr.

Προκειμένου να προβληθεί αυτή η αξιέπαινη πρωτοβουλία, υπήρξε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής (3/4) και οι Αλκης Ισαιάδης και Ακης Μπεκιάρης, που εκπροσωπούν τον Α.Σ., ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετέχουν και έβαλαν ως στόχο να συγκεντρωθούν πάνω από 50 τόνοι τροφίμων (την πρώτη χρονιά συγκεντρώθηκαν 20 τόνοι και πέρυσι 35).

Στην συνέχεια μίλησε η Κατερίνα Γιαννακοπούλου που είναι νομικός σύμβουλος του Α.Σ., της ΚΑΕ και μέλος της διοίκησης του τμήματος βόλει. “Εχουμε σαν σύλλογος πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας και κάθε χρόνο συνεισφέρουμε στα συσσίτια των Ιερών Μητροπόλεων στη περιοχή της Θεσσαλόνικης. Η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι συνυφασμένη με την φτώχεια και την προσφυγιά. Γι’ αυτό και απευθύνουμε βροντερό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να βοηθήσει”, είπε.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από όλους τους παρευρισκόμενους:

Κωνσταντίνος Ζέρβας (αντιδήμαχος Ποιότητας ζωής Δήμου Θεσσαλονίκης): “Ο ΠΑΟΚ εδώ και 88 χρόνια είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της πόλης και με την πρωτοβουλία που παίρνει, ο ΠΑΟΚ ανταποδίδει αυτό που η πόλη του δίνει απλόχερα. Εχω πει πως μια πόλη για να είναι μεγάλη, πρέπει να έχει και μεγάλους συλλόγους. Η Βαρκελώνη για παράδειγμα έχει γίνει πολύ γνωστή από την Μπάρτα, τον Μέσι και την παρέα του. Ετσι και ο ΠΑΟΚ διαφημίζει τη Θεσσαλονίκη”.

Χρήστος Τερζανίδης: (εκπρόσωπος βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ): “Με συγκίνησε η πρωτοβουλία του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Δίνουμε συγχαρητήρια ως βετεράνοι, βλέπει πολύ μπροστά. Και εμείς κάνουμε διάφορες ενέργειες με φιλανθρωπικούς αγώνες που δίνουμε στην περιφέρεια”.

Μπάνε Πρέλεβιτς (πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ): “Χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ. Θέλω και εγώ να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο να συνδράμει μαζικά. Πιστεύω πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τους 50 τόνους τρόφιμα”.

Χουάν Ινσαουράλδε (ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ): “Μπράβο στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την πρωτοβουλία του. Είναι σημαντικό που βοηθά κόσμο που το έχει ανάγκη. Οπως επίσης είναι σημαντικό που γίνεται κάθε χρόνο και ελπίζω να μεγαλώνει συνέχεια ο όγκος των τροφίμων που συγκεντρώνεται”.

Ευθύμης Κουλούρης (ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ): “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όλοι μας στηρίζουμε την προσπάθεια του Ερασιτέχνη να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα δοθούν σε κόσμο που θα έχει ανάγκη”.

Γιώργος Μπόγρης (καλαθοσφαιριστής ΠΑΟΚ): “Στον ΠΑΟΚ έχουμε ένα σύνθημα που λέει ‘μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είναι οι χιλιάδες οπαδοί σου’. Πιστεύω πως θα το ξαναδούμε στην πράξη να εφαρμόζεται και περιμένουμε τον κόσμο να φέρει ο,τι μπορεί”.

Μίλησαν ακόμη ο αθλητής του βόλει, Γιάννης Παντακίδης (“μπορούμε να ξεπεράσουμε τους 50 τόνους”), η αρχηγός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, Ελενα Ντιμιτρίεβιτς που ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη για την πρωτοβουλία του, όπως έκαναν οι αθλήτριες του γυναικείου χάντμπολ, Ελενα Μούρνου και Κορέια” δηλαδή δεν υπήρχε εκεί αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ και η κολυμβήτρια, Μαρία Μιχαλάκα.