You are currently viewing Ο Παυλόπουλος στην εκκλησία ως απλός πιστός…

Ο Παυλόπουλος στην εκκλησία ως απλός πιστός…

  • Reading time:0 mins read

Τελικά είμαστε λαός των άκρων και της υπερβολής! Από τον Πρώτο πολίτη της χώρας έως τον τελευταίο!Αυτή την ώρα, που ψάλλεται σε όλους τους ναούς της Ορθοδοξίας η ακολουθία των Αγίων Παθών, ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος αποφάσισε να περάσει “διακριτικά” από τον Αγιο Διονύσιο Αεροπαγίτη και να ανάψει ένα κεράκι, χωρίς τυμπανοκρουσίες!
Τί τόθελε ο άνθρωπος; Πιο πολύ φασαρία έγινε έτσι,από το εάν παιάνιζε η Φιλαρμονική! Διακριτική η παρουσία αλλά καθόλου ψύχραιμοι όσοι τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους! Το σύνδρομο του Έλληνα σε όλο του το μεγαλείο!
Και η τηλεόραση κατέγραφε όλες τις κινήσεις! Μέχρι και ο Αρχιεπίσκοπος διαπορούσε και εξίστατο για το τί συμβαίνει και υπάρχει αυτή η κινητικότητα μέχρι που είδε τον Πρόεδρο και το πρόσωπό του έλαμψε από χαρά!Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακόμη μέχρι αυτή την ώρα (22.14), παραμένει παρακολουθών της Ακολουθία των Αγίων Παθών, στον Αγιο Διονύσιο, εις τα μετόπισθεν του Ιερού Ναού, μπροστά από το παγκάρι με τα κεριά, έχοντας δίπλα του τον εκτελούντα χρέη τελετάρχη Πρωτοσύγκελο της Ι.Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Συμεών Βολιώτη! Και λίγο πιο μακριά ίστανται διακριτικά, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας!
Και του χρόνου! Αλλά δε θα πάθαινε τίποτα αν πήγαινε μπροστά στο Σολέα του Ναού, οπως αρμόζει στον Πρώτο Πολίτη της χώρας!