You are currently viewing Τελετές σατανισμού σε μονή «φάντασμα» -σε ένα εγκαταλελειμένο μοναστήρι των Μεγάρων!

Τελετές σατανισμού σε μονή «φάντασμα» -σε ένα εγκαταλελειμένο μοναστήρι των Μεγάρων!

  • Reading time:2 mins read

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους όσα συνέβησαν παραμονή της 28ης Οκτωβρίου σε μοναστήρι «φάντασμα» στην περιοχή των Μεγάρων, με τη φωτογραφία που εξασφάλισε και δημοσιεύει η «Espresso» αλλά και με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που ακολούθησαν έπειτα από αυτοψία της εφημερίδας να μαρτυρούν τελετές σατανισμού!

Η ανατριχιαστική φωτογραφία με μια φιγούρα ντυμένη με μπέρτα και κουκούλα στην είσοδο του παλιού μοναστηριού έφτασε στα χέρια μας έπειτα από τη μαρτυρία ενός νεαρού ζευγαριού που η ανέμελη βόλτα του εξελίχθηκε σε εφιάλτη!

Ενας εφιάλτης που έπειτα από ρεπορτάζ της «Espressο» φαίνεται ότι ξεπήδησε μέσα από τελετές σατανισμού που έλαβαν χώρα από λάτρεις του Εωσφόρου, το επονομαζόμενο «Φεγγάρι του Κυνηγού», που ήταν ορατό στη χώρα μας το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου!  Σύμφωνα με τη μαρτυρία του νεαρού ζευγαριού, όλα άρχισαν όταν το βράδυ της Παρασκευής, παραμονή της πανσελήνου, αποφάσισε να πάει μια βόλτα σε περιοχή των Μεγάρων που έχει πανέμορφη θέα προς τη θάλασσα.

Πάγωσε το αίμα τους

Καθώς η νεαρή κοπέλα και ο φίλος της κάθονταν αγναντεύοντας το πανέμορφο τοπίο, από το εγκαταλειμμένο μοναστήρι δύο μικρά φώτα τούς κάνουν νόημα σαν να τους προειδοποιούσαν για κάτι. Εντρομα τα δύο παιδιά σηκώνονται και αρχίζουν να τραβούν με το κινητό τους φωτογραφίες. Οσα επακολούθησαν τα επόμενα δευτερόλεπτα τους πάγωσαν το αίμα! Από την είσοδο του μοναστηριού «φάντασμα» εμφανίζεται μια παράξενη μορφή.

Από μακριά φαίνεται υπερμεγέθης, σχεδόν όσο και η πόρτα που βρίσκεται πίσω της. Η φιγούρα ντυμένη με μπέρτα και κουκούλα, όπως διακρίνεται και στη φωτογραφία που κατάφερε να τραβήξει πάνω στον πανικό του το ζευγάρι και την οποία εξασφάλισε η «Espresso», χάνεται μέσα στο σκοτάδι μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Τα δύο νεαρά παιδιά, έντρομα φεύγουν από την περιοχή και την Κυριακή αποφασίζουν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας. Μας περιγράφουν τι είδαν και μας στέλνουν τη φωτογραφία. Δίχως δεύτερη σκέψη αποφασίζουμε να πάμε στη συγκεκριμένη περιοχή για να κάνουμε αυτοψία στο εσωτερικό της μονής «φάντασμα».

Στον δρόμο για τη συγκεκριμένη περιοχή σταματάμε στα Μέγαρα και συνομιλούμε με νεαρά παιδιά. Ξέραμε ότι η περιπέτεια και η αναπάντεχη συνάντηση του ζευγαριού με τον «άρχοντα του σκότους» είχαν διαδοθεί από στόμα σε στόμα. Οσα μας είπαν προτού πάμε και εμείς στο παλιό μοναστήρι μάς πάγωσαν το αίμα. «Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου είχαμε μάθει σχεδόν όλοι για την αλλόκοτη φιγούρα και μάλιστα κάποιοι έστελναν ο ένας στο κινητό του άλλου sms: “Το βράδυ της πανσελήνου, μη βρεθείτε στο παλιό μοναστήρι του Φράνκι”» μας λέει ένας νεαρός κάτοικος της περιοχής!

Οι μαρτυρίες κάποιων άλλων νεαρών με τους οποίους συνομιλήσαμε είναι ακόμη πιο ανατριχιαστικές και έκαναν λόγο ακόμη και για σφαγή ζώου πριν από μερικές εβδομάδες λίγο πιο πάνω από το εγκαταλειμμένο μοναστήρι. Σε όλο τον νεαρόκοσμο των Μεγάρων και της Νέας Περάμου το λεγόμενο «μοναστήρι του Φράνκι», που βρίσκεται μόλις δύο χιλιόμετρα περιφερειακά από τα Μέγαρα, είναι «απαγορευμένη ζώνη». Ολοι κάνουν λόγο για τελετές σατανισμού από λάτρεις του Εωσφόρου και αμέσως μας ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν… Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει τους «σατανιστές της Παλλήνης», οι οποίοι στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχαν σοκάρει το πανελλήνιο με την εγκληματική τους δράση; Ποιος δεν θυμάται τα λεγόμενα «πρωτοκλασάτα μέλη» Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη, η ομάδα των οποίων πραγματοποιούσε τελετές σατανισμού προσηλυτίζοντας νεαρά παιδιά κυρίως, μαθητές λυκείου, υποσχόμενη να τους μυήσει στον σατανισμό, ενώ προχώρησε και σε δύο δολοφονίες: της 14χρονης Δώρας Συροπούλου και της 28χρονης Γαρυφαλλιάς Γιούργα!

Γκράφιτι σε τοίχους

Επιβιβαζόμαστε στο αυτοκίνητο και έπειτα από λίγα λεπτά φτάνουμε στο μοναστήρι που βρίσκεται μόλις δύο χιλιόμετρα περιφερειακά από τα Μέγαρα και έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δύο δεκαετίες. Οσα αντικρίσαμε, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, είναι σοκαριστικά: Σταυροί ριγμένοι στο έδαφος, ένα ακάνθινο στεφάνι πάνω σε μια ξύλινη παλέτα η οποία ήταν τοποθετημένη σε ένα παλιό κόκκινο χαλί, γκράφιτι σε τοίχους που δηλώνουν τον θάνατο, διάσπαρτες κηλίδες αίματος και φρέσκα ίχνη λιωμένων κεριών! Προφανώς, οι σατανιστικές ομάδες που είχαν βρεθεί το προηγούμενα βράδια αλλά και τη νύχτα με το «Φεγγάρι του Κυνηγού», σαν λύκοι του σκότους είχαν σημάδια τους πουλώντας την ψυχή τους στον Σατανά

Τα εγκαταλειμμένα κουφάρια των κτιρίων του μοναστηριού μένουν ανοιχτά για κάθε είδους κακοποιά στοιχεία, με αποτέλεσμα τα τελευταία γεγονότα που έχουν συνταράξει την ήρεμη κοινωνία των Μεγάρων. Σύμφωνα, πάντως, με όσους γνωρίζουν την περιοχή, αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει μεγάλη ενεργειακή δύναμη, η οποία ενδείκνυται για τέτοια απόκοσμα γεγονότα, καθώς στην περιοχή τα αρχαία χρόνια υπήρχαν δύο μαντεία στα Μέγαρα, κάτι το μοναδικό για τον ελλαδικό χώρο!