Τρίτη, 24 Ιουνίου 2025 6:42 πμ
Εξάψαλμος
Font ResizerAa
  • Όλα τα Νέα
  • Δεύτερη Σελίδα
    Δεύτερη ΣελίδαShow More
    Ένα προσκύνημα ειρήνης, απλότητας και ησυχίας που άλλαξε τη ζωή 27 προσκυνητών

    Του Λούις Έβαν Σταμούλη ΒΟΣΤΩΝΗ. Είκοσι επτά (27) νέοι ενήλικες και μέλη…

    22 Ιουνίου 2025
    Μας κλέψανε το Σινά – Ώρα να γυρίσει πίσω… #shorts

    Μας κλέψανε το Σινά – Ώρα να γυρίσει πίσω… Το αρχαιότερο εν…

    22 Ιουνίου 2025
     Άστραψε και Βρόντηξε o Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος

    Θεόκλητος: Θέλουν να βγάλουν τη Μητρόπολη έξω από την πόλη. Γιατί έχουμε…

    22 Ιουνίου 2025
    Με αφορμή την πρόσφατη εκλογή μητροπολίτη Δεβρών της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος

    Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου Ιδιαίτερο και ειδικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάποιες πρόσφατες εξελίξεις στην…

    22 Ιουνίου 2025
    Ἡ Μητρόπολις Βελγίου θρηνεῖ διὰ τὴν κοίμησιν τοῦ Μητροπολίτου Ἀγκύρας Ἱερεμίου

    Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις Βελγίου καὶ Ἐξαρχία Κάτω Χωρῶν καὶ Λουξεμβούργου, θρηνεῖ βαθυτάτως…

    22 Ιουνίου 2025
  • Δια χειρός Σωτήρη Μ. Τζούμα
    Δια χειρός Σωτήρη Μ. ΤζούμαShow More
    Ἀντὶ Εὐχῶν πρὸς τὸν Μακαριώτατον Ἀρχιεπίσκοπον Ἀθηνῶν καὶ πάσης Ἑλλάδος κ. Ἱερώνυμον

      ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ Μ. ΤΖΟΥΜΑ     Μακαριώτατε Δέσποτα, ἀντὶ κοινοτύπων εὐχῶν…

    15 Ιουνίου 2025
     Ἀντὶ εὐχῶν εἰς τὸν Παναγιώτατον Οἰκουμενικὸν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαῖον

    Εὐλογεῖτε, Παναγιώτατε Δέσποτα! Εὐχόμενος ὁ Κύριος ἡμῖν χαρίζεσθαι καιρὸν μετανοίας καὶ βίον…

    12 Ιουνίου 2025
    Ο επίλογος του Χριστόδουλού μας δεν γράφει τέλος …

    Του Σωτήρη Μ. Τζούμα Όσο θυμόμαστε τον Χριστόδουλο,τόσο θα είναι κοντά μας…

    11 Ιουνίου 2025
    Η αναγόρευση του Σεβ.Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ.Δημητρίου

    Του Σωτήρη Μ. Τζούμα    Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, την Πέμπτη, 29…

    31 Μαΐου 2025
    «Αναστορώ τα παλαιά»: Μία συγκινητική-αφυπνιστική εκδήλωση τιμής των γενοκτονηθέντων Ποντίων,με πολλά μηνύματα και μαθήματα ιστορίας και ήθους!

    Του Σωτήρη Μ. Τζούμα    Ημέρα μεγάλη η σημερινή για την Ορθοδοξία…

    29 Μαΐου 2025
  • Ερωτάς πώς τα ημέτερα…
  • Ιός
  • Ακάκιος
  • Σφηνάκια
  • Παλαιότερες δημοσιεύσεις
    • Αξιοσημείωτα
    • Ελεύθερο Βήμα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Οικουμενικό Πατριαρχείο
    • Ορθοδοξία
    • Άλλα Πατριαρχεία
    • Βατικανό
    • Ελλάδα
    • Γενικές Ειδήσεις
    • Κόσμος
  • Επικοινωνία
Reading: Συνέχεια Συνοδικών και Περιφερειακών Εκδηλώσεων Μνήμης Μικρασιατικού Ελληνισμού (1922-2022)
ΕξάψαλμοςΕξάψαλμος
Font ResizerAa
  • Όλα τα Νέα
  • Δεύτερη Σελίδα
  • Δια χειρός Σωτήρη Μ. Τζούμα
  • Ερωτάς πώς τα ημέτερα…
  • Ιός
  • Ακάκιος
  • Σφηνάκια
  • Παλαιότερες δημοσιεύσεις
  • Επικοινωνία
Search
  • Όλα τα Νέα
  • Δεύτερη Σελίδα
  • Δια χειρός Σωτήρη Μ. Τζούμα
  • Ερωτάς πώς τα ημέτερα…
  • Ιός
  • Ακάκιος
  • Σφηνάκια
  • Παλαιότερες δημοσιεύσεις
    • Αξιοσημείωτα
    • Ελεύθερο Βήμα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Οικουμενικό Πατριαρχείο
    • Ορθοδοξία
    • Άλλα Πατριαρχεία
    • Βατικανό
    • Ελλάδα
    • Γενικές Ειδήσεις
    • Κόσμος
  • Επικοινωνία
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.

Συνέχεια Συνοδικών και Περιφερειακών Εκδηλώσεων Μνήμης Μικρασιατικού Ελληνισμού (1922-2022)

Τελευταία ενημέρωση: 1 Αυγούστου 2022 10:47
Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά
SHARE

Συνεχίζονται κατά τον μήνα Αύγουστο οι Συνοδικές και Περιφερειακές Εκδηλώσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη συμπλήρωση εκατό ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Συγκεκριμένα:

 

Από 1 έως 13 Αυγούστου, στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού θα τελούνται Παρακλήσεις στις “Προσφυγοπούλες Παναγιές”, δηλαδή ενώπιον εικόνων της Θεοτόκου, τις οποίες έφεραν μαζί τους οι Πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία.

Σας προτείνουμε επίσης

Το Μεσολόγγι τιμώμενη πόλη της Ναυτικής Εβδομάδας 2026 στον Βόλο
Η Παναγία η Αρβανίτισσα στο Σάκκο Ορεστιάδος
Εορτή για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του Ωδείου «Γερμανός ο Μελωδός»
Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Σιλουανού στην Ι. Μ. Παναγίας Δοβρά. (ΦΩΤΟ-BINTEO)

 

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, διοργανώνει ιστορικο-θρησκευτική θεατρική παράσταση με θέμα “Το δάκρυ της Παναγίας-Ένας ύμνος για την Σμύρνη”, σε σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο αθλοθέατρο Φιλοτίου Νάξου.

 

Την Τρίτη 9 Αυγούστου το βράδυ, ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος θα τελέσει Αρχιερατική Αγρυπνία εις μνήμην πάντων των εν Ιωνίᾳ πατέρων ημών (απ΄ αιώνος μέχρι του 1922) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά Χίου.

 

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 19.00, η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας θα τελέσει Παράκληση προς την Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάτω Παναγιάς-Κυλλήνης. Θα ψάλουν γυναίκες απόγονοι των προσφύγων που ήλθαν στην Ηλεία από την Κάτω Παναγιά της Μικράς Ασίας. Επίσης, θα τελεσθεί Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στη Μικρά Ασία. Θα ομιλήσει σχετικά ο Αιδ. Πρεσβύτερος Παναγιώτης Μιχαλόπουλος.

 

Την ίδια ημέρα στις 21.00, η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και ο Εκπολιτιστικός-Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπάτης «Οι Αινιάνες» συνδιοργανώνουν Μουσική Εκδήλωση με τίτλο «Τραγουδώντας και χορεύοντας για τις Αλησμόνητες Πατρίδες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Φθιώτιδος στη Μαρτυρική πόλη της Υπάτης και θα συνοδευθεί από μουσικό πρόγραμμα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός».

 

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ θα προστεί της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας, στον οποίο φυλάσσεται η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας (από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας).

 

Την ίδια ημέρα, θα αρχίσει τη λειτουργία της η Έκθεση Βιβλίου στη Βιβλιοθήκη “Άγιος Αγαπητός” της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών με βιβλία για την Ιστορία και Γραμματεία της Μικράς Ασίας (Ιωνίας και Αιολίδας). Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

 

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου και ώρα 19.00, η Ιερά Μητρόπολη Ζιχνών και Νευροκοπίου διοργανώνει Επιστημονική Εσπερίδα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κάτω Νευροκοπίου. Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν:

α) Ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Κολοκυθάς, Ιεροκήρυξ και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, με θέμα: ”Ο Άγιος Εθνοϊερομάρτυς Χρυσόστομος, η Μητρόπολις Νευροκοπίου και Ζιχνών και η Μικρασία”.

β) Ο Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Βαμβακίδης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Ζιχνών και Νευροκοπίου, με θέμα: ”Τα προσφυγικά χωριά της περιφερείας Νευροκοπίου της Ιεράς Μητροπόλεως Νευροκοπίου και Ζιχνών”.

 

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου το βράδυ, η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στη μνήμη του Αγίου Θεοχάρους του Νεαπολίτου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πλατέος. Η λατρευτική αυτή εκδήλωση εντάσσεται στις λατρευτικές εκδηλώσεις “Μικρασιατικόν Αγιολόγιον” της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως.

 

Το Σάββατο 20 Αυγούστου και ώρα 20.30, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού διοργανώνει στην Πλατεία του Ριζομύλου το

12ο Αντάμωμα των Φίλων της Παράδοσης. Θα γίνουν ομιλίες για τον ξεριζωμό και αφανισμό των Ελλήνων από την Ανατολική Ρωμυλία-Βόρεια Θράκη, από την Ανατολική Θράκη, τη Μικρά Ασία και τον Πόντο. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την Ορχήστρα του Νίκου Μούτσελου. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου “Η διάπλαση”.

 

Την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 20.00, ο Δήμος Λοκρών και η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος συνδιοργανώνουν Εκδήλωση Μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στον συνοικισμό Μικρασιατών και Θρακιωτών της Αγίας Σοφίας Αταλάντης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών και ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές. Στο πλαίσιο της εκδηλώσεως θα γίνουν τα Αποκαλυπτήρια του Μνημείου της επετείου των 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Στη συνέχεια η Βυζαντινή-Παραδοσιακή Χορωδία και το Χορευτικό Τμήμα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από τις Αλησμόνητες Πατρίδες της Μικράς Ασίας.

 

Την ίδια ημέρα και ώρα 20.30, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού θα φιλοξενήσει το 12ο Αντάμωμα των Φίλων της Παράδοσης στην Πλατεία Συκής του Πηλίου. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκής και η “Μαγνήτων Κιβωτός για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος”.

 

Την Τρίτη 23 Αυγούστου, εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, οἱ Μηχανιώτες της Θεσσαλονίκης γιορτάζουν πάνδημα την Παναγία τη “Φανερωμένη”, που έφεραν μαζί τους οι Πρόσφυγες από τη Μηχανιώνα της Μικράς Ασίας.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Νέας Μηχανιώνας θα τελεσθεί Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας της Φανερωμένης.

Την Τρίτη 23 Αυγούστου το πρωί θα τελεσθεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Θα ακολουθήσει ρίψη στεφάνων στη θάλασσα εις μνήμην των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής.

 

Την ίδια ημέρα, εορτάζει το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης Ευβοίας, που κατασκεύασαν οι Αρτακιανοί Πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου το απόγευμα θα ψαλεί ο Αρχιερατικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει η Λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Φανερωμένης.

Την Τρίτη 23 Αυγούστου το πρωί θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Τόσο στον Εσπερινό όσο και στη Θ. Λειτουργία θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

 

Την Τρίτη 23 Αυγούστου το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Μανωλάδας της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Θα τεθούν σε προσκύνηση αντικείμενα λατρευτικής χρήσης προερχόμενα από Ιερούς Ναούς της Μικράς Ασίας. Θα εκφωνήσει ομιλία ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Χατζηχαραλάμπους, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και απόγονος Μικρασιάτου κληρικού που ήλθε στην Ηλεία και χρημάτισε εφημέριος της ενορίας.

 

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου και ώρα 20.00, η Ιερά Μητρόπολη Μηθύμνης διοργανώνει εκδήλωση για τη Μικρά Ασία στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής. Θα παρουσιασθεί πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής και τραγουδιών της Μικράς Ασίας από τη Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος “Γερμανός ο Μελωδός” και από τη Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Μηθύμνης. Θα ομιλήσει ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Κουτζάμπασης, ο οποίος θα αναφερθεί στην υποδοχή και περίθαλψη των προσφύγων του 1922 από την Ιερά Μητρόπολη Μηθύμνης.

 

Την ίδια ημέρα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλοτίου Νάξου θα πραγματοποιηθεί υποδοχή παλαιάς Λειψανοθήκης από τη Μικρά Ασία, την οποία δώρισε οικογένεια Φιλοτιτών στον ναό για μόνιμη τοποθέτηση. Εν συνεχεία θα τελεσθούν τα εγκαίνια του Εκκλησιαστικού-Λαογραφικού Μουσείου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτωθι του Πνευματικού Κέντρου της ενορίας Φιλοτίου, πολλά εκθέματα του οποίου έχουν σταλεί από τη Μικρά Ασία ως αφιερώματα “Αξωτοβουρλιωτών”.

 

Την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 20.30, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος συνδιοργανώνει μαζί με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής εκδήλωση αφιερωμένη στον Φώτη Κόντογλου. Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Ηρακλείου θα παρουσιασθεί η μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο ”Την πατρίδα μ’ έχασα”.

 

Από τη Δευτέρα 29 μέχρι την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, στον Άγιο Ονούφριο, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού συμμετέχει στο “Τριήμερο Λογοτεχνίας”, αφιερωμένο στους λογοτέχνες της Μικράς Ασίας με αναφορές στην καταστροφή της Σμύρνης. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης “Ιωλκός”.

 

 

Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp VKontakte Telegram Threads Email Copy Link Print
Previous Article Όταν δείτε οι γυναίκες να περπατούν γδυτές στους δρόμους τότε…
Next Article Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Μητρόπολη Φιλίππων τον Σεπτέμβριο- Ο Βοστώνης Μεθόδιος στον Πατριάρχη

Τελευταία νέα
Ένα προσκύνημα ειρήνης, απλότητας και ησυχίας που άλλαξε τη ζωή 27 προσκυνητών
22 Ιουνίου 2025
Τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Συρία
22 Ιουνίου 2025
Μας κλέψανε το Σινά – Ώρα να γυρίσει πίσω… #shorts
22 Ιουνίου 2025
 Άστραψε και Βρόντηξε o Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος
22 Ιουνίου 2025
Με αφορμή την πρόσφατη εκλογή μητροπολίτη Δεβρών της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος
22 Ιουνίου 2025
Δημοφιλέστερα άρθρα
Γιατί το Φανάρι “χρησιμοποίησε”τη Γεν. Γραμματεία Θρησκευμάτων για να σταματήσει το μεταθετό για την Μητρόπολη Χανίων; Ή όταν η Εκκλησία γίνεται φράξια…
11425 Views
Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος τόλμησε να πει αλήθειες που οι άλλοι φοβούνται να πουν..
10248 Views
Γιατί τόση ανθρωποφαγία κατά του Αρχιμ.Νικοδήμου Φαρμάκη; Ποιοί θέλουν να τον αποδομήσουν και γιατί;
9574 Views
 Ανεξήγητη αναβολή στην εκλογή νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας- “Βάφτισαν” σύσκεψη την σύγκληση Συνόδου για εκλογή, για να αποφύγουν τη σύγκρουση με Πατριαρχείο και Κυβέρνηση
8801 Views
Τα χρυσοποίκιλτα άμφια και οι κορώνες…
8637 Views

Σχετικά άρθρα

Ο εορτασμός του Αγίου Μεθοδίου στην Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος

22 Ιουνίου 2025

ΛΑ’ Παύλεια | Θεολογικό Συνέδριο για τον Άγιο Νικόλαο τον Καβάσιλα στη Βέροια. (ΦΩΤΟ)

22 Ιουνίου 2025

Μουσικό οδοιπορικό στον παγκόσμιο δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη

20 Ιουνίου 2025

«Ιερό Μνημόσυνο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου για τα 30 χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Γέροντος Ευσεβίου Γιαννακάκη»

20 Ιουνίου 2025
Show More
Εξάψαλμος
Youtube Medium Rss

About Company

  • Contact Us
  • Contact Us
  • Advertise with US
  • Advertise with US
  • Complaint
  • Complaint
  • Privacy Policy
  • Privacy Policy
  • Cookie Policy
  • Cookie Policy
  • Submit a Tip
  • Submit a Tip
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
Subscribe Now for Real-time Updates on the Latest Stories!

© exapsalmos.gr

Διαχείριση Συγκατάθεσης
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}
Καλώς ήλθατε στον Εξάψαλμο
Username or Email Address
Password

Lost your password?