Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2025 12:57 μμ
Εξάψαλμος
Font ResizerAa
  • Όλα τα Νέα
  • Δεύτερη Σελίδα
    Δεύτερη ΣελίδαShow More
    Ένα προσκύνημα ειρήνης, απλότητας και ησυχίας που άλλαξε τη ζωή 27 προσκυνητών

    Του Λούις Έβαν Σταμούλη ΒΟΣΤΩΝΗ. Είκοσι επτά (27) νέοι ενήλικες και μέλη…

    22 Ιουνίου 2025
    Μας κλέψανε το Σινά – Ώρα να γυρίσει πίσω… #shorts

    Μας κλέψανε το Σινά – Ώρα να γυρίσει πίσω… Το αρχαιότερο εν…

    22 Ιουνίου 2025
     Άστραψε και Βρόντηξε o Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος

    Θεόκλητος: Θέλουν να βγάλουν τη Μητρόπολη έξω από την πόλη. Γιατί έχουμε…

    22 Ιουνίου 2025
    Με αφορμή την πρόσφατη εκλογή μητροπολίτη Δεβρών της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος

    Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου Ιδιαίτερο και ειδικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάποιες πρόσφατες εξελίξεις στην…

    22 Ιουνίου 2025
    Ἡ Μητρόπολις Βελγίου θρηνεῖ διὰ τὴν κοίμησιν τοῦ Μητροπολίτου Ἀγκύρας Ἱερεμίου

    Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις Βελγίου καὶ Ἐξαρχία Κάτω Χωρῶν καὶ Λουξεμβούργου, θρηνεῖ βαθυτάτως…

    22 Ιουνίου 2025
  • Δια χειρός Σωτήρη Μ. Τζούμα
    Δια χειρός Σωτήρη Μ. ΤζούμαShow More
    Ἀντὶ Εὐχῶν πρὸς τὸν Μακαριώτατον Ἀρχιεπίσκοπον Ἀθηνῶν καὶ πάσης Ἑλλάδος κ. Ἱερώνυμον

      ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ Μ. ΤΖΟΥΜΑ     Μακαριώτατε Δέσποτα, ἀντὶ κοινοτύπων εὐχῶν…

    15 Ιουνίου 2025
     Ἀντὶ εὐχῶν εἰς τὸν Παναγιώτατον Οἰκουμενικὸν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαῖον

    Εὐλογεῖτε, Παναγιώτατε Δέσποτα! Εὐχόμενος ὁ Κύριος ἡμῖν χαρίζεσθαι καιρὸν μετανοίας καὶ βίον…

    12 Ιουνίου 2025
    Ο επίλογος του Χριστόδουλού μας δεν γράφει τέλος …

    Του Σωτήρη Μ. Τζούμα Όσο θυμόμαστε τον Χριστόδουλο,τόσο θα είναι κοντά μας…

    11 Ιουνίου 2025
    Η αναγόρευση του Σεβ.Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ.Δημητρίου

    Του Σωτήρη Μ. Τζούμα    Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, την Πέμπτη, 29…

    31 Μαΐου 2025
    «Αναστορώ τα παλαιά»: Μία συγκινητική-αφυπνιστική εκδήλωση τιμής των γενοκτονηθέντων Ποντίων,με πολλά μηνύματα και μαθήματα ιστορίας και ήθους!

    Του Σωτήρη Μ. Τζούμα    Ημέρα μεγάλη η σημερινή για την Ορθοδοξία…

    29 Μαΐου 2025
  • Ερωτάς πώς τα ημέτερα…
  • Ιός
  • Ακάκιος
  • Σφηνάκια
  • Παλαιότερες δημοσιεύσεις
    • Αξιοσημείωτα
    • Ελεύθερο Βήμα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Οικουμενικό Πατριαρχείο
    • Ορθοδοξία
    • Άλλα Πατριαρχεία
    • Βατικανό
    • Ελλάδα
    • Γενικές Ειδήσεις
    • Κόσμος
  • Επικοινωνία
Reading: Μητροπολίτης Βελγίου Αθηναγόρας: «Η κατάσταση που ζούμε είναι μια λύση ανάγκης και δεν συνάδει με το πνεύμα της Ορθόδοξης παράδοσης που είναι η κοινωνία των προσώπων, η ευχαριστιακή κοινωνία του όλου σώματος της Εκκλησίας».
ΕξάψαλμοςΕξάψαλμος
Font ResizerAa
  • Όλα τα Νέα
  • Δεύτερη Σελίδα
  • Δια χειρός Σωτήρη Μ. Τζούμα
  • Ερωτάς πώς τα ημέτερα…
  • Ιός
  • Ακάκιος
  • Σφηνάκια
  • Παλαιότερες δημοσιεύσεις
  • Επικοινωνία
Search
  • Όλα τα Νέα
  • Δεύτερη Σελίδα
  • Δια χειρός Σωτήρη Μ. Τζούμα
  • Ερωτάς πώς τα ημέτερα…
  • Ιός
  • Ακάκιος
  • Σφηνάκια
  • Παλαιότερες δημοσιεύσεις
    • Αξιοσημείωτα
    • Ελεύθερο Βήμα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Οικουμενικό Πατριαρχείο
    • Ορθοδοξία
    • Άλλα Πατριαρχεία
    • Βατικανό
    • Ελλάδα
    • Γενικές Ειδήσεις
    • Κόσμος
  • Επικοινωνία
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.

Μητροπολίτης Βελγίου Αθηναγόρας: «Η κατάσταση που ζούμε είναι μια λύση ανάγκης και δεν συνάδει με το πνεύμα της Ορθόδοξης παράδοσης που είναι η κοινωνία των προσώπων, η ευχαριστιακή κοινωνία του όλου σώματος της Εκκλησίας».

Τελευταία ενημέρωση: 8 Μαΐου 2020 18:03
Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά
SHARE

✔️Συνέντευξη  στον «Ε.Κ.» από το κέντρο της Ευρώπης

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Μητροπολίτης Βελγίου, Υπέρτιμος και Εξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου Αθηναγόρας μίλησε αποκλειστικά στον «Εθνικό Κήρυκα» μέσα από το κέντρο της Ευρώπης, το Βέλγιο, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την πανδημία του κορωνοϊού. Η επικοινωνία μας έγινε την Τετάρτη 6 Μαΐου λίγη ώρα έπειτα από τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των μειζόνων Θρησκειών με τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Ομοσπονδιακής Κυβερνήσεως του Βελγίου κ. Koen Geens, υπεύθυνου και για τα ζητήματα θρησκείας για την επαναλειτουργία των ναών. Ακούσθηκαν προτάσεις αλλά δεν ελήφθη απόφαση.

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας είπε ότι «θρηνούμε 7.000, περίπου, θύματα», ενώ νόσησαν βαριά και δύο Ορθόδοξοι κληρικοί.

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας είναι Βέλγος την καταγωγή, γεννήθηκε στη Γάνδη του Βελγίου το έτος 1962. Μετά τις Λυκειακές του σπουδές φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Γάνδης και εν συνεχεία εισήχθη στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την οποία απεφοίτησε με άριστα. Μετεκπαιδεύθηκε στο Οικουμενικό Ινστιτούτο Βοssey της Ελβετίας. Διάκονος χειροτονήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1989, από τον τότε Μητροπολίτη Φιλαδελφείας και σημερινό Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, μετονομασθείς σε Αθηναγόρα. Ομιλεί απταίστως την ελληνική γλώσσα και είναι ελληνολάτρης. Στην ερώτηση ποιο είναι το κλίμα ανάμεσα στους πιστούς της Μητρόπολής σας σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και την αναστολή της λειτουργίας των Ναών, είπε πως «κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ πολύ, κ. Καλμούκο, για την ευκαιρία έκφρασης που μου παρέχετε, να επικοινωνήσω και να μεταφέρω στην Ομογένεια της Αμερικής όσα βλέπουμε και βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, εδώ, στο κέντρο της Ευρώπης, στις τρείς χώρες της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο.

Εθνικός Κήρυξ

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας στέκεται δίπλα στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά το συλλείτουργο στις Βρυξέλλες όταν τις επισκέφθηκε ο Πατριάρχης. Φωτογραφία Μητρόπολη Βελγίου.

Σας συγχαίρουμε και εκτιμούμε το έργο, το οποίο επιτελείτε, για την πληροφόρηση που παρέχετε μέσω των ειδήσεών σας, και την σύνδεση των πιστών μας στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον υπόλοιπο κόσμο και κυρίως με την μητέρα πατρίδα, την Ελλάδα.

Θεωρώ πως δεν θα αναφέρω κάτι καινούργιο αν πω ότι οι ημέρες, τις οποίες περνούμε, και οι καταστάσεις, τις οποίες βιώνουμε, είναι αρκετά δύσκολες. Ισως οι δυσκολότερες ημέρες που περνάει ο κόσμος μας τις τελευταίες δεκαετίες. Ζούμε πραγματικά μια ξαφνική και αγνώριστη εμπειρία, η οποία δεν αφορά μόνο την εξάπλωση ενός ιού, ο οποίος κατέληξε σε πανδημία, αλλά και την αναστολή της κοινωνικής μας ζωής και κατ’ επέκταση της λατρευτικής ζωής της Εκκλησίας μας.

Προσωπικά, ως Ποιμενάρχης, είχα μεγάλη δυσκολία να λάβω την απόφαση της αναστολής της λειτουργίας των Ναών μας, αλλά έχοντας την ευθύνη του ποιμνίου μου, σεβόμενος την προτροπή της Μητρός Εκκλησίας και του Οικουμενικού μας Πατριάρχου ότι οι εκασταχού αρχιερείς πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα και τις επιταγές της πολιτείας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, λάβαμε τα ανάλογα μέτρα και αναγκαστικά αναστείλαμε τις λατρευτικές μας εκδηλώσεις».

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας είναι πολύ κοντά στους νέους για τους οποίους είπε πως «υπάρχει μία παράδοση στη Μητρόπολή μας, δύο φορές τον χρόνο, ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα Οκτώβριο και μία ημερίδα την άνοιξη, συνήθως της 1η Μαΐου, να διοργανώνεται συνάντηση της Ορθόδοξης νεολαίας. Την Πρωτομαγιά, μάλιστα, γίνεται μια μεικτή συνάντηση κλήρου και νέων από όλες τις ενορίες μας.

Εθνικός Κήρυξ

Ο Βασιλιάς Βελγίου Φίλιππος ανάβει κερί και εκκλησιάσθηκε στο ναό όπου λειτουργούσε ο Μητροπολίτης Βελγίου Αθηναγόρας ο οποίος τον υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα. Φωτογραφία Μητρόπολη Βελγίου.

Φέτος, η συνάντηση της Πρωτομαγιάς ακυρώθηκε, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, και επειδή δεν θέλαμε να διακόψουμε την παράδοση και να μείνουμε ανενεργοί, οργανώσαμε μία διαδικτυακή συνάντηση. Πραγματοποιήθηκαν τρεις διαδοχικές συναντήσεις, διάρκειας μίας ώρας η καθεμία, η πρώτη στα Ολλανδικά, η δεύτερη στα Ελληνικά και η τρίτη στα Γαλλικά».

Τόνισε ότι «στη συνάντηση αυτή ήταν έκδηλο το ενδιαφέρον της νεολαίας για την επαναλειτουργία των Ναών, για την πλήρη εξομάλυνση της κατάστασης και την επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Υπήρχε έντονη πικρία για την έλλειψη των ακολουθιών του Πάσχα και την στέρηση του εκκλησιασμού και της Θείας Κοινωνίας. Αυτό, αφενός είναι αρκετά λυπηρό και προσπαθούμε να καταπραΰνουμε τον πόνο του, αφετέρου, όμως, η έντονη αναζήτηση των νέων σχετικά με την λειτουργική ζωή της Εκκλησίας και την πλήρη επαναφορά της, μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία».

Αναφορικά αν υπάρχουν κρούσματα και θύματα στην Ομογένεια των τριών χωρών της Μητροπόλεως και τους πιστούς, είπε «ναι δυστυχώς υπάρχουν κρούσματα και θύματα.Το Βέλγιο είναι μια μικρή χώρα 11.000.000 κατοίκων και έχουμε φτάσει σήμερα, δύο μήνες μετά την εμφάνιση της πανδημίας, να θρηνούμε 7.000, περίπου, θύματα. Ωστόσο, είχαμε θύματα, μεγάλης κυρίως ηλικίας, ενώ ανάμεσα στα κρούσματα υπήρξαν και δύο κληρικοί, οι οποίοι πέρασαν αρκετά δύσκολα τον ιό, όπως μου μετέφεραν στις συχνές επικοινωνίες μας, και νοσηλεύτηκαν αμφότεροι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας».

Σχετικά με το πότε θα επαναλειτουργήσουν οι Ναοί, ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας είπε πως «ολοκληρώθηκε, πριν λίγες ώρες (Τετάρτη 6 Μαΐου) μια δύσκολη, αλλά πολύ σημαντική συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης της Ομοσπονδιακής Κυβερνήσεως του Βελγίου κ. Koen Geens, υπεύθυνου και για τα ζητήματα θρησκείας, με τους επικεφαλής των αναγνωρισμένων από το κράτος θρησκειών σχετικά με την κρίση της πανδημίας και την σταδιακή άρση των μέτρων πρόληψης.

Να σημειώσουμε, ότι το βασίλειο του Βελγίου αναγνωρίζει επίσημα έξι θρησκείες Ρωμαιοκαθολικούς, Προτεστάντες, Αγγλικανούς, Ορθοδόξους, Ιουδαίους και Μουσουλμάνους, ενώ επικεφαλής των Ορθοδόξων και μόνιμος αντιπρόσωπος έναντι του κράτους και των Αρχών είναι ο εκάστοτε Μητροπολίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Στην εν λόγω συνάντηση ξεκίνησε μια διαδικασία συζητήσεων και υποβολής προτάσεων για την επαναλειτουργία των χώρων λατρείας, των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών. Σε δεύτερη φάση θα υπάρξει συνάντηση μόνο των επικεφαλής των Θρησκειών για την δημιουργία Πρωτοκόλλου μέτρων προστασίας, το οποίο θα εφαρμοστεί στους χώρους λατρείας και στην συνέχεια μία ακόμα συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, ο οποίος θα παραλάβει τις προτάσεις μας και θα τις μεταφέρει στο συμβούλιο ασφαλείας του κράτους, από το οποίο θα έχουμε και το τελικό πόρισμα για το πότε και κάτω από ποίες συνθήκες θα ανοίξουν οι χώροι λατρείας».

Ηταν πολύ δύσκολη για τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα η Μεγάλη Εβδομάδα. Είπε πως «φέτος τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα και στενάχωρα. Ο εορτασμός του Πάσχα μας βρήκε μόνους, με κλειστές τις πόρτες των Ναών μας, μακριά από το ποίμνιο. Η νύχτα της Αναστάσεως ήταν πολύ παράξενη. Ζήσαμε την Ανάσταση μέσα σε ένα περιβάλλον, ας μου επιτραπεί ο όρος ‘κρύο’.

Αλλά, μέσα στην οικονομία του Θεού, στο πλαίσιο που δεν υπάρχουν περιορισμοί χώρου και χρόνου, ζήσαμε το μυστήριο της Αναστάσεως πολύ έντονα. Κοινωνήσαμε πνευματικά με όλον τον κόσμο, με τους λίγους παρόντες στις ακολουθίες, αλλά και με τους απολειφθέντες για εύλογες, όπως λέμε, αιτίες αδελφούς, οι οποίοι περιμένουν, με το μήνυμα της Αναστάσεως στις καρδιές, την επαναλειτουργία της Εκκλησίας μας.

Με πολλή συγκίνηση ακούσαμε την ημέρα του Πάσχα, τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη, τον Ηγούμενο και Πατέρα μας, στο έκτακτο μήνυμά του κατά τον Εσπερινό της Αγάπης, να αναφέρεται με παρηγορία στον πονεμένο λαό του Θεού, ο οποίος αγωνιά και προσμένει την ελευθερία και την Ανάσταση του κόσμου από τον σύγχρονο εχθρό που είναι η ασθένεια.

Κάθε σπίτι έγινε ένα μικρό εικονοστάσι, όπου ο καθένας μας πέρασε την πορεία του Χριστού από το Πάθος στην Ανάσταση. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αντιλαμβανόμενοι ότι η κατάσταση που ζούμε είναι μια λύση ανάγκης και δεν συνάδει με το πνεύμα της Ορθόδοξης παράδοσης που είναι η κοινωνία των προσώπων, η ευχαριστιακή κοινωνία του όλου σώματος της Εκκλησίας. Εξ ορισμού η Εκκλησία είναι κοινωνία και συνάντηση. Πιστεύουμε σύντομα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να επανέλθουμε».

Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp VKontakte Telegram Threads Email Copy Link Print
Previous Article Η Κυβέρνηση της Ουγγαρίας πρόσφερε 10.000 μάσκες στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Next Article ΣτΕ: Συνταγματικά και νόμιμα εκκλησιασμός και πρωινή προσευχή σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

Τελευταία νέα
Τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Συρία
22 Ιουνίου 2025
Εορτή για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του Ωδείου «Γερμανός ο Μελωδός»
22 Ιουνίου 2025
Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Σιλουανού στην Ι. Μ. Παναγίας Δοβρά. (ΦΩΤΟ-BINTEO)
22 Ιουνίου 2025
 Άστραψε και Βρόντηξε o Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος
22 Ιουνίου 2025
Με αφορμή την πρόσφατη εκλογή μητροπολίτη Δεβρών της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος
22 Ιουνίου 2025
Δημοφιλέστερα άρθρα
Γιατί το Φανάρι “χρησιμοποίησε”τη Γεν. Γραμματεία Θρησκευμάτων για να σταματήσει το μεταθετό για την Μητρόπολη Χανίων; Ή όταν η Εκκλησία γίνεται φράξια…
11397 Views
Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος τόλμησε να πει αλήθειες που οι άλλοι φοβούνται να πουν..
10222 Views
Γιατί τόση ανθρωποφαγία κατά του Αρχιμ.Νικοδήμου Φαρμάκη; Ποιοί θέλουν να τον αποδομήσουν και γιατί;
9538 Views
 Ανεξήγητη αναβολή στην εκλογή νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας- “Βάφτισαν” σύσκεψη την σύγκληση Συνόδου για εκλογή, για να αποφύγουν τη σύγκρουση με Πατριαρχείο και Κυβέρνηση
8780 Views
Τα χρυσοποίκιλτα άμφια και οι κορώνες…
8582 Views

Σχετικά άρθρα

Ἡ Μητρόπολις Βελγίου θρηνεῖ διὰ τὴν κοίμησιν τοῦ Μητροπολίτου Ἀγκύρας Ἱερεμίου

22 Ιουνίου 2025

Ο εορτασμός του Αγίου Μεθοδίου στην Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος

22 Ιουνίου 2025

ΛΑ’ Παύλεια | Θεολογικό Συνέδριο για τον Άγιο Νικόλαο τον Καβάσιλα στη Βέροια. (ΦΩΤΟ)

22 Ιουνίου 2025

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών στο Δ.Σ. του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ»

22 Ιουνίου 2025
Show More
Εξάψαλμος
Youtube Medium Rss

About Company

  • Contact Us
  • Contact Us
  • Advertise with US
  • Advertise with US
  • Complaint
  • Complaint
  • Privacy Policy
  • Privacy Policy
  • Cookie Policy
  • Cookie Policy
  • Submit a Tip
  • Submit a Tip
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
Subscribe Now for Real-time Updates on the Latest Stories!

© exapsalmos.gr

Διαχείριση Συγκατάθεσης
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}
Καλώς ήλθατε στον Εξάψαλμο
Username or Email Address
Password

Lost your password?