Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2025 8:37 μμ
Εξάψαλμος
Font ResizerAa
  • Όλα τα Νέα
  • Δεύτερη Σελίδα
    Δεύτερη ΣελίδαShow More
    Κύπρος 1972-1974- Ανάμεσα στη δίνη δύο πραξικοπημάτων

    Αρχιμ. Φιλίππου Χαμαργιά Πρωτοσυγκέλλου Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας Κατά το μήνα Ιούλιο, εκτός…

    14 Ιουλίου 2025
    Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος στηρίζει σκανδαλωδώς τον αιμοσταγή Πούτιν: «Είναι πιστός άνθρωπος της Εκκλησίας – Ένα παράδειγμα Ορθοδόξου ηγέτη»

    Σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη συγκυρία- τόσο από πολιτικής σκοπιάς αλλά και από…

    14 Ιουλίου 2025
    Ή Ευρώπη ξεγυμνώνει τον Ράμα: Τί λέει Έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου για την Ορθόδοξη Εκκλησία και την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία

    Oι συντάκτες του κειμένου – το οποίο είχε υποστεί ενδελεχή εξέταση στην…

    14 Ιουλίου 2025
    Κυριακή των Αγίων Πατέρων στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης.

    Την Κυριακή 13 Ιουλίου των Αγίων Πατέρων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναο Αγίου…

    14 Ιουλίου 2025
    Τρίκαλα: Πρώτη Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του νέου Αγίου Ιερέως Δημητρίου Γκαγκαστάθη

    Μεγάλη πνευματική χαρά και ιστορική σημασία είχε η πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία που…

    14 Ιουλίου 2025
  • Δια χειρός Σωτήρη Μ. Τζούμα
    Δια χειρός Σωτήρη Μ. ΤζούμαShow More
    Όχι, Μακαριώτατε. Οι Εκκλησίες δεν κλείνουν επειδή απορρίπτουν τον Θεό. Κλείνουν γιατί δεν Τον βρίσκουν πια εκεί!

    🔻Του Σωτήρη Μ. Τζούμα  Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, σχολιάζοντας την πτώση του…

    13 Ιουλίου 2025
    Η Πτώση του Ζηλωτισμού στην Άβυσσο της Αθλιότητας

      Του  Σωτήρη Μ. Τζούμα  Υπάρχει κάτι πιο τραγικό από έναν άνθρωπο…

    13 Ιουλίου 2025
    Δεν είναι ώρα για ψευδομετάνοιες αλλά για αληθινή μετάνοια!

    Σχόλιο για την ἐπίσκεψη τοῦ κ.Κυριάκου Μητσοτάκη στὸ Ἅγιον Ὄρος Του Σωτήρη…

    4 Ιουλίου 2025
    Η ταπείνωση του Αθηναγόρα: Όταν το Φανάρι κατασπαράζει τα παιδιά του

    Του Σωτήρη Μ. Τζούμα   Ένα ακόμη θύμα της εκκλησιαστικής εξουσίας  πέρασε…

    3 Ιουλίου 2025
    Ἀντὶ Εὐχῶν πρὸς τὸν Μακαριώτατον Ἀρχιεπίσκοπον Ἀθηνῶν καὶ πάσης Ἑλλάδος κ. Ἱερώνυμον

      ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ Μ. ΤΖΟΥΜΑ     Μακαριώτατε Δέσποτα, ἀντὶ κοινοτύπων εὐχῶν…

    15 Ιουνίου 2025
  • Ερωτάς πώς τα ημέτερα…
  • Ιός
  • Ακάκιος
  • Σφηνάκια
  • Παλαιότερες δημοσιεύσεις
    • Αξιοσημείωτα
    • Ελεύθερο Βήμα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Οικουμενικό Πατριαρχείο
    • Ορθοδοξία
    • Άλλα Πατριαρχεία
    • Βατικανό
    • Ελλάδα
    • Γενικές Ειδήσεις
    • Κόσμος
  • Επικοινωνία
Reading: Φθιώτιδος Συμεών: «Στις Λιβανάτες έχει δημιουργηθεί μία μικρή πολιτιστική και πνευματική Βασιλειάδα»
ΕξάψαλμοςΕξάψαλμος
Font ResizerAa
  • Όλα τα Νέα
  • Δεύτερη Σελίδα
  • Δια χειρός Σωτήρη Μ. Τζούμα
  • Ερωτάς πώς τα ημέτερα…
  • Ιός
  • Ακάκιος
  • Σφηνάκια
  • Παλαιότερες δημοσιεύσεις
  • Επικοινωνία
Search
  • Όλα τα Νέα
  • Δεύτερη Σελίδα
  • Δια χειρός Σωτήρη Μ. Τζούμα
  • Ερωτάς πώς τα ημέτερα…
  • Ιός
  • Ακάκιος
  • Σφηνάκια
  • Παλαιότερες δημοσιεύσεις
    • Αξιοσημείωτα
    • Ελεύθερο Βήμα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Οικουμενικό Πατριαρχείο
    • Ορθοδοξία
    • Άλλα Πατριαρχεία
    • Βατικανό
    • Ελλάδα
    • Γενικές Ειδήσεις
    • Κόσμος
  • Επικοινωνία
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.

Φθιώτιδος Συμεών: «Στις Λιβανάτες έχει δημιουργηθεί μία μικρή πολιτιστική και πνευματική Βασιλειάδα»

Τελευταία ενημέρωση: 7 Ιουλίου 2023 14:41
Χρόνος ανάγνωσης: 11 λεπτά
SHARE

Ένα ακόμη κέντρο μουσικής παιδείας εγκαινιάστηκε σήμερα από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών. Το 10ο Παράρτημα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός» στην παραλία Λιβανατών είναι πραγματικότητα.

Η ριζική ανακαίνιση του ενοριακού κέντρου της Ενορίας οδήγησε στην δημιουργικά ενός υπερσύγχρονου πολυδύναμου περιφερειακού πνευματικού κέντρου με εγκαταστάσεις για τις διοικητικές υπηρεσίες της Ενορίας της Αγίας Κυριακής, τον Ξενώνα Φιλοξενίας, την Αίθουσα Εκδηλώσεων με το υπέροχο αίθριο χώρο της και φυσικά με το 10ο Παράρτημα του Ωδείου, το οποίο ήδη αριθμεί 40 μαθητές και μαθήτριες.

          Το παράρτημα των Λιβανατώνδημιουργήθηκε στο πλαίσιο της άψογης και αγαστής συνεργασίας μεταξύ της τοπικής Εκκλησίας και του Δήμου Λοκρών και συγκεκριμένα σε εκτέλεση του από 10ης Οκτωβρίου 2020 Συμφώνου Συνεργασίας, το οποίο υπεγράφη μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και του Σεβασμιωτάτου ΜητροπολίτουΦθιώτιδος κ. Συμεών και του Δήμου Λοκρών, του Δημάρχου Λοκρών κ. Αθανασίου Ζεκεντέ.

Σας προτείνουμε επίσης

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Ι.Ναό Αγίου Χαραλάμπους Πολυγύρου Χαλκιδικής- Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Κασσανδρείας Νικοδήμου
Σύρου Δωρόθεος και Νέας Ιωνίας Γαβριήλ μαζί στην Κίμωλο- Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία
Βέροια | Άνοιξε τις πύλες της η «Φιλοξενία Δοβρά 2025».
Φανάρι, Βατικανό, και εκκλησιαστική ηγεμονία

          Το Παράρτημα της Παραλίας Λιβανατών, στην καρδιά της Περιφερείας της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Ταλαντίου και Λοκρίδος, της δικαιοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, δίνει την ευκαιρία για όλα τα παιδιά κάθε ηλικίας αλλά και για ενήλικες, να λάβουν μουσικές γνώσεις και να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες σπουδές υψηλού επιπέδου και με την διασφάλιση διπλωμάτων και πτυχίων αναγνωρισμένων από το Υπουργείο Πολιτισμού.

          Ο Προϊστάμενος της Ενορίας π. Δημήτριος Ρωμαντζάς στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: «ευχαριστούμε ιδιαίτερα, από τα μύχια της καρδιάς και της ψυχής μου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Συμεών, γιατί όχι μόνο εισάκουσε το αίτημα μας για την δημιουργία αυτού του Παραρτήματος του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» αλλά και όλο αυτό τον καιρό βρίσκεται πάντοτε κοντά μας δίνοντας λύσεις στα όποια προβλήματα προκύπτουν οδηγώντας μας με σιγουριά σε ασφαλή και απάνεμα νερά. Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ για την συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια του. Όποτε του ζητήθηκε ήταν δυναμικά παρών! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του Ωδείου κ. Ανδρέα Ιωακείμ που μας παρείχε όλη του την ικμάδα, την αμέριστη βοήθεια του και την άριστη συνεργασία καθώς και στους καθηγητές κ. Λιάνα Λενά και κ. Χρήστο Τσιρίγκα για την σημαντική και πολύτιμη διδασκαλία τους. Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και τους ευγενικούς συμπαραστάτες  μας που με την οικονομική τους στήριξη εξόπλισαν άρτια και πλήρως όχι μόνο το ωδείο αλλά και το πνευματικό μας κέντρο, το γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών του ενοριακού μας ναού, τον ξενώνα φιλοξενίας αλλά και γενικότερα τα έργα ανακαίνισης του ιερού μας ναού. Επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες μου πραγματικά άοκνους εργάτες-εθελοντές σε κάθε ανάγκη για την πρόοδο της ενορίας μας».                                           Ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως «Γερμανός ο Μελωδός» Δρ. κ. Ανδρέας Ιωακείμ με συγκίνηση αναφέρθηκε στην πατρική μέριμνα και αγάπη του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών, Προέδρου και Ιδρυτού του Ωδείου, η οποία συνεχώς εμπνέει και δημιουργεί κατά τόπους κέντρα μουσικής παιδείας και πολιτισμού και χαρακτηριστικά επεσήμανε: 

          «Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως, όταν για πρώτη φορά επισκεφθήκατε αυτόν τον ιερό ναό ως Αρχιμανδρίτης για να εκκλησιαστείτε, διερχόμενος από την Εθνική Οδό, θα μας αξίωνε η χάρη του Θεού να εγκαινιάζουμε σήμερα, εδώ σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο, το Δέκατο Παράρτημα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», ένα δικό σας έργο, ένα έργο αγάπης, ενότητας και συνεργασίας, αξίες που μας εμπνέετε καθημερινά. Ένα έργο που αγκαλιάζει τα όνειρα των παιδιών της περιοχής, των δικών μας παιδιών!

Αυτή την αγάπη, αυτή την τροχιά προς το άπειρο, εσείς ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λοκρών την κάνετε πράξη από τον Οκτώβριο του 2020. Για όλη αυτή την ευγενική συνεργασία ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ και τους συνεργάτες του.

Στο φιλόξενο αυτό χώρο τα παιδιά, διδάσκονται: Βυζαντινή Εκκλησιαστική  Μουσική και όλα τα αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού κλασικά και παραδοσιακά όργανα.

Οι καθηγητές μας κ. Λιάνα Λενά και Χρήστος Τσιρίγκας έρχονται με ζήλο και αγάπη για τους 40 μαθητές του παραρτήματος και για να δημιουργήσουν κάτι καλό πρωτίστως για τα παιδιά μας αλλά και για ανθρώπους κάθε ηλικίας. Γι’ αυτό και το παράρτημα θα το στελεχώσουμε με όσους καθηγητές χρειαστεί, προκειμένου να παρέχουμε σε όλους την κατάλληλη μουσική παιδεία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους ιερείς όλης της περιοχής και κυρίως στον π. Δημήτριο Ρωμαντζά και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού, οι οποίοι συνέβαλαν  στην προετοιμασία και το στήσιμο του παραρτήματος με αξιοζήλευτο ενδιαφέρον. 

Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να σας αναφέρω πως ευλαβώς στρέφω τη σκέψη μου στη μνήμη ενός ανθρώπου που αγάπησε τη μουσική και ο οποίος εξέφρασε με τις μουσικές μελωδίες τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο, σε έναν λεβέντη και καλλίφωνο ιερέα τον π. Ευστάθιο Μαζιώτη. Είμαι βέβαιος πως σήμερα θα κοιτά από ψηλά με καμάρι και με ικανοποίηση, βλέποντας αυτό το πνευματικό κέντρο να εξελίσσεται τόσο πολυδύναμα! 

Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ Σεβασμιώτατε ανήκει σε εσάς. Η ανεξάντλητη ευαισθησία σας και όλα όσα οραματίζεστε και πραγματοποιείτε, αναπτύσσουν συναισθήματα αγάπης και ασφάλειας σε όλους αλλά κυρίως στα παιδιά, τα οποία έχουν ανάγκη από ηρεμία και γαλήνη στο απαιτητικό μονοπάτι της ζωής. Η πολύπλευρη και οξυδερκής αξιολόγηση των γεγονότων, η θαρραλέα ανάληψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων και η αμέριστη πατρική σας μέριμνα μας δίνουν δύναμη και έμπνευση για δημιουργία και προσφορά. 

Ευχόμαστε τα μοναδικά, ανεξάρτητα παιδιά μας αλλά και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να μπορέσουν από αυτό εδώ τον χώρο πολιτισμού να σπρώξουν τον κόσμο μερικά βήματα πιο μπροστά απ’ όσο θα μπορέσουμε εμείς να δούμε. Αμήν. Γένοιτο!

          Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές στην προσφώνησή του υπογράμμισε:

          «Χρόνια πολλά στις Λιβανάτες, χρόνια πολλά σε ένα μέρος, το οποίο είναι ζωντανό κομμάτι του Δήμου μας, είναι αναπτυσσόμενο, είναι δυναμικό. 

Η σημερινή εκδήλωση εγκαινίων ήταν προγραμματισμένη να γίνει πριν κάποιους μήνες, δυστυχώς ένα τραγικό γεγονός δεν επέτρεψε τότε να γίνει, ωστόσο η παρουσία όλων σήμερα εδώ υποδηλώνει την αξία αυτού, του οποίου θα εγκαινιαστεί, γιατί είναι ένας δίαυλος για τη νέα γενιά προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον πολιτισμό, στη μουσική και γενικότερα στην ανύψωση της παιδείας. Είναι σημαντική η συνεργασία, η οποία υπάρχει όλο αυτό το χρονικό διάστημα μεταξύ των φορέων της Αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας και σε αυτή την προσπάθεια οφείλω να πω ότι είναι σημαντικότατη η συμβολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών και αυτό είναι κάτι, το οποίο δείχνει το νέο πνεύμα και τη νέα αντίληψη, το οποίο έχει επιδοθεί σε τοπικό επίπεδο. 

Η συνεργασία αυτή πιστεύω θα συνεχιστεί και στο μέλλον, γιατί υπάρχουν τα εχέγγυα, υπάρχουν οι άνθρωποι και υπάρχει η προοπτική για ένα μέλλον, το οποίο μπορεί να είναι πιο ανθηρό, καλύτερο για τους ανθρώπους κυρίως τους νέους, αυτούς που όταν πρώτη φορά συζητήσαμε Σεβασμιώτατε, ήταν οι άνθρωποι στους οποίους είπατε ότι θα δώσετε έμφαση, τη νέα γενιά και σήμερα το αποδεικνύετε ότι αυτό, το οποίο είναι η πρώτη σας προτεραιότητα είναι οι νέοι άνθρωποι. 

Εύχομαι να έχετε τη δυνατότητα στο μέλλον να κάνετε και άλλα πράγματα και θα είμαστε κοντά σας. Καλή επιτυχία. Σας ευχαριστούμε»!

          Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τόνισε «την αξία και σπουδαιότητα των συμπράξεων και συνεργασιών και της συνέχειας» και αναφέρθηκε στην «προτεραιότητα, που δίνει η Μητρόπολη Φθιώτιδος στην πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη των Λιβανατών. 

Στις Λιβανάτες έχει δημιουργηθεί μία μικρή πολιτιστική και πνευματική Βασιλειάδα, καθώς υπό την πρωτοβουλία ή την αιγίδα και σκέπη της Μητροπόλεως εγκαινιάζουμε σήμερα αυτό το Πολυδύναμο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο, παράλληλα προχωρά η ανέγερση του Ιερού Ναού του Οσίου Ιακώβου του Τσαλίκη με μέριμνα της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Λιβανατών, συγχρόνως δε λειτουργούν άψογα και οι δυο αυτές δυναμικές ενορίες, πολλά παρεκκλήσια, η ιστορική Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Λιβανατών, το ευαγές εκκλησιαστικό ίδρυμα της Παναγίας Φανερωμένης με τις μοναδικές κατασκηνωτικές του εγκαταστάσεις και τις άλλες παραγωγικές του μονάδες, ενώ ήδη ετοιμαζόμαστε για τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου αποκεντρωμένου και περιφερειακού Κέντρου Επισκοπικής και Εκκλησιαστικής Διακονίας, του Ιερού Επισκοπείου Ταλαντίου και Λοκρίδος, στην καρδιά της παραλίας Λιβανατών – Σκάλας Αταλάντης. Ένα σύμπλεγμα υποδομών για την διακονία του λαού του Θεού και την ανάπτυξη και πρόοδο της περιοχής. 

Ευχαριστώ τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και Δήμο Λοκρών, που είναι στο πλευρό μας, τον ιερό μας Κλήρο, τον ΕλλογιμώτατοΔιευθυντή του Ωδείου «Γερμανός ο Μελωδός» Δρ. κ. Ανδρέα Ιωακείμ και τους συνεργάτες του και πάνω από όλα τους ευσεβείς χριστιανούς, που εμπιστεύονται και αγαπούν την Εκκλησία των πατέρων τους, την Μητρόπολη τους, την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος».

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών απένειμε τιμητική πλακέτα για την σπουδαία και ευγενική συμβολή της στο έργο του Παρατήματος του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως «Γερμανός ο Μελωδός» της Παραλίας Λιβανατών στην εταιρεία «ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ROTOSAL επιδίδοντάς την στην ερίτιμη κ. Άννα Σύρμου – Λεβαντή.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν βουλευτές,  όλες οι αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης, α’ και β’ βαθμού καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

          Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου   

IMG_1297

 

Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp VKontakte Telegram Threads Email Copy Link Print
Previous Article Αγιασμός έναρξης της Α’ κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας
Next Article Με Αγιασμό από τον Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο, ξεκίνησε την πορεία του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Νότης Μηταράκης

Τελευταία νέα
Κύπρος 1972-1974- Ανάμεσα στη δίνη δύο πραξικοπημάτων
14 Ιουλίου 2025
Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος στηρίζει σκανδαλωδώς τον αιμοσταγή Πούτιν: «Είναι πιστός άνθρωπος της Εκκλησίας – Ένα παράδειγμα Ορθοδόξου ηγέτη»
14 Ιουλίου 2025
Ο Πατριάρχης Αθηναγόρας Α΄ και ο Τρούμαν, ιστορίες θρησκευτικής διπλωματίας
14 Ιουλίου 2025
Ή Ευρώπη ξεγυμνώνει τον Ράμα: Τί λέει Έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου για την Ορθόδοξη Εκκλησία και την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία
14 Ιουλίου 2025
Στο μοναστήρι του Τρικόρφου ο Γεώργιος Τσιάκκας και η «μητέρα» του Αγίου Παϊσίου
14 Ιουλίου 2025
Δημοφιλέστερα άρθρα
Γιατί το Φανάρι “χρησιμοποίησε”τη Γεν. Γραμματεία Θρησκευμάτων για να σταματήσει το μεταθετό για την Μητρόπολη Χανίων; Ή όταν η Εκκλησία γίνεται φράξια…
12591 Views
Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος τόλμησε να πει αλήθειες που οι άλλοι φοβούνται να πουν..
11509 Views
Γιατί τόση ανθρωποφαγία κατά του Αρχιμ.Νικοδήμου Φαρμάκη; Ποιοί θέλουν να τον αποδομήσουν και γιατί;
10697 Views
 Ανεξήγητη αναβολή στην εκλογή νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας- “Βάφτισαν” σύσκεψη την σύγκληση Συνόδου για εκλογή, για να αποφύγουν τη σύγκρουση με Πατριαρχείο και Κυβέρνηση
9616 Views
Τα χρυσοποίκιλτα άμφια και οι κορώνες…
9567 Views

Σχετικά άρθρα

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ο ιερέας είναι το τελευταίο φως που απομένει σε έναν τόπο που ερημώνει» – Νέος Οικονόμος στην Αργαλαστή

14 Ιουλίου 2025

Φθιώτιδος Συμεών: «Το Δόγμα της Χαλκηδόνος δίνει απάντηση στα αδιέξοδα της εποχής μας»

14 Ιουλίου 2025

Μεγάλη συρροή κλήρου και λαού για τον Όσιο Παϊσιο στο Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Ν. Προκόπι

14 Ιουλίου 2025

Αρχιερατική Αγρυπνία του Οσίου Παϊσίου στην Θηριόπετρα

14 Ιουλίου 2025
Show More
Εξάψαλμος
Youtube Medium Rss

About Company

  • Contact Us
  • Contact Us
  • Advertise with US
  • Advertise with US
  • Complaint
  • Complaint
  • Privacy Policy
  • Privacy Policy
  • Cookie Policy
  • Cookie Policy
  • Submit a Tip
  • Submit a Tip
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
Subscribe Now for Real-time Updates on the Latest Stories!

© exapsalmos.gr

Διαχείριση Συγκατάθεσης
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}
Καλώς ήλθατε στον Εξάψαλμο
Username or Email Address
Password

Lost your password?