You are currently viewing Η selfie του Οικ. Πατριάρχη με σπουδαστές στην πόλη Molfetta 

Η selfie του Οικ. Πατριάρχη με σπουδαστές στην πόλη Molfetta 

  • Reading time:1 mins read

Κατά την παραμονή τού Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Απουλία, μέσα στο πρωί της 6ης Δεκεμβρίου 2016, ο προεστός των Ορθοδόξων επισκέφτηκε, στην πόλη Molfetta (25 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Bari), τους 180 σπουδαστές του Pontificio Seminario teologico regionale Pio XI di Molfetta, από τους οποίους έγινε με θερμότητα δεκτός, καθώς επίσης και από τον Σχολάρχη Don Gianni Caliandro.

Ομιλώντας από καρδίας προς τους νέους του Σεμιναρίου ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, αναφέρθηκε στο χρέος των υποψηφίων κληρικών για την προσευχή και την πνευματική ζωή, για την έγνοια για τους πτωχούς, για την αγάπη και για την ενότητα των Εκκλησιών. Οι δε μαθητές του Ιεροδιδασκαλείου αυτού της Απουλίας εξέφρασαν την αγάπη και τον σεβασμό τους τόσο προς την Οικουμενική Κίνηση, όσο και σε ό,τι εκπροσωπεί η Ανατολή. Θυμήθηκαν μάλιστα ότι το 2003 είχε πραγματοποιήσει η Σχολή τους προσκυνηματική εκδρομή στο Φανάρι.
Στο πλαίσιο αυτής της γόνιμης συναναστροφής, ορισμένοι σπουδαστές άδραξαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν selfie με τον υψηλό επισκέπτη τους!

Πηγή: nyxthimeron.com
Ακολουθούν φωτογραφίες και ερασιτεχνικά βιντεάκια, που αποτύπωσαν σπουδαστές: