You are currently viewing Γιατί να φερόμαστε τόσο μικρόψυχα στα δικά μας παιδιά;

Γιατί να φερόμαστε τόσο μικρόψυχα στα δικά μας παιδιά;

Το νεαρό κορίτσι στην πάνω φωτογραφία λέγεται Εύα Χαρίλα  καί είναι από την Λαμία.

Εισήχθη εφέτος πρώτη  στά ελληνικά πανεπιστήμια.Άγγιξε το απόλυτο!

Έγραψε Μαθηματικά 20, Χημεία 20, Φυσική 19,9, και Έκθεση 19,6.Πρόκειται για λαμπρό μυαλό!

Για να το πετύχει αυτό φοιτούσε σε ελληνικό σχολείο διδασκόμενη την ελληνική παιδεία επί 12 ολόκληρα χρόνια υποχρεωτικά. Και εννοείται αγωνίστηκε διαβάζοντας πολύ και πέτυχε!

Εύγε  στην ίδια καί τούς γονείς της! Να τη χαίρονται και να την καμαρώνουν και πάντα τέτοιες χαρές να τους δίνει!

 Κανείς όμως δεν την γνωρίζει, ούτε και θα την γνωρίσει μελλοντικά στην Ελλάδα με την ταχύτητα που γνωρίζουμε άλλα πράγματα στην Ελλάδα! Ναι, καλά διαβάσατε. Το γιατί, θα το καταλάβετε παρακάτω.

 Ο  συμπαθής νεαρός στην άλλη φωτογραφία, με την έξυπνη ματιά, είναι ο Κύρος από το Ισπαχάν της Περσίας, ο οποίος έφτασε ως λαθρομετανάστης στην χώρα μας,προ τριετίας. Οι επίσης λαθρομετανάστες γονείς του δουλεύουν σε μια Μ.Κ.Ο. στη Λέσβο και μπράβο τους!

Τώρα, γιατί μεταξύ τόσων χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι δουλέμποροι της Μ.Κ.Ο. προσέλαβαν αυτούς τούς… συγκεκριμμένους γονείς για δουλειά με πλούσια αμοιβή, δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να μας το απαντήσει…

Ο νεαρός Κύρος με τρία μόνο χρόνια στην χώρα μας, χωρίς να γνωρίζει τη γλώσσα, (εκτός από τα βασικά ελληνικά  της γειτονιάς), πέρασε στά ελληνικά πανεπιστήμια καί αυτός, με αντίστοιχα υψηλούς ή λίγο χαμηλότερους βαθμούς εισαγωγής από την Εύα!

 Όμως τον Κύρο,  τον γνωρίζει από προχθές όλη η Ελλάδα!!!….

 Από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της χώρας έως τον τελευταίο παππού ή γιαγιά στη Γαύδο στους Οθωνούς και στο Καστελλόριζο. Ο Πρωθυπουργός του τηλεφώνησε και τον συνεχάρη!

Τα ΜΜΕ τον έχουν μέρα-νύχτα στά δελτία ειδήσεων καί σε όλες τις εκπομπές.

Τά συγχαρητήρια από κρατικούς παράγοντες καί απλούς τοπικούς άρχοντες πάνε καί έρχονται στον Κύρο. Δεν… προλαβαίνει το παιδί να τους… ευχαριστεί… Ο Κύρος από το Ισπαχάν. «Ρόδο του Ισπαχάν» που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Κωνσταντάρας…

Τώρα, Πώς είναι δυνατόν μέσα σε τρία χρόνια αυτός ο νεαρός από την Περσία, σημερινός κάτοικος της Μόριας, να έχει καταφέρει να  αριστεύσει;;;

ΠΩΣ έλαβε μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις για τα πανεπιστήμια μας  χωρίς  να έχει φοιτήσει ούτε σε δημοτικό, ούτε και στο γυμνάσιο, απλώς εγγράφηκε στο λύκειο;

Μόνο η επίσημη πολιτεία μπορεί να μας πει για την πορεία αυτού του νέου παιδιού που αποδεικνύεται πανέξυπνος.

Δε νομίζω να έγινε κάποιο θαύμα! Αλλά  απο ποιόν; Από τον… Αλλάχ;

Από τον …π. Δημήτριο των Αγίων Ισιδώρων; Ή μήπως έγινε  κάτι με το λυχνάρι του Αλαντίν;;

Λέτε ο νεαρός να είναι ένας ο νέος Αϊνστάιν;;;

Λέτε να είναι απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την πλευρά της… Ρωξάνης και να έχει στο… DNA του την ελληνική γλώσσα;;;

Ή  λέτε να φτιάχνει αυτή η σημερινή Ελλάδα, ψεύτικα πρότυπα προπαγανδιστικά για να οδηγήσουν την   νεολαία μας εκεί που επιδιώκουν;;;

Τί λέτε από όλα αυτά να συμβαίνει;;;

 Πάντως η ελληνίδα   μαθήτρια από την Λαμία, και αρκετά άλλα όμοια  της ελληνόπουλα σε όλη την Ελλάδα, καλό είναι να μην περιμένουν στα κινητά τους ότι θα τους πάρει κανείς από αυτούς που προαναφέραμε! Η πατρίδα μας θεωρεί τα παιδιά αυτά δεδομένα και δεν θέλει να τα επιβραβεύσει για την όποια επιτυχία τους!

Ούτε και τα υπόλοιπα ελληνόπουλα πού δεν τα κατάφεραν γιά διάφορους λόγους να εισαχθούν στα πανεπιστήμια σε κάποια σχολή της προτίμησης τους  θα νοιαστεί γιαυτά κάποιος!

Κανείς  επίσημος του κράτους δεν θα τους τηλεφωνήσει για να τους πει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ή λίγα παρηγορητικά λόγια ελπίδας…!!!

Δυστυχώς κανείς! 

Διότι  δυστυχώς για αυτά  τα παιδιά, είναι  ελληνόπουλα….!

Και κάποιοι ημέτεροι υψηλά ιστάμενοι εθνομηδενιστές και πατριδοκάπηλοι έχουν αποδειχθεί πιο μισέλληνες και από τους γείτονες αγαρηνούς. Έχουν γίνει μαριονέτες ξένων σκοτεινών παραγόντων και συμφερόντων  και υπηρετούν τις ανθελληνικές  τους προσταγές!

Δεν εξηγείται αλλιώς!

Όμως, άξια παιδιά της Ελλάδας παιδιά  ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ! Η Πατρίδα μας σας χρειάζεται. Η οικογένειά σας, οι συγγενείς σας, οι φίλοι σας, όλοι εμείς που δεν έχουμε απεμπολήσει τα ιερά και τα όσια της φυλής μας, είμαστε μαζί σας.Και κατανοούμε στο έπακρον τον αγώνα σας και σας συγχαίρουμε για τις επιτυχίες σας. Είναι αλήθεια ότι  πάνω στη ρουλέτα της διεθνούς υποκρισίας παίζονται φοβερά παιχνίδια με σημαδεμένες τράπουλες και  γίνονται τραγικά ολισθήματα! Μην σας πτοούν όλα  αυτά! Έχουν ημερομηνία λήξης!

Όσοι πολέμησαν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, χάθηκαν, αφανίστηκαν. Το ίδιο θα πάθουν όσοι επιβουλεύονται τα δίκαια του Ελληνικού Λαού, την ιστορία του, τον πολιτισμό του, τον εθνικό του πλούτο σήμερα. Η ώρα της Νέμεσης θα έρθει κάποια στιγμή. Αυτή η γη είναι ποτισμένη με αίμα ηρώων και Αγίων της πίστης μας και της πατρίδας και δεν θα ανεχθούν για πολύ ακόμη την βεβήλωση και την προδοσία.

Δώστε την μάχη, παλέψτε και η νίκη θα είναι δική σας!

Σ. Μ. Τ.

Search this website