You are currently viewing Παναγιώτατε μαζέψτε τους! Σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα…

Παναγιώτατε μαζέψτε τους! Σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα…

Όταν πριν από μερικά χρόνια ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος καλεσμένος του Σεβ. Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου επισκέφθηκε την Ι. Μητρόπολη Σερρών, είχε εντάξει ο επιχώριος Μητροπολίτης στο πρόγραμμα του Παναγιωτάτου και επίσκεψη στην Αδελφότητα ΛΥΔΙΑ. Κατά την επίσκεψη αυτή, οι αδελφές που διακονούν στο Χωράφι του Γέροντα Θεοφίλου είχαν προσφέρει στον Παναγιώτατο και την συνοδεία του, στο γεύμα κατσικάκι γεμιστό, όπως το έχουν έθιμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του  την Ίμβρο. Βλέπετε τότε, οι σήμερα κατατρεγμένες αδελφές, ήταν… χρήσιμες.
Κατά την άφιξή του υψηλού προσκεκλημένου, μετά την Δοξολογία, τον περίμενε μία έκπληξη. Γνωρίζοντας οι αδελφές την αγάπη του προς την Δημιουργία και ιδιαίτερα για τα ζωάκια, του πρόσφεραν ένα καλάθι με τα αγαθά της ευλογημένης γης του Χωραφιού και έφεραν ενώπιον του ένα μικρό ερίφιο (κατσικάκι)για να το ευλογήσει, ούτως ώστε να ευλογηθεί όλο το κοπάδι. Πράγματι ο Παναγιώτατος τότε χάρηκε και μάλιστα του έδωσε ένα όνομα. Το ονόμασε Λυδία! Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσιεύουμε ως  φωτογραφία θέματος που απεικονίζει  τον Πατριάρχη μας  με την μικρή τότε Λυδία, αποκαλύπτει των λόγων μας το αληθές!

Σήμερα η Λυδία,ώριμη γιδούλα πια, κινδυνεύει να οδηγηθεί σε αναγκαστική σφαγή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, διότι η περιβόητη Τρόϊκα των αρχιμ. Νικάνορα Παπανικολάου, Αναστασίας Πεχλιβάνη και Μαρίας Κράλλη, το έχει κάνει… σκοπό ζωής: να διαλύσει το έργο του Γέροντα Θεοφίλου! Μόνο τα χρήματα που άφησε  θέλουν να ροκανίζουν! Στο υπόλοιπο έργο του θέλουν να βάλουν ταφόπετρα.
Ωστόσο είναι  πασίδηλο ότι η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα είναι δείγμα του πολιτισμού μας και της ανατροφής μας.
Και αυτοί στις πράξεις και στις αποφάσεις αυτές επικαλούνται ότι έχουν  την στήριξη του Οικουμενικού μας Πατριάρχου!
Δηλαδή ο οικολόγος, ο «πράσινος»κατά κοινή ομολογία Πατριάρχης, συναινεί στην σφαγή των ζωντανών του Χωραφιού; Αυτό μας λένε; Ότι «ευλογεί» ο Πατριάρχης την τεράστια οικολογική καταστροφή που θέλουν να επιφέρουν στο Χωράφι οδηγώντας υγιή ζώα στην σφαγή και καταστρέφοντας χιλιάδες οπωροφόρα δέντρα; Και όλα αυτά σε μια περιοχή προστατευμένη από την συνθήκη Ramsar; Αυτό θα σημάνει μια άνευ προηγουμένου οικολογική καταστροφή!

Ευρισκόμενος πρόσφατα στο Φανάρι ενώπιος ενωπίω με τον Παναγιώτατο του εξιστόρησα τα συμβαίνοντα στη ΛΥΔΙΑ και δήλωσε άγνοια και μάλιστα ότι ασφαλώς και δεν συμφωνεί με την θανάτωση τόσων ζωντανών για τυπικές αταξίες!
-«Καλά δεν μπορούν να κάνουν αυτά που απαιτεί ο νόμος για να μην θανατωθούν τόσα ζωντανά;»Μας ρώτησε έκπληκτος!
– «Δεν το κάνει η πλευρά Νικάνορος και Αναστασίας Παναγιώτατε! Του απάντησα. Εμποδίζουν την αδελφή που έχει στην δικαιοδοσία της τα ζωντανά να κάνει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα.Θέλουν να καταστρέψουν το έργο».
– «Ντροπή..» μου είπε λυπημένος.
Μάλιστα υπάρχει κάτι ακόμη που δεν το ξέρουμε μόνον εμείς!  Ενώπιον υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας ειπώθηκε ότι ο Άγιος Σερρών, ως οικείος Μητροπολίτης, ενδιαφέρεται για το θέμα και δεν θέλει να θανατωθούν τα ζωντανά… και αυτές είπαν: -«Ποιος Σερρών; Εμείς μείς έχουμε μαζί μας τον Πατριάρχη που είναι ανώτερος όλων». Δηλαδή  εκθέτουν τον Πατριάρχη  ανεπανόρθωτα!
Παναγιώτατε, ο αρχιμανδρίτης Νικάνωρ είναι ηγούμενος Πατριαρχικής Σταυροπηγιακής Μονής. Δηλαδή Μονής που υπάγεται στο σεπτό Κέντρο. Πορεύεται όμως εντελώς ανορθόδοξα. Εγγράφει στα παλαιά των υποδημάτων του τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, καθοδηγεί τις ψυχές ενάντια στην Εκκλησία -και άρα στην απώλεια- και προτάσσει στις ασχημοσύνες του ως αιτιολογία την σεπτή κορυφή της Ορθοδοξίας, τον Οικουμενικό Πατριάρχη!!! Μήπως είναι καιρός να τον/τους… μαζέψετε;;;;Σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα! 

Σ.Μ.Τ.