You are currently viewing Κραυγή αγωνίας Νο 21β – (Μέρος 2ο)- από´ τον Σεβ π. Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο: Αναζητούνται επειγόντως Χριστοφόροι κληρικοί

Κραυγή αγωνίας Νο 21β – (Μέρος 2ο)- από´ τον Σεβ π. Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο: Αναζητούνται επειγόντως Χριστοφόροι κληρικοί

ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ!

ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

ΠΡΩΤΟΙ ΕΞ ΟΛΩΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ!

Διότι «κατάπιαμε τη γλώσσα μας»! Προδώσαμε την αποστολή μας! Από Κήρυκες του Ευαγγελίου του Χριστού καταντήσαμε εξαγγελείς και κήρυκες και υποστηρικτές των Κυβερνητικών Αποφάσεων! Χάθηκαν πιά οι Μάρτυρες της Ορθοδοξίας! Καταντήσαμε προσκυνητές του κ. Αλέξη Τσίπρα χθες και του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα!

της Παγκοσμιοποιήσεως, που αποβλέπει στην διάλυση της Παγκόσμιας Κοινωνίας; Με αγάπη Χριστού Σας παραπέμπω. Σεβασμιώτατε και αγαπητέ μου εν Χριστώ Αδελφέ, σε ένα βιβλίο, που εκδόθηκε το έτος 1981 στις Η.Π.Α. με τίτλο “The Eyes of darkeness”, όπου περιέχονται και τα εξής: «Περί τό 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ἀσθένεια θά διαδοθῇ εἰς ὁλόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας ἐπίθεσιν εἰς τούς πνεύμονας καί εἰς τούς βρόγχους. Θά ἀντιστέκεται σέ ὅλες τίς γνωστές θεραπείες».(βλ. την μελέτην μου με τίτλον «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ!», Ένα δαιμονικό σχέδιο για την διάλυση ης Κοινωνίας, Αίγιον Μάρτιος 2020).

Και Σας ερωτώ: Ο συγγραφεύς Dean Koontz του “The Eyes of darkness” είναι Προφήτης; Εάν ΝΑΙ, να σπεύσω να του καταφιλήσω τα πόδια! Αλλά βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ! Άρα τι είναι; Όργανο των Μυστικών Δαιμονικών Δυνάμεων, οι οποίες και σχεδίασαν και κατά-σκεύασαν και προγραμμάτισαν τον Κορωνοϊό για την καταστροφή της Παγκόσμιας Κοινωνίας και μάλιστα ώρισαν το έτος 2020 για την προώθηση του ΠΡΟ-ΚΑΤΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ καταστρεπτικού ιού! Δεν Σας προξενεί εντύπωση, Σεβασμιώτατε, ότι άνθρωποι, δηλ. αδελφοί μας, οι οποίοι υποβλήθησαν και εδέχθησαν και τα δυο εμβόλια του ιού, παρά ταύτα ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ, ασθενούν, νοσηλεύονται, μερικές δε φορές, παρά ταύτα, και αποθνήσκουν αμέσως μετά το εμβόλιο; Δεν Σας προξενεί εντύπωση και το έτερο γεγονός, ότι κάποιοι μετά το εμβόλιο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ κατά τρόπο τραγικό; Ιδού μία περίπτωση:

 

ΩΣΤΕ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΞ ΟΛΩΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΔΗΛ. ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ! ΕΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ! ΕΠΙΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ! ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ! ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ!

ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗ-ΤΟΡΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ, όπως π.χ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου

στην περιοχή του Βύρωνα Αττικής, Η ΟΠΟΙΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2020! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑ-ΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙ-ΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑ-ΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Βεβαίως υπήρξαν και κάποιες εξαιρέσεις, όπως οι Σεβ. Μητροπολίτες Κυθήρων κ. Σεραφείμ και Αιτωλοακαρνανίας κ. Κοσμάς, οι οποίοι ετέλεσαν κανονικά τη θεία Λειτουργία της Αναστάσεως όχι στις εννέα (9.00΄μ.μ.) η ώρα, όπως ήταν η εντολή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, αλλά κανονικά στις ένδεκα, (11.00΄μ.μ.) όπως ορίζει η από αιώνων Παράδοσις της Εκκλησίας μας. Κατηγορούνται, λοιπόν, και θα δικασθούν ενώπιον του Εκκλησια-στικού Δικαστηρίου «για καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησια-στικής Αρχής, απειθαρχία, θεολογική πλάνη, ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υπάρχουσες υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας», όπως έγραψε η ιστορική Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ των Πατρών (βλ. φ. της 25.08.2021, σελ. 12).

Επαινετή εξαίρεση αποτελεί επίσης και ο Σεβ. Μητροπολίτης Μόρφου της Κύπρου κ. Νεόφυτος, ο Οποίος δεν έπαυσε να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την πνευματική αλλοίωση, την οποίαν υφιστάμεθα ως Ορθό-δοξοι Χριστιανοί, για το αίσχος του εμβολίου, για την γενική καταστροφή, που έρχεται ως κατάρα του Θεού ένεκα της αποστασίας μας από την αγκαλιά του Επουρανίου Πατρός. Οδηγήθηκε και Αυτός ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου της Εκκλησίας της Κύπρου, αλλά δεν του επετράπη να εισέλθει στην Αίθουσα του Δικαστηρίου, επειδή αρνήθηκε να φορέσει την μάσκα του Διαβόλου! Δηλ. επειδή αρνήθηκε να γίνει ΜΑΣΚΑΡΑΣ!!!!!

Μια ακόμη επαινετή εξαίρεση απετέλεσε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο οποίος εναντιώθηκε στην παρέλαση της Μουσουλμανικής κούκλας Αμάλ στην περιοχή των Μετεώρων! Τα κοσμικά φύλλα εναντιώθηκαν στην τρελλή αυτή κούρσα της κούκλας του Ισλάμ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ! Ιδού ένα παράδειγμα αποδοκιμασίας: Ο γνωστός αγωνιστής Δημοσιογράφος κ Σωτήριος Τζούμας,

ο οποίος διετέλεσε στενός και πολύτιμος Συνεργάτης του Μακαριστού αειμνήστου αγωνιστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, έγραψε άρθρο με τον τίτλο: «Amal go home…. », δηλ. «Αμάλ, ξεκουμπήσου, πήγαινε στο σπίτι σου»!

 

ΠΡΩΤΟΙ ΕΞ ΟΛΩΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ,

ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ!

ΕΠΕΙΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,

ΔΗΛ. ΤΑ ΤΥΦΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ,

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

 

Υπάρχουν πολλές αποδείξεις για το κεφάλαιο αυτό! Ας αρχίσουμε, λοιπόν, την αναφορά μας:

1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!

· Το ΚΥΣΕΑ διαπιστώνει και προειδοποιεί, ότι οι Αφγανοί κατακτούν το Ελληνικό έδαφος!

Και σημειώνει: «Οι εξελίξεις ήδη έχουν ξεπεράσει τα σχέδια του Μαξίμου»

(Πηγή: βλ. Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 19.08.2021, σελ. 3)

Και η Εφημερίδα συμπληρώνει: «Δυστυχώς για τη Χώρα μας το προσφυγικό κύμα με Αφγανούς έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του, καθώς εισβάλλουν κατά δεκάδες τόσο από τα Πομακοχώρια μέσω Βουλγαρίας, όσο και από την Αλβανία και την Τουρκία. Ό,τι μέτρα και να πάρει η Κυβέρνηση είναι βέβαιο, ότι δεν θα μπορέσει να ανακόψει τη νέα εισβολή λαθραίων…».

· Κάποια άλλη εφημερίδα φωνάζει: «Μας κύκλωσαν από παντού! Ισλαμικό Εμιράτο θέλουν να κάνουν τη Χώρα» μας!!! Παρά ταύτα οι Κυβερνώντες ασχολούνται πολύ με την υποχρεωτική επιβολή του εμβολίου!

Και συμπληρώνει:

· «Υλοποιείται το όραμα Οζάλ: Όχι πόλεμο με την Ελλάδα, τους αρκεί η αλλοίωση του πληθυσμού με τον εποικισμό ξένων και μη αρεστών…». (βλ. Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 21.08.2021, σελ. 12)

Ιδού το σχετικό δημοσίευμα

 

 

Και καλά οι Πολιτικοί! Το ερώτημα είναι τί κάνουν οι Εκκλησιαστικοί Παράγοντες; Δεν βλέπουν τι γίνεται στην άλλοτε Χριστιανική Ελλάδα μας; Δεν ανησυχούν με την μεθοδευμένη εξάπλωση και την κυριαρχία των Μουσουλμάνων; ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙ-ΣΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ;

2. «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ

ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ….», γράφει η κοσμική, πλην όμως αγωνιστική, εφημερίδα των Αθηνών ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

(βλ. φ. της 22/08/2021, σελ. 4). Και συμπληρώνει:

«Εχει καταντήσει πλέον σχιζοφρενής η πολιτική της Κυβέρνησης και της ειδικότητος των λοιμωξιο-λόγων, που τρομοκρατούν και εκβιάζουν την Ελληνική κοινωνία και μόνο. Είναι αντίχριστοι, από τη στιγμή που επιτρέπουν σκληρά έθιμα Μου-σουλμάνων και ταυτόχρονα απαγορεύουν τα ανθρώπινα, ειρηνικά έθιμα της Ορθοδοξίας», γράφει ο Δημοσιογράφος κ. Παν. Αποστόλου στη σελίδα του ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ!!

 

3. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΑΚΤΑ;

Οι εφημερίδες γράφουν, ότι στην περιοχή του Έβρου ανεγείρονται μεταλλικά τείχη, ώστε να μη μπορούν να διέλθουν οι Μετα-νάστες από την Τουρκία προς την Χώρα μας! Και αυτό βεβαίως δεν είναι ψέμα! Μήπως όμως είναι μια πρόφαση, μια δικαιολογία, δηλ. αυτό που λέμε «στάχτη στα μάτια», ώστε να καλύπτεται η Κυβέρνησις και ιδιαιτέρως ο αρμόδιος Υπουργός κ. Νότης Μηταράκης, τον οποίον τα ΜΜΕ συχνάκις κατηγορούν ότι στα θέματα των Μεταναστών ψεύδεται και υποκρίνεται; Βλέπε επί παραδείγματι τι γράφουν στο Διαδίκτυο: «Το υπουργείο Μετανάστευσης εξαγγέλλει πράγματα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και τα οποία δεν έχουν ρεαλιστική βάση σε σχέση με την υφιστάμενη κατάσταση» τονίζει χαρακτηριστικά ο διεθνής οργανισμός στην παρέμβασή του, «όπως για παράδειγμα ότι όλες οι νέες δομές, που θα δημιουργηθούν, θα είναι “κλειστές” ή ότι μεγάλος αριθμός αιτούντων άσυλο θα μεταφερθεί από τα νησιά και μάλιστα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού ή ότι δομές φιλοξενίας θα κλείσουν έως το τέλος του έτους». (Πηγή: https://www.fimes.gr/2020/05/notis-mitarakis-skandalo).

Επομένως και μια φωτογραφία σαν κι’ αυτή, που παρατίθεται στη συνέχεια, μόνο τον ΤΡΟΜΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ! Και μάλιστα όταν η εκπρόσωπος και Τομεάρχης Ισότητας του ΣΥΡΙΖΑ κα Ειρήνη Αγαθο-πούλου ζητεί επισήμως την φιλοξενία των Αφγανών στην ταλαίπωρη Ελλάδα μας.

«Αυτή είναι η ξεκάθαρα διατυπωμένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εδώ και μέρες»! (βλ. Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 25ης.08.2021, σελ. 04, όπου και η παρατιθέμενη φωτογραφία)

 

(Πηγή: Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 25ης.08.2021, σελ. 1η )

*************

4. Η ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ!

ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ…

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΑΝ»!,

ΔΗΛ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ!

«ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!»,

όπως λέγει η Ελληνική μούσα!

Οι Πολιτικοί μας αντί να ασχολούνται, να αγρυπνούν και να λειώνουν κυριολεκτικώς για την σωτηρία της Ελλάδος μας , η οποία καταστρέφεται και με προμελετημένο πρόγραμμα συστηματικώς κατακτάται από τους αλλοεθνείς και αλλοπίστους Μετανάστες, αυτοί διασκεδάζουν και απολαμβάνουν τη ζωή τους κατά τρόπο προκλητικό! Στη διάθεσή τους έχουν τίς βίλλες πλουσίων Ελλήνων, τα κρατικά ελικόπτερα και λοιπά εναέρια μέσα μετακινήσεων και βεβαίως τις ανέσεις του αξιώματός των! Και έως ενός σημείου καλά κάνουν! Πρέπει και να ξεκουράζωνται! Ἄλλωστε ο Υπουργικός θώκος έχει και προνόμια! ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕ-ΠΕΤΑΙ τόσον στους επισήμους, όσο και στους ασήμους Έλληνες Πολίτες, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και μάλιστα δημοσίως!

Θέλετε αποδείξεις; Ιδού, λοιπόν, μία απαράδεκτη συμπεριφορά Υπουργού της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη: Ευρισκόμενος σε μια παραλία ο κ. Υπουργός και απολαμβάνοντας το ποτό του, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ «ΤΟΝ ΠΟΠΟ» ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙ-ΚΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ …..ΜΑΓΙΟ ΤΗΣ! Και η γυναίκα του να ήταν αυτή η γυναίκα, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ! Θαυμάστε τον! Ονόματα δεν λέμε! Το δημοσίευμα έχει τίτλο: «Ο ερωτύλος Υπουργός του Κυριάκου». Και συμπληρώνει: «Τα ρομάντζα με πιτσιρίκες στα νότια προάστια, τα ξεσαλώματα στη Μύκονο και το “χούφτωμα“ στην Π….πά»!!!!

 

(Πηγή: Περιοδικό Maktv , τεύχος 13, 21-27.08.2021, σελ. 1η και 6η-7η).

Θέλετε και μια περίπτωση ακόμη; Μια Εφημερίδα, αναφερο-μένη σε ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη, τον κατηγορεί με τα εξής πολύ σκληρά λόγια:

«Όταν το δόγμα της Ν.Δ.,

“Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια“,

πάει περίπατο στα κρεββάτια της εξωσυζυγικής ηδονής»,

παραθέτει δε και ονόματα, φωτογραφίες και σχόλια, τα οποία εμείς δεν μας επιτρέπεται να τα μεταφέρουμε εδώ. Και προσθέτει:

«Μαμά, αυτός δεν είναι ο Μπαμπάς, που πάει κ…β…λα τη Γιώτα..»

(Πηγή: ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 21.08.2021, σελ. 1η).

Ας έλθουμε τώρα και στον Πρωθυπουργό μας κ Κούλη Μητσοτάκη. Διαβάστε ένα ειρωνικό δημοσίευμα για τον Πρωθυ-πουργό: «Του είπαν “καίγονται τα Βίλια“, άκουσε “καίγεται η βίλα “ και έσπευσε…….» να ξεκουρασθή στη βίλα του κ. Θόδωρου και «να κάτσει τρείς , τέσσερις, πέντε μέρες να ξεκουραστεί»…..!!!!! (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 25ης.08.2021, σελ.11)