You are currently viewing Απαράδεκτα επεισόδια στη ΛΥΔΙΑ με πρωταγωνίστριες τις υποτακτικές της τρόϊκας
Αυτά είναι τα έργα δαιμονισμένων χειρών ή ….των χοίρων στη ΛΥΔΙΑ

Απαράδεκτα επεισόδια στη ΛΥΔΙΑ με πρωταγωνίστριες τις υποτακτικές της τρόϊκας

✔️Αστυνομικοί περιφρουρούν τις Γερόντισες Αδελφές για να αποφευχθούν τα χειρότερα 
 
✔️Ο Νικάνωρ και οι δυο υπεύθυνες των ανώμαλων πράξεων Αναστασία Πεχλιβάνη και Μαρία Κράλλη κρύβονται για να αποφύγουν το αυτόφωρο 

 

Ρεπορτάζ  του Σωτήρη Μ. Τζούμα

Όταν απ’ αυτήν εδώ την έπαλξη γράφαμε για τον Νικάνορα και τις πνευματικές  θυγατέρες του –ότι  πρέπει να παύσουμε να τις λέμε πλέον «αδελφές» της Λυδίας, αφού δεν έχουν καμία σχέση πια με τις αδελφές τις αφιερωμένες στην Αδελφότητα – ήμασταν  οι κακόπιστοι, οι κακοπροαίρετοι, αυτοί που θέλαμε να «βγάζουμε» ειδήσεις που πουλάνε, ή ακόμη κατηγορηθήκαμε για εμμονή και  ότι και χρηματιζόμαστε ακόμη. Ευτυχώς για μας δεν είμαστε με την πλευρά των ισχυρών που διαχειρίζονται τα έσοδα της Αδελφότητας. Είμαστε με τις διωκόμενες αδελφές που δεν έχουν να πληρώσουν μερικές φορές ούτε την ΔΕΗ τους.
Όμως ο Θεός το άδικο δεν το ευλογεί! Και «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».
Εδώ και λίγο καιρό η «τρόϊκα» που βάλθηκε να καταστρέψει το έργο του π. Θεοφίλου και των αδελφών της ΛΥΔΙΑΣ, έσπασε τα φρένα της και τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τον γκρεμό, αποκαλύπτοντας… εαυτήν και τις προθέσεις της σε όλο της το μεγαλείο.
Ας γίνω πιο συγκεκριμένος και ας ακούσουν όλοι όσοι κατηγορούν τον γράφοντα για υπερβολές, κατάκριση και δεν ξέρω και γω τι άλλο.
Σας ενημερώσαμε  ήδη  από χθες ότι το απόστημα έσπασε. Ξεσκεπάστηκε η μαφία της Ασπροβάλτας και των περιχώρων.
Έπειτα από την επαναφορά του βιβλιοπωλείου της Αδελφότητας της Θεσσαλονίκης, στην διαχείριση του ιστορικού Σωματείου, πολλοί πνευματικοί άνθρωποι συνεχάρησαν τις γερόντισσες αδελφές, αλλά τις προετοίμασαν ότι η άλλη πλευρά δεν θα ησυχάσει, δεν θα τις συγχωρήσει αυτήν την ήττα και ότι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να εκδικηθεί.Και αυτό δεν αργήσαμε να το ζήσουμε.
Χθες το πρωΐ  ένας όχλος πνευματικών θυγατέρων του π. Νικάνορος και υποτακτικές της Μαρίας Κράλλη, με εντολές της Αναστασίας Πεχλιβάνη— ναι αυτή η θρασύδειλη είναι η ηθική αυτουργός που τα κάνει όλα και τώρα κρύβεται—  εισέβαλαν «ως ταύρος μενόμενος εν υαλοπωλείω» στο γραφείο της Προέδρου της Αδελφότητος Ελένης Κιμισκίδου. Φώναζαν, έβριζαν, απειλούσαν τις γερόντισσες, πετούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, προκάλεσαν ζημιές στο αρχείο της ιστορικής Αδελφότητας (πεντηκονταετίας), σε γραφική ύλη, σε φωτοεκτυπωτικά μηχανήματα, έκλεψαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ξήλωσαν πόρτες από τους μεντεσέδες για να μην προλάβουν οι τρομαγμένες γερόντισσες να κλειστούν μέσα!
Όταν φωνάζαμε ότι κάποιες απ’ αυτές είναι οι σωματοφύλακες τα μπουλντόγκ της Αναστασίας, και τα αμολάει για δαγκώματα, φαινόμασταν υπερβολικοί!
Ξέρετε τί είπε ένα από τα ευτραφή αυτά τερατάκια, δήθεν αφιερωμένο , σε μια γερόντισσα;
«Θα πάω στο δωμάτιό σου και θα πετάξω από το μπαλκόνι όλα τα πράγματά σου» και την προέτρεψε να βγει έξω και να βλέπει το κατόρθωμά της, το ζώον!Θαυμάστε ήθος αφιερωμένης! 
Εκλήθη η Αστυνομία και κατά πάγια τακτική της ομάδας των Αναστασίας-Μαρίας δεν άνοιγαν την πόρτα. Φυγάδευσαν 8-9 τραμπούκους-πρωταγωνιστές των βίαιων επεισοδίων, των βιαιοπραγιών και των βανδαλισμών για να γλυτώσουν το αυτόφωρο.
Ωστόσο δυο εκ των πρωταγωνιστών των βάρβαρων επεισοδίων συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροβάλτας, ενώ αναζητούνται άλλες 8 μηνυόμενες στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, μεταξύ των οποίων η γνωστή από προηγούμενα άρθρα μας Γεωργία Μπάτη και φυσικά οι ιθύνοντες νόες Μαρία Κράλλη και Αναστασία Πεχλιβάνη. Για την τελευταία στάλθηκε σήμα στη Θεσσαλονίκη και αναζητείται στις εγκαταστάσεις της τηλεόρασης 4Ε στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης.Και όλα αυτά που συμβαίνουν είναι μέσα σε εκκλησιαστικό καθίδρυμα που ευλόγησε και αγίασε ο Γέρων Θεόφιλος αλλά αυτές δεν σέβονται και δεν τιμούν κανέναν. 
Το ότι κρύβονται και δεν εμφανίζονται για να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αποδεικνύει το θρασύδειλο του χαρακτήρα τους.
Εν τέλει περιπολικό της αστυνομίας παρέμεινε στην είσοδο των εγκαταστάσεων της Αδελφότητας, ενώ αστυνομικοί βρίσκονταν στο κτίριο σε κάθε όροφο,  για την εξασφάλιση της ασφάλειας των γηραιών αδελφών και την αποτροπή τέλεσης νέων ποινικών αδικημάτων. O  δικηγόρος των Γεροντισών Αδελφών, διαπρεπής νομικός  και πρωτίστως άνθρωπος κ. Χρήστος Αποστολίδης που έχει σηκώσει υπομονετικά όλο αυτό το βάρος αυτής της δύσκολης κατάστασης ,ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά στα γεγονότα και προσπαθούσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ξεσκεπάσει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων με τις νομικές παρεμβάσεις του.
Επίσης  όλη αυτή την αθλιότητα έχει ενημερωθεί από την Πρόεδρο της ΛΥΔΙΑΣ Αδελφή Ελένη Κιμισκίδου ο  Σεβ. Σερρών κ. Θεολόγος.
Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε με τους βανδαλισμούς των γραφείων του ιστορικού Σωματείου Λυδια  είναι χαρακτηριστικές του μένους και του τρόπου δράσης αυτών των ανθρώπων.
Τον λόγο πλέον έχουν οι εισαγγελικές αρχές.Δύο είναι οι λύσεις: να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχες και μάλιστα να διαγραφούν από την Αδελφότητα και να φύγουν. Και να καθίσει στο εδώλιο του Συνοδικού Δικαστηρίου ο ιθύνων νους αυτών των επεισοδίων Αρχιμ. Νικάνωρ.