Δύο πρωτοσέλιδα: δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Δύο πρωτοσέλιδα: δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Σχόλιο του Σωτήρη Μ. Τζούμα 
Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η μεροληψία κάποιων ανθρώπων, ιδιαίτερα των δημοσιογράφων που υποτίθεται ότι έχουν αναλάβει τον υπεύθυνο ρόλο της ενημέρωσης, αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης.
Αυτά τα «δυό μέτρα και δυό σταθμά» εφαρμόζονται συλλήβδην πια, σε σημείο που έπαψαν να μας αγανακτούν.
 Τα παρατηρούμε με αηδία μεν αλλά και με απάθεια.
Δείτε τους πηχυαίους τίτλους της εφημερίδας «ΑΥΓΗ»!
Μα, πώς εξευτελίζεται ο άνθρωπος! Με μια μόνο ματιά στην φωτογραφία, αντιλαμβάνεται κανείς τις διαθέσεις των ανθρώπων που κατευθύνουν την πορεία της εφημερίδας … Πόση μεροληψία πια; Πόση αδικία εις βάρος των πιστών; Πόσο μένος κατά της Εκκλησίας; Ποιός οφθαλμός αλληθωρίζει τόσο πολύ και χάνει το πραγματικό νόημα της ζωής;
Ο «συνωστισμός» κύριοι  της «ΑΥΓΗΣ» δημιουργείται κατά τη γνώμη σας  μόνο στους εκκλησιαστικούς κύκλους; Ο κορονοϊός προτιμά μόνο  τα εκκλησιαστικά περιβάλλοντα;
Οι πορείες και οι διαδηλώσεις που γίνονταν  για το Πολυτεχνείο και για  ημέρες ολόκληρες για τον Κουφοντίνα είναι covid-free; Έλεος πια!
Αν σταματήσετε την τόση υποκρισία που παράγετε όλοι εσείς οι θεματοφύλακες της Δημοκρατίας  και καταλάβουμε και μείς  την πραγματική μας αξία ως Χριστεπώνυμο πλήρωμα  τότε πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην κοινωνία μας και στη ζωή μας! Προς το καλύτερο πάντα!