You are currently viewing Νέα δολιοφθορά..

Νέα δολιοφθορά..

🔺Σχόλιο του Σωτήρη Μ. Τζούμα 

Η ιστοσελίδα αυτή, αρχικά  ως «Σωτήριος Λόγος»  προ δεκαετίας περίπου και ως «Εξάψαλμος» στη συνέχεια, έχει ως στόχο της να λέει την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι. Αυτό προσπαθούμε και αυτό επιδιώκουμε ακόμη και αν γινόμαστε ενοχλητικοί και πικραίνουμε κάποιους ανθρώπους.
Καθ´όλα  τα έτη της παρουσίας μας στον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου, όσο αιχμηροί ή σκληροί και αν υπήρξαμε στην κριτική μας δεν δεχθήκαμε ανήθικες ή ανίερες επιθέσεις κατά μέτωπο ή έστω πισώπλατα. Απολαμβάνουμε της εκτίμησης και της αγάπης των επισκεπτών μας και αυτό αποδεικνύεται τόσο από την κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας όσο και από τις επιστολές σας και τα μηνύματα σας προσωπικά και στη σελίδα μας. Και είμαστε η μονή ιστοσελίδα που δεν κινούμαστε επαγγελματικά δηλαδή δεν λαμβάνουμε διαφημίσεις. Και αυτό το διαπιστώνετε καθώς περιηγείστε στις σελίδες μας αφού δεν σας διακόπτουν διαφημιστικά μηνύματα είτε με επιτρεπτά είτε ανεπίτρεπτα ( π.χ. προφυλακτικά) διαφημιστικά μηνύματα.
Από το τελευταίο έτος,ωστόσο, δηλαδή από
τον Ιανουάριο του 2020 και εντεύθεν, που αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το μπερδεμένο μίτο της Αδελφότητας της Λυδίας άρχισαν εις βάρος μας κάποιες περίεργες επιθέσεις που έβγαζαν νοκ-αουτ τη σελίδα μας. 
Πέρυσι τέτοια εποχή, μέσα Μαρτίου, δεχθήκαμε την πρώτη επίθεση και δολιοφθορά και η σελίδα μας έπεσε για ανόητους ισχυρισμούς που μας πρόβαλαν οι υπεύθυνοι του Server. Eχούμε όλα τα μηνύματα που μας έστειλαν.
 Το αυτό συνέβη τον Ιούνιο 2020 και μετά τον Οκτώβριο 2020.Επαναλήφθηκε την 1η Φεβρουάριο 2021 για ένα ολόκληρο βράδυ  και τέλος σήμερα 2 Απριλίου 2021 για μερικές ώρες το απόγευμα!
Οι συνεργάτες μου επί των τεχνικών θεμάτων ανέλαβαν άμεσα   δράση  και επανέφεραν την λειτουργία της ιστοσελίδας μας ζητώντας από τους υπεύθυνους του Server που μας φιλοξενεί να μας δώσουν ό,τι στοιχεία έχουν για να φτάσουμε στην αιτία του κακού. Και θα φτάσουμε!
Το οφείλουμε στην αλήθεια αλλά και σε όλους εσάς που είστε οι πιστοί φίλοι μας που δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ και μας ενημερώνετε αμέσως μόλις πέσει η σελίδα μας.
Δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από αυτή την αθλιότητα. Το ψάχνουμε συστηματικά  και θα επανέλθουμε ! Αλλά το βέβαιο είναι ότι όλα αυτά δεν μας πτοούν. Αντιθέτως  μας δυναμώνουν και ατσαλώνουν την θέληση μας, για  να φτάνει πάντα  το μαχαίρι ως το κόκκαλο!
Ένα έχω να πω: ντρέπομαι για τους ανθρώπους αυτούς που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.
Η χαρά που παίρνουν από την  δολιοφθορά τους ξέρουν πως είναι πρόσκαιρη. Ενώ  το δίκαιο παρά την όποια ταλαιπωρία στο τέλος θα λάμψει και θα θριαμβεύσει!  Εμείς είμαστε και θα μείνουμε εδώ!
Και θα εξακολουθήσουμε να παρουσιάζουμε τα γεγονότα χωρίς φακούς ωραιοποίησης ή παραποίησης αλλά όπως ακριβώς είναι!
Αυτοί μικροί και ασήμαντοι καθώς είναι θα ξεχαστούν! Εμείς  πιστοί στο καθήκον της ενημέρωσης,  θα αποτελούμε πάντα  μιαν έπαλξη ευθύτητας και  αλήθειας.
Το είπα την προηγούμενη φορά και το επαναλαμβάνω: τον φόβο μας να έχουν!