Ανυπόστατη Καταγγελία Βελόπουλου:! “Εκβιάζουν μοναχούς του Αγίου Όρους να εμβολιαστούν – Θα φέρουμε το θέμα στην Βουλή”

Ανυπόστατη Καταγγελία Βελόπουλου:! “Εκβιάζουν μοναχούς του Αγίου Όρους να εμβολιαστούν – Θα φέρουμε το θέμα στην Βουλή”

Σε μία απίστευτη όσο και ανυπόστατη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχετικά με τον εμβολιασμό που λαμβάνει χώρα στο Άγιον Όρος.

Δείτε τι αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος:

“Θα σας πω κάτι διασταυρωμένο: στο Άγιο Όρος γίνεται χαμός, εκβιάζουν μοναχούς  για να εμβολιαστούν θέλουν δεν θέλουν. Απειλούνται με εκδίωξη.

Μου το κατήγγειλαν οι γέροντες του Αγίου Όρους. Θα φέρουμε το θέμα στη βουλή. Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Θα τους τσακίσουμε”!

Αλήθεια μπορεί να μας πει με ποιους Γέροντες μίλησε ο κ. Βελόπουλος και τα λέει αυτά; Να μας τους πει να μάθουμε και μείς!

Ποιοί του έκαναν  αυτές τις καταγγελίες τις οποίες γιατί δεν τις καταθέτουν και σε εμάς που μιλάμε κάθε μέρα μαζί τους; Εκτός και αν ήταν οι ζηλωτές της Μονής Εσφιγμένου η οποία αρέσκεται να εκφράζει με εκκωφαντικό τρόπο τις διαφορετικές απόψεις που έχει για κάθε θέμα.

Πάντως πριν προβεί σε τέτοιες καταγγελίες ο κ. Βελόπουλος που μόνο θόρυβο προκαλούν καλό θα ήταν να ζητήσει να πάρει και την γνώμη  της Διοίκησης του Αγίου Όρους για τα συμβαίνοντα στην Αθωνική Πολιτεία.

Τόσο ο Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιος Μαρτίνος όσο και ο υποδιοικητής κ.Αρίστος  Κασμίρογλου παραμένουν ανύστακτοι φρουροί των Μοναχών μας τους οποίους  έχουν αφήσει ελεύθερους να αποφασίσουν μόνοι τους και με βάση τη συνείδηση τους αυτό που θα πράξουν. Δεν υπάρχει καμία ανάμιξη της διοίκησης και των οργάνων της πολιτείας σε αυτό! Τα υπόλοιπα είναι φλυαρίες εντυπωσιασμού που καλό θα ήταν να αποφεύγονται! Υπάρχουν άλλα θέματα τα οποία προσφέρονται για αντιπολίτευση. Ας αφήσουν το Άγιο Όρος έξω από τέτοιες τακτικές.

Ιδού τι είπε ο κ. Βελόπουλος για το θέμα αυτό!