Να μας φοβούνται παρά να μας λυπούνται…!

Να μας φοβούνται παρά να μας λυπούνται…!

Αγαπητοί αναγνώστες, είναι η τέταρτη φορά που ο ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ καθίσταται θύμα δολιοφθοράς και ο server μας  διακόπτει την λειτουργία του και μάλιστα απροειδοποίητα. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό και ούτε θέλουμε να υποθέσουμε φωναχτά τις όποιες υποψίες μας. 
Είναι  ωστόσο, τραγικό και απαράδεκτο στις μέρες μας να γίνονται αυτές οι απαράδεκτες πράξεις εις βάρος της ελεύθερης έκφρασης και ενημέρωσης. Είναι εκτός τόπου και χρόνου όσοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο θα μας φιμώσουν.
Κάθε άλλο. Δεν θα καταφέρουν το στόχο τους. Οι  άνθρωποι αυτοί που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες είναι αρρωστημένοι και στερούνται αξιοπρέπειας και ηθικής γιαυτό γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνοντας  κακό και γκρεμίζοντας τις γέφυρες που στήνουμε εμείς για να περάσουμε στην αντίπερα όχθη.
Θα συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις να μαχόμαστε γι’ αυτά που μας δίξαναν οι πνευματικοί μας πατέρες, για τα ιδεώδη που πιστεύουμε και υπηρετούμε από αυτή την έπαλξη.
Είναι λίγοι και είμαστε περισσότεροι! Και δεν θα τους αφήσουμε να μας καταβάλλουν! Αλλά και μειοψηφία να γίνουμε, δεν πτοούμαστε! Η μεγαλοσύνη δεν μετριέται με το στρέμμα, έλεγε ο Παλαμάς, αλλά με της καρδιάς το πύρωμα. Και η δική μας καρδιά, δόξα τω Θεώ, διοχετεύει σε όλο μας το είναι  τις ελληνορθόδοξες αξίες του Γένους μας!
Να μας φοβούνται- και δεν θα μας λυπούνται –  γιατί αυτά που έρχονται και οι λίθοι κεκράξονται….!