You are currently viewing Κρίσιμες στιγμές για την 4Ε με ευθύνη της Διευθύνουσας Συμβούλου του σταθμού Αναστασίας Πεχλιβάνη

Κρίσιμες στιγμές για την 4Ε με ευθύνη της Διευθύνουσας Συμβούλου του σταθμού Αναστασίας Πεχλιβάνη

✔️Πλήρης επιβεβαίωση των όσων γράφουμε ένα χρόνο τώρα τα οποία την παρουσίαζαν ως το μοιραίο πρόσωπο.  
 
Ρεπορτάζ Σωτήρης Μ. Τζούμας 

Δύσκολες και οριακές καταστάσεις αντιμετωπίζει ο ιστορικός εκκλησιαστικός τηλεοπτικός σταθμός 4Ε, που ίδρυσε ο οραματιστής αείμνηστος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Παντελεήμων Χρυσοφάκης και με πολύ κόπο εξόπλισε, ανέδειξε και επέκτεινε ο εμπνευσμένος μακαριστός επίσης Γέροντας π. Θεοφιλος Ζησόπουλος, ο οποίος συνεπικουρούμενος από τις παλαιές αδελφές της Λυδίας, που νυχθημερόν εργάζονταν, κατάφεραν με αγώνα, μόχθο, πολύ κόπο και θυσίες να δημιουργήσουν ένα έργο πραγματικά θαυμαστό.
Δυστυχώς όμως, αυτοί που σήμερα επέβαλλαν με το «έτσι θελω» την παρουσία τους στην διοίκηση των δραστηριοτήτων της Αδελφότητας και ανέλαβαν αυθαίρετα  τα ηνία της διοίκησης , αποδεικνύονται όχι απλά κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά δυστυχώς τα μοιραία πρόσωπα, που φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την καθημερινή κατρακύλα και απαξίωση μιας άλλοτε κραταιάς Αδελφότητας, που πλέον βρίσκεται ως μη όφειλε στην επικαιρότητα.
Η ανώνυμη και πολυμετοχική εταιρία που διατηρεί τον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε έχει την έδρα της και διατηρεί τις εγκαταστάσεις της σε ένα μισθωμένο ακίνητο στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Το μισθωτήριο έληξε, όμως η Διευθύνουσα Σύμβουλος , η περιβόητη Αναστασία Πεχλιβάνη αντί να έρθει σε μια συννενόηση με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου, όπως θα έκανε ο μέσος, συνετός πολίτης, που σέβεται τους νόμους της πολιτείας, αλλά και τους συνανθρώπους του, επέλεξε –άκουσον άκουσον- χωρίς να υπολογίζει κανέναν και γράφοντας στην κυριολεξία στα παλαιότερα των υποδημάτων της κάθε έννοια νομιμότητας αλλά και ηθικής,  να αναρτηθεί (κρυφά και εν άγνοια των ιδιοκτητών του ακινήτου) στο σύστημα καταχώρησης μισθωτηρίων της ΑΑΔΕ του Υπουργείου Οικονομικών μια ανύπαρκτη και συνεπώς άκυρη υποτιθέμενη μίσθωση!
Καταχώρησε με αναδρομική ισχύ την διάρκειά της (γιατί προφανώς έτσι την βόλευε και γιατί έτσι πάντα λειτουργούσε ), αναγράφοντας μάλιστα ως μίσθωμα ένα ευτελές χρηματικό ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην μισθωτική αξία του ακινήτου.
Παράλληλα φρόντισε με δόλιους τρόπους να εμφανίσει λανθασμένα στην αρχή και μετά «διορθωμένα» τα ποσοστά ιδιοκτησίας των εκμισθωτών. Στη συνέχεια εμφάνισε ηλεκτρονικά ως αποδεκτή την μίσθωση εκμισθωτή ο οποίος- όμως- την αγνοούσε!
Με λίγα λόγια συμπεριφέρθηκε στο σύστημα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σαν να είναι το «τσιφλίκι του πατέρα της», εξαπάτησε την αρμόδια φορολογική αρχή και ιδιοκτήτες του ακινήτου.Διέπραξε δηλαδή καραμπινάτη κακουργηματική πράξη έχοντας δόλο και μάλιστα ηλεκτρονικά.
«Ο Θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη» λέει μια παροιμία. Εντελώς τυχαία έγινε αντιληπτή λίγες μέρες μετά η παρανομία αυτή και άμεσα δρομολογήθηκαν οι δέουσες δικαστικές ενέργειες που αναπόφευκτα οδηγούν σε περιπέτειες τον τηλεοπτικό σταθμό, που μάλλον για να ξαναβρεί την επιτυχημένη περπατησιά του πρέπει να απομονώσει και  να απομακρύνει πρόσωπα, που παρότι αμείβονται αδρά (έστω και αν στους τρίτους και στα δικαστήρια εμφανίζονται ως ακτήμονες «μοναχές») απέδειξαν στην πράξη την διαχειριστική ανεπάρκεια τους και την ποινικά ελεγκτέα συμπεριφορά τους.
Δυστυχώς οι τακτικές αυτές δεν είναι άγνωστες στους… «παροικούντες την Ιερουσαλήμ». Η περιβόητη Αναστασία Πεχλιβάνη κινείται σε όλους τους χώρους με τα ίδια μυαλά, χωρίς να υπολογίζει κανέναν. Έχει κάνει πολλούς να πονέσουν και να αδικηθούν με την συμπεριφορά της. Αν ανοίξουν στόματα αδελφών καταπιεσμένων, πρώην συνεργατών δυσαρεστημένων, πρώην υπαλλήλων αδικημένων θα έχουμε υλικό να γράφουμε για χρόνια.
Όποιος δεν την «λιβανίζει» και δεν… «χορεύει» στους ρυθμούς της, «μαύρο φίδι που τον έφαγε»! Πέφτει στην δυσμένειά της και τότε αλοίμονό του! Δεν δίνει ύπνο «τοις οφθαλμοίς» της και «τοις βλεφάροις της νυσταγμόν» μέχρι να τον εξοστρακίσει και ει δυνατόν να τον εξαφανίσει! Ταλαίπωρο πλάσμα! Αντί να χαίρεται την αφιέρωσή της, να χρησιμοποιεί τα χαρίσματα που της έδωσε ο Θεός για το καλό, ρουφάει σαν οχιά τα σωθικά της και εξαντλεί κάθε ικμάδα της, προσπαθώντας πραγματικά να σκορπίσει γύρω της τον όλεθρο και την καταστροφή!
Τι είδους αφιερωμένη είναι; Μόνο εκείνη το ξέρει!
Ευτυχώς όμως που συνέβη αυτό το γεγονός – δάκτυλος Θεού- για να αποκαλυφθεί ο ρόλος της και η αλήθεια.
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τα όσα γράφαμε και αποκαλύπτει με τον πιο άμεσο τρόπο τις μεθοδεύσεις της για να έχει τον απόλυτο έλεγχο των πάντων γιατί αυτό την απασχολεί.
Ελπίζω μετά και από αυτή την αποκάλυψη ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος στην πνευματική δικαιοδοσία  του οποίου υπάγεται η Αδελφότητα και είναι ως ένα βαθμό υπεύθυνος των ανθρώπων αυτών και των πράξεων τους να καταλάβει με τι επίπεδο ανθρώπων έχει να κάνει. Οι μάσκες έπεσαν ή μάλλον βγήκαν.Τι χρεία έχουμε άλλων μαρτύρων; Μόνοι τους αποδεικνύουν το ποιόν τους. Καλόν είναι να ελεγχθεί σε όλο αυτό  και ο ρόλος του Αρχιμ. Νικάνορος.Από τη στιγμή που τον ενημερώνουν για όλα για να πάρουν ευλογία αφού είναι ο πνευματικός στην περίπτωση αυτή τον ρώτησαν; Ναι ή όχι; Και αν ναι είναι ο ηθικός αυτουργός. Αν όχι τότε ψεύδονται όταν λένε ότι τον ρωτούν για όλα. Προβλέπω ότι η αντίστοιχη μέτρηση άρχισε! Θα αποκαλυφθούν όλα. Και άλλοι θα κλάψουν και άλλοι θα γελάσουν. Εμείς πάντως θα γελάσουμε.
Σοβαρός Αρχιερεύς της Β. Ελλάδος που ήταν επιφυλακτικός με τα όσα γράφαμε μέχρι τώρα για την Τρόικα της ΛΥΔΙΑΣ,  μετά τις αποκαλύψεις του εργαζομένου που παρουσιάσαμε προχθές μας είπε ότι μετά από αυτό τις θεωρεί ικανές για όλα.
Συνέχισε να γράφεις μου είπε.
Σήμερα μετά από αυτό να δούμε τι θα έχει να πει!
Και μία αυστηρή προειδοποίηση προς τις γενιτσαρίνες : αν συνεχιστεί το μπούλινγκ  που κάνετε  κατά των σεβαστών αδελφών που είναι αντίθετες με αυτές τις ανίερες και ποινικά κολάσιμες πράξεις θα ζητήσω με εισαγγελική παραγγελία να μπω μέσα στο ίδρυμα με δική μου κάμερα και τότε θα δούμε ποιος θα  φοβηθεί. Ξεδιάντροπες! Αφιερωθήκατε δήθεν  στο Θεό για να γίνετε τα τσιράκια της Τρόικας που εκμεταλλεύεται τον πνευματικό – και όχι μόνο- πλούτο που άφησε πίσω του ο Γέροντας Θεόφιλος και παράλληλα για να γίνετε αρεστές στην τρόικα  μεταβληθήκατε   σε φόβητρο σεβαστών γυναικών που για να τις φτάσετε πρέπει να διανύσετε χιλιόμετρα. Αιδώς! Η ώρα της νέμεσης πλησιάζει!