Μήνυμα Παπαχελά σε Μητσοτάκη: «Προσέξτε γιατί ο κόσμος είναι στα κάγκελα»

Μήνυμα Παπαχελά σε Μητσοτάκη: «Προσέξτε γιατί ο κόσμος είναι στα κάγκελα»

Σημείωση ΕΞΑΨΑΛΜΟΥ: Όταν,  τους τα λέγαμε εμείς ,  πριν ακόμη”ανακαλύψει” ο Παπαχελάς ότι η κοινωνία είναι στα κάγκελα, με έβαλαν οι κυβερνητικοί  στην “black list “…
Τώρα  τον Παπαχελά που θα πρέπει να τον βάλουν…!!!
Εγώ μπορεί  να πίνω καφέ- και-  στο Κολωνάκι, αλλά ζώ μέσα στην κοινωνία, βλέποντας και ακούγοντας, το τι γίνεται δίπλα μου, και όχι σε γυάλινο πύργο με αυλοκόλακες δίπλα μου…!!!Ξυπνείστε κύριοι της Κυβέρνησης πριν είναι αργά. Οι μονάδες που σας χωρίζουν  με τον επικίνδυνο επόμενο όλο και λιγοστεύουν! Και ευθύνεστε εσείς γιαυτό! 

Ο Αλέξης Παπαχελάς είναι εξαιρετικά μετρημένος στα λόγια του και ένας σοβαρός συστημικός δημοσιογράφος. Όταν λοιπόν ο Αλέξης Παπαχελάς φτάνει στο σημείο να προειδοποιεί με τέτοιον τρόπο την κυβέρνηση, πρέπει να ανοίξουν τα αυτιά τους.

Στο κύριο άρθρο του λοιπόν στην κυριακάτικη Καθημερινή ο Αλέξης Παπαχελάς κάνει μία ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης σε συνδυασμό με τα τεκταινόμενα στην Αμερική. Και καταλήγει λέγοντας ότι το δεύτερο λοκντάουν έχει στείλει πολύ κόσμο «στα κάγκελα», προειδοποιώντας το Μαξίμου ότι κανείς δεν ξέρει πως και πότε όλος αυτός ο κόσμος θα εκδηλωθεί.

Το άρθρο αυτό χαλάει το ευχάριστο κλίμα στο Μαξίμου, κλίμα που παραπέμπει στο παλάτι του Λουδοβίκου λίγο πριν την Βαστίλλη. Και μην βιαστούν κάποιοι πάλι να αρχίσουν τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας στον Αλέξη Παπαχελά, να αρχίσουν τις απειλές και τις θεωρίες συνωμοσίας. Ας ανοίξουν τα αυτιά τους, ας μπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι στα τρολ που χρηματοδοτούν και θα καταλάβουν τι έρχεται. Ας σοβαρευτούν λοιπόν για να το αποτρέψουν.

Διότι αυτή την φορά η οργή ενδέχεται να μην είναι πολιτισμένη όπως η οργή των αγανακτισμένων. Οι θηριωδίες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη με την ανεξέλεγκτη προπαγάνδα, την ασύλληπτη διαφθορά και την οριζόντια καταστολή λόγω πανδημίας, έχει φτιάξει μία κοινωνία θηρίο στο κλουβί. Αλίμονο εάν βγουν.