Απαράδεκτες αιχμές Πάνου Καμμένου για την δήθεν  «ειδική μεταχείριση» του Αρχιεπισκόπου

Απαράδεκτες αιχμές Πάνου Καμμένου για την δήθεν «ειδική μεταχείριση» του Αρχιεπισκόπου

Με απαράδεκτες αιχμές για την «ειδική μεταχείριση» του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που ασθενεί από κορονοϊό είναι η ανάρτηση στο Twitter του  αθεόφοβου Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος συγκρίνει την «ειδική μεταχείριση» (σύμφωνα  με δημοσιεύματα  ήρθε ένα σκεύασμα από την Αμερική, το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε και στον  Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ) με τον θάνατο του νέου από τις Σέρρες ή τον νέο πατέρα…

Αναρωτιέται μάλιστα «πόσο χριστιανικό είναι αυτό».Και όλα αυτά μετά από πολύ καιρό σιωπής και χωρίς να εκφρασει ευχές και  περαστικά στον ασθενή Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ,τον οποίο όσο ήταν στην εξουσία τον έγλειφε φτάνοντας στο σημείο να πει τότε με τη συμφωνία των Πρεσπών ότι θα κάνει ότι του πει ο Αρχιεπίσκοπος ακόμη και να ρίξει την τότε κυβέρνηση Τσίπρα! Τώρα διαμαρτύρεται για τον τρόπο θεραπείας του Αρχιεπισκόπου χωρίς να φροντίσει μάλιστα να μάθει αν αυτά που λέγονται και γράφονται έχουν δόση αληθείας. Αλλά από τον κ. Καμμένο δεν περιμέναμε περισσότερα. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου: 

Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών … ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ! 


Image