“ΒΟΜΒΑ” – Κινέζα Ιολόγος δικαιώνει πανηγυρικά τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο

“ΒΟΜΒΑ” – Κινέζα Ιολόγος δικαιώνει πανηγυρικά τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο

Η Κινέζα Ιολόγος Δρ Λι Μένγκ Γιαν δικαιώνει πανηγυρικά τον Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεόφυτο,

“Πυρηνική βόμβα” ρίχνει η Κινέζα Δρ Λι Μένγκ Γιαν, Ιολόγος στην Δημόσια Σχολή του Χονγκ Κονγκ, η οποία κατάφερε να διαφύγει από την Κίνα, αποκαλύπτοντας στο βρετανικό ITV κάτι συνταρακτικό, που δικαιώνει πανηγυρικά τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, ο οποίος είχε μιλήσει από την Άνοιξη του 2020 για “κατασκευασμένο ιό” (δείτε εδώ) και για “βιολογικό πόλεμο” (δείτε εδώ) που είναι εξέλιξη, ως προοίμιο μάλιστα του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου!

Η Κινέζα Ιολόγος, κρυμμένη κάπου στη Δύση για τον φόβο του Πεκίνου, αφού υποστηρίζει ότι η “υγρή” αγορά θαλασσινών της Γουχάν ήταν “προπέτασμα καπνού”, αποκακλύπτει ότι ο Covi19 είναι κατασκεύασμα του Στρατιωτικού Ινστιτούτου της Κίνας και βασίζεται σε ανακάλυψη και τροποποίηση των επικίνδυνων κορωνοϊών CC45 και ZXC21!

Δρ ΛΙ ΜΕΝΓΚ ΓΙΑΝ (11-9-2020): “Αυτός ο ιός δεν είναι από την φύση. Βασίζεται σε ανακάλυψη του Στρατιωτικού Ινστιτούτου της Κίνας και ανήκει σε κάποιους κακούς κορωνοϊούς που ονομάζονται CC45 και ZXC21. Με βάση αυτήν την μετα-εργαστηριακή τροποποίηση (τους) γίνεται ο νέος ιός”!

  Η Δρ Λι Μενγκ Γιαν, δεσμεύτηκε πως σύντομα θα παρουσιάσει δύο σχετικές αναφορές, που μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς της.

Και όλα αυτά ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η σκληρή και καθοριστική προεκλογική διαμάχη στις ΗΠΑ, με βασικό ακριβώς κριτήριο τον κορωνοϊό και την αντιμετώπισή του…

ΠΗΓΗ: noiazomai.gr