Νέο εμετικό ξέσπασμα αθείας από τον Δερμιτζάκη:Έπρεπε να μπει “φρένο” στην Θεία Κοινωνία – Να γίνεται με πλαστικό κουτάλι-

Νέο εμετικό ξέσπασμα αθείας από τον Δερμιτζάκη:Έπρεπε να μπει “φρένο” στην Θεία Κοινωνία – Να γίνεται με πλαστικό κουτάλι-

Επανήλθε ο  καθηγητής  Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης,με νέες κορώνες αθείας. Μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς (ΣΚΑΪ,Alpha κ.ά) ανέφερε ότι δεν γίνεται να κλείνουν επιχειρήσεις και παράλληλα στις εκκλησίες να συνεχίζεται η θεία κοινωνία με αυτόν τον τρόπο.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Πριν σταματήσουν οικονομικές δραστηριότητες, και κλείσουν επιχειρήσεις πρέπει να σταματήσει η θεία κοινωνία, έπρεπε να έχει σταματήσει ήδη πριν συζητήσουμε για να κλείσουμε εστιατόρια, οικονομικές δραστηριότητες, διότι πρέπει να αποφασίσουμε, είναι δυνατόν να κλείσουμε επιχειρηματίες, να έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα στο ΑΕΠ και να μην υπάρχει ευελιξία από πλευρά της Εκκλησίας, ας πούμε στην περίπτωση να βάλουν πλαστικό κουταλάκι για την θεία κοινωνία; Το θεωρώ απαράδεκτο»

Και δεν μπαίνει στον κόπο ο αθεόφοβος κυριολεκτικά να μας πει πόσοι κόλλησαν μέχρι τώρα από την θεία κοινωνία! Και όμως επιμένει! Μέχρι να καταφέρουν το έργο τους δεν θα σκάσουν! Όμως θα φροντίσει γιαυτό ο Θεός!