Επικοινωνία Μητσοτάκη- Ιερωνύμου: Η Εκκλησία ακολουθεί τις υποδείξεις των αρχών

Επικοινωνία Μητσοτάκη- Ιερωνύμου: Η Εκκλησία ακολουθεί τις υποδείξεις των αρχών

Ορισμένα πράγματα  ειδικά σε τέτοιες εποχές πρέπει να γίνονται και να μην ανακοινώνονται γιατί μοιραία λόγω της καχυποψίας που υπάρχει δημιουργούν αρνητικούς συνειρμούς και προκαλούν σχόλια καθόλου κολακευτικά για την Εκκλησία και τους ποιμενάρχες μας.

Σύμφωνα λοιπόν με την ειδησεογραφία ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Μητσοτάκης είχε  σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο. Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση στον Αρχιεπίσκοπο και τον ρώτησε για  την κατάσταση της υγείας του μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη .

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τον ενημέρωσε ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά και ότι θα λειτουργήσει κανονικά από σήμερα στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.Δηλαδη ωσάν ο υφιστάμενος να ενημέρωσε τον προϊστάμενο πότε αναλαμβάνει υπηρεσία.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας αυτής , σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Ιερώνυμο για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού και ευχαρίστησε την Εκκλησία για τη σημαντική βοήθειά της στη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι η Εκκλησία εμπιστεύεται το έργο τής κυβέρνησης και τον δύσκολο και αποτελεσματικό αγώνα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επισήμανε, ότι η Εκκλησία βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της Πολιτείας για όλα τα ζητήματα εθνικής σημασίας, όπως είναι αυτή η δοκιμασία, και ακολουθεί τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων Αρχών της, καθώς αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων των συμπολιτών μας.