Μουσουλμάνοι ξανασφάζουν κόσμο στη Γαλλία

Μουσουλμάνοι ξανασφάζουν κόσμο στη Γαλλία

Στις 4 Απριλίου 2020, νότια της Λυών στη Γαλλία, συνελήφθη ένας Μουσουλμάνος από το Σουδάν, ο οποίος μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε πολίτες της περιοχής.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οι Αρχές της Γαλλίας προχώρησαν στη σύλληψη του τρίτου δράστη της επίθεσης με μαχαίρι, τραυματίζοντας δεκάδες Γάλλους πολίτες και σκοτώνοντας δύο. Νωρίτερα, η Αστυνομία είχε συλλάβει τους δύο εκ των τριών δραστών από το Σουδάν, οι οποίοι ξαφνικά επιτέθηκαν με μαχαίρι σε πολίτες που πραγματοποιούσαν τα επιτρεπόμενα ημερήσια ψώνια τους στην πόλη Romans-sur-Isere, λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το γραφείο του Εισαγγελέα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο τρίτος δράστης συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την επίθεση και ενώ είχε γονατίσει στο πεζοδρόμιο, προσευχόμενος στα Αραβικά.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του, οι Αρχές εντόπισαν χειρόγραφα σημειώματα σχετικά με τη θρησκεία, καθώς και ένα σημείωμα, στο οποίο κατηγορούσε τη χώρα των «άπιστων», στην οποία ζει.

Όσο για τον λόγο, για τον οποίο πήγε στη Γαλλία; Για να εξισλαμίσει τη χώρα και κυρίως για να σκορπίσει την τρομοκρατία στους εχθρούς του Αλλάχ (Κοράνι 8:60).

Αν και το γραφείο του Εισαγγελέα, δεν επιβεβαίωσε τη φήμη, ότι ο δράστης φώναζε «Ο Θεός είναι μεγάλος» (Allahu akbar) καθ’ όλη τη διάρκεια που μαχαίρωνε και έσφαζε ανθρώπους, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι το άκουσαν.

Στην πραγματικότητα, «Allahu akbar» σημαίνει «ο Αλλάχ είναι μεγαλύτερος», δηλαδή, «μεγαλύτερος από το Θεό σου».

ΠΗΓΗ: theflagreport.com