Ο Αρχιεπίσκοπος θα βρίσκεται δίπλα στην δράση Σαλαμίνα – Θερμοπύλες

Ο Αρχιεπίσκοπος θα βρίσκεται δίπλα στην δράση Σαλαμίνα – Θερμοπύλες

Η Πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020» και Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε σήμερα την Ιερά Αρχιεπισκοπή και είδε τον Αρχιεπίσκοπο καθώς και τον Σεβ. Φθιώτιδος Συμεών. Η κ. Βαρδινογιάννη ενημέρωσε  τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αρχιεπίσκοπο για την συμπαράστασή του στο έργο της «Ελπίδας«, ενώ του έκανε γνωστές τις πρωτοβουλίες για να τιμηθεί η Επέτειος των 25 αιώνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τονίζοντας πως η Σαλαμίνα και οι Θερμοπύλες ήταν ένα ορόσημο όχι μόνο για την χώρα μας, αλλά και για την παγκόσμια ιστορία και ιδιαίτερα για τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Ευχήθηκε, επίσης, καλή επιτυχία στο έργο του Αρχιεπισκόπου υπογραμμίζοντας πως δίνει το καλό παράδειγμα.

Στη συνέχεια , ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η κ. Βαρδινογιάννη είναι η «Ελπίδα». Η ελπίδα ως έννοια, αλλά και ως κέντρο για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τόσες δυσκολίες. Μίλησε για το συγκεκριμένο έργο και την σπουδαιότητά του, ενώ επεσήμανε ότι πάντοτε θα είναι συνεργάτες και συμπορευτές για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ σημείωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στην δράση Σαλαμίνα – Θερμοπύλες.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης