Φορείς και απλοί πολίτες στο πλευρό του Μητροπολίτου Φθιώτιδος

Φορείς και απλοί πολίτες στο πλευρό του Μητροπολίτου Φθιώτιδος

Πολλές επισκέψεις από  διαφόρους Φορείς, Συλλόγους και απλούς πολίτες δέχεται καθημερινά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών , στο γραφείο του,  στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού -Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας στη Λαμία.

Όλοι προσέρχονται με πολύ αγάπη και σεβασμό για να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη μας το ΑΞΙΟΣ στην Αρχιερατεία του, καθώς και για τη νέα Χρονιά, η οποία ξεκίνησε και να τον γνωρίσουν.

Ο Ποιμενάρχης μας με περισσή πατρική αγάπη, απλότητα και καλοσύνη δέχεται τους πάντες, τους γνωρίζει σε προσωπικό επίπεδο, τους καλωσορίζει και μιλά μαζί τους για διάφορα θέματα, χαράσσοντας νέες γραμμές επικοινωνίας και συνεργασίας με όλους, σχεδιάζοντας κοινές δράσεις υπό την Ηγεσία της τοπικής μας Εκκλησίας.

Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου το κατώφλι του Γραφείου του Ποιμενάρχου μας πέρασαν:

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Sos Kinds Λάμψη» Φθιώτιδος κ. Ηλίας Χονδρογιάννης, η Πρόεδρός κ. Ηρώ Μπογδάνου και τα μέλη του Ηθικοθρησκευτικού Συλλόγου της πόλεως μας «Ο Άγιος Ηρωδίων», ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης, ο Προϊστάμενος της Α/βαθμίου Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος  κ. Κωνσταντίνος Δημητρακάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Κυρίτσης και τα μέλη του Επιμελητηρίου,  ο Πρόεδρος κ. Θεοφάνης Καπέλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας Φθιώτιδος, ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μπέλλης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιοβιοτεχνών Φθιώτιδος, καθώς και πολλοί Ιερείς και απλοί πολίτες.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικώς σε όλους καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά, υγεία και δύναμη τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους και τους διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολις μας θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο τους.

Τέλος με το καθιερωμένο κέρασμα, ο Ποιμενάρχης μας έδωσε σε όλους την Αρχιερατική του ευχή.