Θεοφάνεια : Ο Αγιασμός των υδάτων στον Πειραιά παρουσία Ιερωνύμου και ΠτΔ

Θεοφάνεια : Ο Αγιασμός των υδάτων στον Πειραιά παρουσία Ιερωνύμου και ΠτΔ

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Πειραιά, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Στον καθαγιασμό των υδάτων το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά και ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, οι βουλευτές Πειραιά, Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος, Νόνη Δούνια, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, ο βουλευτής Β’ Πειραιά, Γιάννης Τραγάκης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός, Τρ. Αλεξιάδης, η αντιδήμαρχος Πειραιά, Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Στην συνέχεια τελέστηκε ο Μέγας Αγιασμός παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και αμέσως μετά ακολούθησε η Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον Λιμένα Πειραιώς, στην αποβάθρα προ του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος.